Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 1:13 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 9:53 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
tak sem hral konecne, mi to net dovolil ale reknu vam panove je sice dobry ten plungi, ale je take uplne na houby kdyz je mapa uplne zelena vsechno zeleny a pak sou ty cary taky zeleny a neni videt jetli tam nejaky player na druhe strane vystrkuje kukuc nebo jestli je to jen bedna zelena nemohl by to byt nejaky jinny plungi ktery je pruhledny a jen u sten je vydet ze tam je lejzrrr a ze se nerushuje plssssss :wink:
ale jinak good job!!!

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 17, 2006 7:36 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
San-Ty píše:
tak sem hral konecne, mi to net dovolil ale reknu vam panove je sice dobry ten plungi, ale je take uplne na houby kdyz je mapa uplne zelena vsechno zeleny a pak sou ty cary taky zeleny a neni videt jetli tam nejaky player na druhe strane vystrkuje kukuc nebo jestli je to jen bedna zelena nemohl by to byt nejaky jinny plungi ktery je pruhledny a jen u sten je vydet ze tam je lejzrrr a ze se nerushuje plssssss :wink:
ale jinak good job!!!


Cary se daji udelat treba oranzove,a take se daji hodne zesvetlit. Ale asi dam ten plugin pryc ,protoze na mape aim_taliban muzou awp pri sebrat jen T a to mi prijde husty. :wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 18, 2006 3:35 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 17, 2006 11:51 am
Příspěvky: 24
Bydliště: Snina
Hunt3r píše:
Pokud si hraci stezuji at se prijdou postezovat sem. :wink:
nejake anonymi neberu. :lol:
Ale je mozne ze ten plug in dam pryc, uvidime


No napriklad mne to vadilo :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 18, 2006 3:41 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
jak bych to rekl po lopate ten plugin je na pytel...dam priklad ....awp_metro---hrac naskoci na spawn ...a je za carou a okamzite kill.....nebo na nejakejch mapach je nevyhoda že nektera strana ma nekam pristum a druha zas...nie...a docela mi to i prekazi v aimu......

hm a jednou haluz byl kdyz sem proti nekomu hral a byli jsme jen dvaja....a (cary zmizely......) ale najednou se pripojil hugo ...a bylo po me ..........hh :lol:

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 2:47 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
hh tak to je dobry, to ja zas obcas na tu caru zapomel :)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 6:40 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
hehe tu caru chci videt :-)

tady je to kazda smazka

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 9:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
tak viz jak, tady si kazdey frci ale kazdey v necem jinym :D

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 21, 2006 12:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
sj-shark píše:
hehe tu caru chci videt :-)

tady je to kazda smazka


no sak skus ju aj fuknut :wink: :lol: :lol: :lol:

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 22, 2006 11:19 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
Vsimol som si ze aim+awp serv sa bije ponukou map s FUN-kom. takze vlastne playery nemaju dôvod menit serv.

napadlo ma par rieseni.

1. Zrusit a+a serv a urobit s neho napr JUMP, ale zaroven OPRAVIT FUN aby fical ako ma.

2. Odstranit s FUNka mapy typu aim+awp a dat novemu serveru cas ci tam zacnu ludia chodit. bolo by fajn keby na FUNku bol napis typu. AWP+AIM mapy sa hraju na novom servery a ip.

3. Zrusit pôvodny fun serv. a cely ho prehodit na terajsi aim+awp. a s funka urobit napr. jump s titulkom ze novy fun sa najdete pod IP.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 22, 2006 1:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Zajimavy nazor.

taky jsem prosazoval, aby byli z FUNu smazany Ami+Awp mapy, ktere jsou na practicu a PUB mapy, ktere jsou na Classicu.

Ale shark mi na to rekl, ze NE!! Ze se tam bude hrat vse, ze pak to teprve je FUN.

Ale podle me je opravdu lepsi, aby na FUN byli opravdu jen FUN a netradicni mapy, jinak to nema s FUNem nic spolecneho.

A aspon se lidi nauci chodit i na jine nase servry (btw DM je ted permanentne plny :) a to ste mi s tim tolik neverili a kolik tam je hracu ... ikdyz hodne cheatru a dmnce, ale to je skoro vsude na nonsteamu).

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 22, 2006 2:38 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
od toho tu jsou snad voteri aby ty mapy votovali ne?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 22, 2006 8:39 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
sj-shark píše:
od toho tu jsou snad voteri aby ty mapy votovali ne?


ale votery tam niesu stale.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 11:05 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Takze po dlouhem prochazeni vsech moznych map (cca 200) vybral par jako zaklad maplistu pro Practic server. ti, kteri vedi jakej mam connect asi tusi, kolik jsem si s tim dal prace.
Zaroven jsem ke vsem nize uvedenym mapam udelal nahledovy obrazek, ikdyz dost jich uz asi je, take diky nynejsi aktivite Lolka.
Zatim jsem udelal pouze AWP + AIM mapy a momentalne pracuji take na nejakych tech Deagle mapach...

Snazil jsem se vybrat ty nejlepsi a nehranejsi mapy. Proste takovou tu dobrou klasiku, ale take jsem se snazil obohatit maplist o nejake nove zajimave mapy, ktere by se mohli uchytit.

AIM:

Aim_ak-colt2004
Aim_ak-colt_vw
Aim_akcolt_cz
Aim_aztec
Aim_aztec4
Aim_crates
Aim_headshot
Aim_lost_city
Aim_map
Aim_map2
Aim_map_hlo
Aim_sk_ak_m4
Aim_taliban
Ak_47

AWP:

Awp_city
Awp_deep_snow
Awp_dust
Awp_gowenna
Awp_india
Awp_map
Awp_map_sexy
Awp_metro
Awp_park2004
Awp_ruins
Awp_space
Awp_teamwave
Awp_wall2005
Aim_sk_awp

Je to 14 awp a aim map. Tento maplist nemusi byt konecny, kdyz uvidite nekde nejakou peknou, povedenou mapu, staci, kdyz nam o ni napisete a my (ja :D ) zvazim(e) jestli ji do maplistu pridame...

dal jsem si s tim dost prace, tak doufam, ze se vam to bude libit, kdyby ne, klidne piste...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 11:15 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
cemu rikas nezajimave?
pro tebe? nebo pro vsechny?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 11:39 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
sj-shark píše:
cemu rikas nezajimave?
pro tebe? nebo pro vsechny?


Muzes mi ukazat, kde jsem v tomto textu pouzil slovo nezajimave??

nejak to nemuzu najit, diky!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 2:13 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amateur noob píše:
sj-shark píše:
cemu rikas nezajimave?
pro tebe? nebo pro vsechny?


Muzes mi ukazat, kde jsem v tomto textu pouzil slovo nezajimave??

nejak to nemuzu najit, diky!!


nejak mi to vyplynulo z textu

co fy_ mapy? co s nima? kam na fun? na aim?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 2:48 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
sj-shark píše:
CS amateur noob píše:
sj-shark píše:
cemu rikas nezajimave?
pro tebe? nebo pro vsechny?


Muzes mi ukazat, kde jsem v tomto textu pouzil slovo nezajimave??

nejak to nemuzu najit, diky!!


nejak mi to vyplynulo z textu

co fy_ mapy? co s nima? kam na fun? na aim?


Kazdopadne na FUN, na AIMu nemaj co delat

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 4:31 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
sj-shark píše:
co fy_ mapy? co s nima? kam na fun? na aim?


som za FUN

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 9:52 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Psal jsem tu uz hodnejrat, ze FY mapy budou na FUNu predevsim....

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 9:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
mno tak myslim ze ani na ostatnich serverech nemaj co delat...

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz