Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 07, 2022 11:42 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PLUGINY
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 3:24 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Sem piste, kdyz nekde treba uvidite nejaky uzitecny plugin, ktery byste chteli, aby jsme tady meli take.
Prosim, zadne pakarny, ale predevsim neco, co by zlepsilo kvalitu servru, hrani a zprijemnilo by vam to proste hru tady.

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 3:29 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Pro zajimavost vam tady napisu 3 nove pluginy, ktere ted Hunt3r zavedl na nase nove servry.

Hunt3r píše:
na nove servery byly nasazeny i dalsi pluginy. Na oba servery byl nasazen MUJ vytvor ,ktery se jmenuje nerikej.amxx . Prahli jste po nem tak ho tady mate.

Reaguje to slova kolem chaetu citu atd.
poprve to udela slap
podruhe to udela slay
a potreti KICK

ale vzdy to napise hlasku: !! NEURAZEJ HRACE - natoc video+IP hrace posli adminovi

A na awp/aim jsem dal no_rush.amxx
funkce je jednoducha, neda se prejit na polovinu hrace.Mozne to je az za predpokladu,ze jde o boj 1vs 1,zkratka pokud jsou na serveru 2 hraci a mene.


Country kicker - pristup maji pouze Cesi a Slovaci!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 3:35 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Moje navrhy na dalsi pluginy:

autoslay SK plugin
(na zacatku kola je pres obrazovku napsano DONT SHOOT a za par vterin to zmizi, a kdyz nekdo nekoho streli kdyz tam jeste ten Napis je, tak ho to automaticky Zabije, ale urcite pak jde nastavit treba i ze ho to kickne atd...)

reklama.amxx (myslim ze se i takto opravdu presne jmenuje)
Automaticky to treba kazdou minutu napise velkym pismem neco.
- da se vyuzit na propagaci ostatnich nasich servru, vypisovanim IP/NAZVU nasich zbylych servru
- propagace webu a fora
- na AIM+AWP servru na vypisovani NO STARTKILLS!!!
- + urcite dalsi vyuziti

+ Plugin, ktery vypisuje, kolik jste v danem kole zpusobili damage.

AFK kicker
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=121675
A s tim spojeny AFK bomb droper, kdyz proste, kdyz jste AFK a mate bombu, tak to po urcite dobhe samo bombu zahodi.
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=33107

+ Plugin, ktery, kdyz umrete, vam ukaze presnou drahu kulky, ktera vam zasadila posledni ranu, tak vite, odkud vas souper dal.

Last man bets (mozna, treba aspon na FUN)
http://forums.alliedmods.net/showthread ... t=man+bets)

Anti-silent plant
Ten uz tady myslim na novych servech take je.

Rock-the-vote
Umozni predcasne vyvolani VOTu, kdyz dosattek hracu napise do say rockthevote.

List all maps on server
Ukaze mapy, keter jsou na servru k dispozici.
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=31373

Camp meter
Na GZ uz znama vec, ale jen pro zajimavost posilam link, kde se muzete docist vice o jeho nastaveni atd..
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=18452

(casem tady napisu nejake dalsi, az me napadnou)
Tak piste taky vase napady, prosim ale Lestata, aby se zdrzel navrhu highpingkicker-100 nebo neco v podobnem smyslu!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 1:24 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
Moje navrhy na dalsi pluginy:


(casem tady napisu nejake dalsi, az me napadnou)
Tak piste taky vase napady, prosim ale Lestata, aby se zdrzel navrhu highpingkicker-100 nebo neco v podobnem smyslu!! :wink:



max ping pls :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 1:27 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
Moje navrhy na dalsi pluginy:

Last man bets (mozna, treba aspon na FUN)
http://forums.alliedmods.net/showthread ... t=man+bets)

Anti-silent plant
Ten uz tady myslim na novych servech take je.


co je tohle za sračky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 2:30 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Ceho se asi nedockate :-)

CS amateur noob píše:

autoslay SK plugin
(na zacatku kola je pres obrazovku napsano DONT SHOOT a za par vterin to zmizi, a kdyz nekdo nekoho streli kdyz tam jeste ten Napis je, tak ho to automaticky Zabije, ale urcite pak jde nastavit treba i ze ho to kickne atd...)

reklama.amxx (myslim ze se i takto opravdu presne jmenuje)
Automaticky to treba kazdou minutu napise velkym pismem neco.
- da se vyuzit na propagaci ostatnich nasich servru, vypisovanim IP/NAZVU nasich zbylych servru
- propagace webu a fora
- na AIM+AWP servru na vypisovani NO STARTKILLS!!!
- + urcite dalsi vyuziti

+ Plugin, ktery, kdyz umrete, vam ukaze presnou drahu kulky, ktera vam zasadila posledni ranu, tak vite, odkud vas souper dal.

Last man bets (mozna, treba aspon na FUN)
http://forums.alliedmods.net/showthread ... t=man+bets)

Anti-silent plant
Ten uz tady myslim na novych servech take je.

Rock-the-vote
Umozni predcasne vyvolani VOTu, kdyz dosattek hracu napise do say rockthevote.

List all maps on server
Ukaze mapy, keter jsou na servru k dispozici.
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=31373

Camp meter
Na GZ uz znama vec, ale jen pro zajimavost posilam link, kde se muzete docist vice o jeho nastaveni atd..
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=18452



A ted proc ne :
Auto slay jsem samostatne jeste nevidel - a to ze hledam
Reklama - se da resit nativne v amxx
Kulka - je to jedno,si stejne mrtvej a na to se nehraje - navic jsem to taky jeste nevidel
Last man - to je podle me fakt blbost
Anti silent - ma bug a nefunguje tak ja ma - uz byl testovan
Rockvote - nevidim duvod.
All list maps - nebude proto,ze na serverech muzebyt nahrano vice map a neni zrovna zahodno aby je kazdej videl. A je to z ruznych duvodu. mapa je blba,lidi nemaj wad,restaruje server a co ja vim co jeste.
Campmetr - ma bug

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 4:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hunt3r píše:
Ceho se asi nedockate :-)

A ted proc ne :
Auto slay jsem samostatne jeste nevidel - a to ze hledam
Ja ho doma mam!!
Reklama - se da resit nativne v amxx
Jezisi tak se to udela samostatne, ale ja myslel vseobecne, aby se tento plugin udelal.
Kulka - je to jedno,si stejne mrtvej a na to se nehraje - navic jsem to taky jeste nevidel
Ja sem to videl, a pro zajimavost je to dobra vec a pomuze ti to castokrat v podezreni pri cheatingu, kdyz vidis, ze uz te asi po 6 dal pres zed.
Last man - to je podle me fakt blbost
V posledni dobe oblibeny plugin na hodne servrech. Rikam, ze se muze dat treba pro zajimavost na FUN.
Rockvote - nevidim duvod.
Duvod?? Treba ten, ze se hracum nelibi mapa, coz je vetsinou na FUNu velmi casto, nemyslim ted, kdy tam je pouze jedna mapa!
Campmetr - ma bug
Jak ma bug?? Vzdyt tady u nas normalne fungoval ne?


To Lestat!!!
Kdyz chci, aby si neco nepsal, musis to jak malej klucik okamzite napsat??? :shock: A uz me seres s tema tvejma kecama, misto nejakyho, ze to jsou sracky, sem muzes dat svoje navrhy, ale radsi jen buzerujes a kritizujes. Se vam priste na vsechno vyseru, kdyz jediny ceho se dockam jsou urazky! A prestan ze sebe delat nejakyho frajirka, nikdo na to opravdu tady neni zvedavej!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 4:34 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Me se to docela libi...to Last man bet je docela sranda, sice to je o nicem, ale na FUN by to bylo good. Kulka: Posledni kulka souhlasim, ale jednou jsem videl ze byla videt kazda kulka kterou si vystrelil a i vsechny kulky ktery leteli na tebe (takovy ruzovy cary) a to je je fakt na hovno. Rockthevote: Jsem urcite pro, podle me se to hodi kdyz chteji hraci zmenit mapu, ktera je uy nebavi a neni tam zrovna voter nebo admin. Campmeter: Jak jiz rekl Noobik tak ten myslim slapal fpoho....jinak myslim ze za zkousku nic nedate :wink:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 6:35 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
[/quote]

To Lestat!!!
Kdyz chci, aby si neco nepsal, musis to jak malej klucik okamzite napsat??? :shock: A uz me seres s tema tvejma kecama, misto nejakyho, ze to jsou sracky, sem muzes dat svoje navrhy, ale radsi jen buzerujes a kritizujes. Se vam priste na vsechno vyseru, kdyz jediny ceho se dockam jsou urazky! A prestan ze sebe delat nejakyho frajirka, nikdo na to opravdu tady neni zvedavej![/quote]

jak sjem napsal co to je za sračky, tak sjem se chtěl zeptat, co to má dělat na tom serveru :wink:

spam

spam

spam


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 6:37 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
N00B - Lestat píše:


To Lestat!!!
Kdyz chci, aby si neco nepsal, musis to jak malej klucik okamzite napsat??? [/quote]



hh to bylo bráno jako výzva kapiš ne


:lol: GZ plná dmnc 4ever :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 7:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
N00B - Lestat píše:
jak sjem napsal co to je za sračky, tak sjem se chtěl zeptat, co to má dělat na tom serveru :wink:

A to ti mam jako sezrat??!! :shock:
U toho last man bets staci kliknout na takovej ten jiank barevnej text pod tim, rika se tomu odkaz neboli link, a pak se ti otevre vse o tomto pluginu.
Anti silet planter. Predpokladam, ze takovy zkuseny skiller jako jsi ty, vi co je silent plant, kdyz ho sam nekdy vyuzivas, a snad pochopis co dela plugin, kterej ma pred tim napsano ANTI.

JSou bud dve moznosti:
1. Snazis se zakecavat dost uboze jen tve ubohe nadavani.
2. Ses velice podprumerne inteligentni clovek, co nepochopi ani kolik je 1+1 ikdyz mu to clovek tady napise.

Dekuji nemusis mi na tento prispevek odpovidat, ani se na nej zase snazit bezuspesne quotovat.

To Doctor: Az si najdes cas smaz prosim tuto trapnou diskusi mezi mnou a Lestatem, diky moc!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 11, 2006 8:11 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
N00B - Lestat píše:
jak sjem napsal co to je za sračky, tak sjem se chtěl zeptat, co to má dělat na tom serveru :wink:

A to ti mam jako sezrat??!! :shock:
U toho last man bets staci kliknout na takovej ten jiank barevnej text pod tim, rika se tomu odkaz neboli link, a pak se ti otevre vse o tomto pluginu.
Anti silet planter. Predpokladam, ze takovy zkuseny skiller jako jsi ty, vi co je silent plant, kdyz ho sam nekdy vyuzivas, a snad pochopis co dela plugin, kterej ma pred tim napsano ANTI.

JSou bud dve moznosti:
1. Snazis se zakecavat dost uboze jen tve ubohe nadavani.
2. Ses velice podprumerne inteligentni clovek, co nepochopi ani kolik je 1+1 ikdyz mu to clovek tady napise.

Dekuji nemusis mi na tento prispevek odpovidat, ani se na nej zase snazit bezuspesne quotovat.

To Doctor: Az si najdes cas smaz prosim tuto trapnou diskusi mezi mnou a Lestatem, diky moc!



quoté 4 amateur :wink:

odpověd zní číslooo 2 :lol:

a ten anti silent plant bo co to je, je podle mě zbytečný :shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 11, 2006 9:44 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Ten campmetr zkusim nekde vykopat, myslim ze jeste na Funu byl takovy co trochu fungoval.
A last man - mozna na fun.

Spis ted ladim Nejake ty pekne statistiky na obrazovce.To si myslim je lepsi. Tak zatim pacek.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 10:08 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Velice se mi libi upgrade te censury, aby nerikali, ze je nekdo cheater, jak jim to jese zmeni nick na EKCALEK... GJ!!! :P

Jen to chce pak trochu upravit, ohledne toho na co to bdue reagovat, to ti Huntre napisu celkove do toho seznamu zmen jak ted pripravuji!!
Napr. misto WH by tam melo byt treba WH! nebo WH? protoze WH je soucast dost casto pouzivanych slov jako WHEN / WHAT atd...

+ pridat AB! AB? Hack Aimbot, a odebrat cit a enchat jen cheat...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 11:25 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Tady je plugin na JUMP server

http://xtreme-jumps.net/download.php?view.7

doufam ze to tu jeste nikde neni, ale nevidel sem to tu :wink:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 1:45 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
Tady je plugin na JUMP server

http://xtreme-jumps.net/download.php?view.7

doufam ze to tu jeste nikde neni, ale nevidel sem to tu :wink:


hh tak to tu je ......koukni do jump vlakna......na zacatku nebo nekdy sem to tam těžce popsal..........

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 2:39 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ale to nevadi Lolku, cenim si tve snahy necim take prispet!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 3:19 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
CS amateur noob píše:
Ale to nevadi Lolku, cenim si tve snahy necim take prispet!!


vsak ano...ale nevim jestli to bude potrebovat pre linux ...... to myslim že tu ani nemaj to se musi stahnout nekde jinde..

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 6:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
CS amateur noob píše:
Ale to nevadi Lolku, cenim si tve snahy necim take prispet!!


Tak to je jasny kdyz uz sem dostal nejakou funkci tak to budu delat se vsim co k tomu patri :wink:.

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 7:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
CS amateur noob píše:
Ale to nevadi Lolku, cenim si tve snahy necim take prispet!!


Tak to je jasny kdyz uz sem dostal nejakou funkci tak to budu delat se vsim co k tomu patri :wink:.


hehe aby ti to vydrzelo :wink:

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz