Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 07, 2022 11:40 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 9:56 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Samej offtopic tady, proc se nikdo nevyjadri k tomu maplistu, co jsem udelal!!! :evil:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 10:08 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
vybornej!!! :lol: amateur noobe

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 12:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
ja by snad dohodil len aim rifles. :wink:

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 1:27 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
SHARKY píše:
ja by snad dohodil len aim rifles. :wink:


Take sem o ni uvazoval, ale nakonec diky zbranim, ktere se tam nachazi bych ji zaradil na FUN server, ale ne sem...

Good mapa a FUNu si ji urcite taky treba rad zahraju.... :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 10:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
SHARKY píše:
ja by snad dohodil len aim rifles. :wink:


Take sem o ni uvazoval, ale nakonec diky zbranim, ktere se tam nachazi bych ji zaradil na FUN server, ale ne sem...

Good mapa a FUNu si ji urcite taky treba rad zahraju.... :)


v poriadku suhlasim :) a schvalne ju dam ked sa pripojis na FUN heh

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 12, 2006 3:18 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Tak nevim jestli Hunter uz uvedl do skutecnosti to presmerovavani z FUNu, ale kazdopadne ted mame na Practicu denne plno.... :P

Jeste aby zacali lidi chodit zase na ten DM a PUB a bude... :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 12, 2006 5:57 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
Tak nevim jestli Hunter uz uvedl do skutecnosti to presmerovavani z FUNu, ale kazdopadne ted mame na Practicu denne plno.... :P

Jeste aby zacali lidi chodit zase na ten DM a PUB a bude... :)



no sak som sa kvoli Practicu daco narobil aby tam ludia chodili. to necem hovorit akoze je to len moja zasluha. to neeeeee. :wink: ale sranda ze cllassic je furt prazdny. na DM plno nikdy nebude pokial to bude hantak lagovat. bol plny server minule a kazdych 10minut padol. problem novych serverov su LAGY

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 12, 2006 6:08 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
SHARKY píše:
CS amateur noob píše:
Tak nevim jestli Hunter uz uvedl do skutecnosti to presmerovavani z FUNu, ale kazdopadne ted mame na Practicu denne plno.... :P

Jeste aby zacali lidi chodit zase na ten DM a PUB a bude... :)



no sak som sa kvoli Practicu daco narobil aby tam ludia chodili. to necem hovorit akoze je to len moja zasluha. to neeeeee. :wink: ale sranda ze cllassic je furt prazdny. na DM plno nikdy nebude pokial to bude hantak lagovat. bol plny server minule a kazdych 10minut padol. problem novych serverov su LAGY


to se obrat na huntera, strojem to neni aspon co jsem to sledoval

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 18, 2006 8:06 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Nasel jsem celkem peknou awp mapu:
awp_dokken
tak bych ji tam chtel na zkousku dat... Tak az tam bude, tak ji votri pls dystak parkrat votnete, at vim jestli se hracum libi nebo ne. Diky!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 18, 2006 2:35 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 17, 2006 6:08 pm
Příspěvky: 86
Bydliště: SVK-BA
CS amateur noob píše:
Nasel jsem celkem peknou awp mapu:
awp_dokken
tak bych ji tam chtel na zkousku dat... Tak az tam bude, tak ji votri pls dystak parkrat votnete, at vim jestli se hracum libi nebo ne. Diky!


ok dnes to pozrem vecer, co to je za mapu :)

_________________
CS played cca 3 years...old nick Sopo, PC: sempron 3000+, 1 GB RAM, 160 HDD, MSI 6800@GT, 1 MB DSL, LCD wide 20.1" Viewsonic 2025wm, Microsoft Intelli Optical (ma 3 roky:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 20, 2006 1:13 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Problem je v pouzitem modu AMXX pro DM je tam novy 1.75 a testovaci beta DM mod. Bohuzel ten AMXX mod je zabugovanej tak to musim cele predelat na novy 1.76 a uvidime.

Docasne jsem DM vypnul. Vypnuto je to proto ,ze potrebuju otestovat, zda pricinou lagu AIM a Classics serveru nebyl prave DM server.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 24, 2006 7:04 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
na tomto serveru pokazde spadne ...kvuli mape awp_map

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 24, 2006 10:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
kvuli awp_wall2005 take... Co to je??

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 5:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 30, 2005 6:07 pm
Příspěvky: 316
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
kvuli awp_wall2005 take... Co to je??


JJ koli tejto mape to spadne a neviem co to je :)

_________________
CPU Intel P4 1.8GHz , DDRAM 512MB , HDD Maxtor 80 GB, VGA Card ATI RAdeon 9200 , Win XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 3:07 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
CS amateur noob píše:
Nasel jsem celkem peknou awp mapu:
awp_dokken
tak bych ji tam chtel na zkousku dat... Tak az tam bude, tak ji votri pls dystak parkrat votnete, at vim jestli se hracum libi nebo ne. Diky!


Ta mapa sa da celkom. ale ja bych smazal awp_map ta mapa je onicem

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 29, 2006 1:13 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Rozhodl jsem se, ze se smaze mapa AWP_CITY a nahradime ji mapou AWP_INFERNAL2004...

Duvodem je, ze mapa awp_city je strasne pomala a vsichni tam pouze kempi... Nikdo si tu nemuze zlepsit AIM ani skill s aWP ale pouze schopnost kempeni... Coz urcite neni dobre a nektere lepsi hrace to muze i odradit...

Awp_infernal2004 je naproti tomu mnohem akcnejsi...

Takze az na se tato zmena udela, tak prosim, abyste mapu dystak otestovali, jak se vam bude libit...

**********************************************

Moznabych byl i pro to, aby na Practicu byl udelan staly maplist, tzn. cyklicke opakovani map, tzn. zadny VOTING na konci mapy....

Duvodem by bylo, aby se pravidelne stridali AIM a AWP mapy a nehrali se porad dokola 3 oblibene mapy, ale aby si hraci vyzkouseli i ty ostatni...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 29, 2006 1:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
Rozhodl jsem se, ze se smaze mapa AWP_CITY a nahradime ji mapou AWP_INFERNAL2004...

Duvodem je, ze mapa awp_city je strasne pomala a vsichni tam pouze kempi... Nikdo si tu nemuze zlepsit AIM ani skill s aWP ale pouze schopnost kempeni... Coz urcite neni dobre a nektere lepsi hrace to muze i odradit...

Awp_infernal2004 je naproti tomu mnohem akcnejsi...

Takze az na se tato zmena udela, tak prosim, abyste mapu dystak otestovali, jak se vam bude libit...

**********************************************

Moznabych byl i pro to, aby na Practicu byl udelan staly maplist, tzn. cyklicke opakovani map, tzn. zadny VOTING na konci mapy....

Duvodem by bylo, aby se pravidelne stridali AIM a AWP mapy a nehrali se porad dokola 3 oblibene mapy, ale aby si hraci vyzkouseli i ty ostatni...


no ja ne som proti. nech sa vyjadria Dwight s Lolkom hlavne :wink:

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 29, 2006 2:53 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
AWP_INFERNAL2004 neznam, ale kdyz rikas ze je good tak ji tam dame. Awp_city je fakt strasne ukempena a stejne kdyz prijdu na server tak ji chtej vsichni zmenit, takze Just do it!

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 29, 2006 2:56 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
CS amateur noob píše:
Moznabych byl i pro to, aby na Practicu byl udelan staly maplist, tzn. cyklicke opakovani map, tzn. zadny VOTING na konci mapy....

Duvodem by bylo, aby se pravidelne stridali AIM a AWP mapy a nehrali se porad dokola 3 oblibene mapy, ale aby si hraci vyzkouseli i ty ostatni...

Taky dobrej napad, rozhodne jsem pro :)

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 29, 2006 3:06 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
suhlasim so zmazazim awp_city podla mna je to jedna z najstrasnejsich awp map...este nech ju odstranim z mojej hlavy :D
----------------------------------------------------------------------------------
inak navrhujem spravit jeden den cisto na testovanie map na serveri nech sa zisti ktore mapy su vobec hratelne.

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz