Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:25 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 14, 2006 8:33 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jen pro zajimavost, jsem se ted prihlasil na jedno svedske forum a jsem v kontaktu s par svedskymi adminy, protoze jsem ted nedavno nasel jeden pekny server ze Stockholmu a zaujal me tam jeden uzitecnej plugin, ktery by se dal pouzit i zde.

Konkretne se jedna o nick-changer, nebo jak bych to nazval. Jde o to, ze vlastne kontroluje co mate napsaneho v nicku a podle toho reaguje..

Napr. oni to maj nastavene, ze censuruji ruzne nadavky v nicku a kdyz se pripoji hrac s nickem obsahujicim nadavku, tak mu to automaticky zmeni nick treba na "CHANGEtheNICK".

Myslim, ze to je celkem zajimave a dalo by se tim censurovat sprosta slova v nicku, cisla 88, ci mnou neoblibene mp3+nosound+lamim....

Snad co nevidet se o tomto pluginu dozvi vice, to pisu hlavne kvuli Huntrovi.... Ale klidne napiste i ostatni co si o tomoto pluginu myslite...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 14, 2006 11:15 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
hm myslim že to je docela dobry napad ......neuškodilo by to tu mit ...

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2006 7:48 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
prestante vymejslet blbosti. mame dost adminu at se snazej. Nejsou tady na hrani ,ale na praci :wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2006 1:47 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Wtf Huntre???

Co mas proti pluginu, ktery vse usnadni... Ne vzdy je na servru admin aby mohl vse resit a urcite kdyz tam je tak si chce treba i zahrat a ne delat blbosti jako menit nicky atd. kdyz tohle to vyresi za nej...

Uz mi nekdy s tim zacinas jednoho "nejmenovaneho" cloveka tady z GZ, ktery je taky porad proti vsemu...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2006 6:10 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amateur noob píše:
Wtf Huntre???

Co mas proti pluginu, ktery vse usnadni... Ne vzdy je na servru admin aby mohl vse resit a urcite kdyz tam je tak si chce treba i zahrat a ne delat blbosti jako menit nicky atd. kdyz tohle to vyresi za nej...

Uz mi nekdy s tim zacinas jednoho "nejmenovaneho" cloveka tady z GZ, ktery je taky porad proti vsemu...


mam to brat osobne?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2006 6:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
Jen pro zajimavost, jsem se ted prihlasil na jedno svedske forum a jsem v kontaktu s par svedskymi adminy, protoze jsem ted nedavno nasel jeden pekny server ze Stockholmu a zaujal me tam jeden uzitecnej plugin, ktery by se dal pouzit i zde.

Konkretne se jedna o nick-changer, nebo jak bych to nazval. Jde o to, ze vlastne kontroluje co mate napsaneho v nicku a podle toho reaguje..

Napr. oni to maj nastavene, ze censuruji ruzne nadavky v nicku a kdyz se pripoji hrac s nickem obsahujicim nadavku, tak mu to automaticky zmeni nick treba na "CHANGEtheNICK".

Myslim, ze to je celkem zajimave a dalo by se tim censurovat sprosta slova v nicku, cisla 88, ci mnou neoblibene mp3+nosound+lamim....

Snad co nevidet se o tomto pluginu dozvi vice, to pisu hlavne kvuli Huntrovi.... Ale klidne napiste i ostatni co si o tomoto pluginu myslite...


ja by som to bral urcite, aspon by sa ulahcila robota. vazne nemusim tupe a polointeligentne nicky. som ZA

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 16, 2006 12:54 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
Wtf Huntre???

Co mas proti pluginu, ktery vse usnadni... Ne vzdy je na servru admin aby mohl vse resit a urcite kdyz tam je tak si chce treba i zahrat a ne delat blbosti jako menit nicky atd. kdyz tohle to vyresi za nej...

Uz mi nekdy s tim zacinas jednoho "nejmenovaneho" cloveka tady z GZ, ktery je taky porad proti vsemu...



určitě to ulehčí práci s dmnc, nějací kkti si třeba budou dávat naschvál cip nicky a budou prodit admina a tak, takže takhle by se vše usnadnilo :!:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz