Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob lis 26, 2022 7:58 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 140 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Chcete mit jump server
ano 62%  62%  [ 16 ]
ne 38%  38%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 26
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jump server
PříspěvekNapsal: pát srp 18, 2006 10:51 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
OD HUNTER :

Realizace serveru JUMP je odložena.nicmene je v planu


Chci se jen zeptat jestli by bylo možne že by jste udělali dalsi server a to jump server ktery by byl založen jen na C-D nebo uplně bez(teda bylo by tam asi urcite hlguard) zaleží jen na adminech jestli by to tu chteli ....a hlavne na sj-sharkovi jestli by ten server...chtel (a to by se zas museli dohodnout mezi sebou hlavne sj-shark s Hunt3rem)

a tak vas prosim zvažte to ....jestli ano.---

jelikož si myslim že jak bylo hlasovani a rozhodovani o jump a dm server dosti kratke jelikož nekolik hracu nestacilo ani hlasovat...

Teda DM by zustal a jump by byl dalsi server do zbírky GZ ...

toto je jenom muj navrh....(zatim fiction)----zaleži jen na vas
-dakujem za zvážení

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 4:31 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hlasovani trvalo cca 2 tydny, kdo se chtel vyjadrit mel dost casu a jestli byl pryc tak to je smula, ale i pak nekteri hraci hlasovali, ale nikoliv pro jump.

mozna jo, lae nevidim duvod proc tento server mit, protoze nonsteamovych je take dostatek, ale zase proc ne, jestli to zvladne nas HARDWARE utahnout, a tento server zas tolik narocny nebude, takze proc ne. Treba tim prilakame nejake hrace...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 12:14 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
Hlasovani trvalo cca 2 tydny, kdo se chtel vyjadrit mel dost casu a jestli byl pryc tak to je smula, ale i pak nekteri hraci hlasovali, ale nikoliv pro jump.

mozna jo, lae nevidim duvod proc tento server mit, protoze nonsteamovych je take dostatek, ale zase proc ne, jestli to zvladne nas HARDWARE utahnout, a tento server zas tolik narocny nebude, takze proc ne. Treba tim prilakame nejake hrace...



no s tím dostatkem serverů... DMek je taky dostatek ne :P

btw... koukal sjem, že o DMko je docela zájem :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 12:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
CS amateur noob píše:
nevidim duvod proc tento server mit, protoze nonsteamovych je take dostatek


proc vlastne ta gamezone existuje, kdyz nonsteam serveru vseho druhu je dostatek - vis kolik je na netu publicu, jump, dm, funu.... :?

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 2:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
ja bych byl urcite pro, sice sem hlasoval tenkrat pto DM ale ted bych urco chtel JUMP, myslim ze dalsi server na vic neuskodi :wink: :)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 4:38 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
hm no dostatek nonsteam jump serveru asi neni....ja znam jenom 2-------

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 10:47 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
Radioactiv.eraser píše:
hm no dostatek nonsteam jump serveru asi neni....ja znam jenom 2-------



bside a killzone, neno ještě nějaký jiný :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 12:07 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
N00B - Lestat píše:
Radioactiv.eraser píše:
hm no dostatek nonsteam jump serveru asi neni....ja znam jenom 2-------



bside a killzone, neno ještě nějaký jiný :wink:


bside jediny nejlepsi ostatni jsou sracky proto se nedaj považovat za dalsi jump servery.....gz jump server by byl 2 nejlepsi .....

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 12:30 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Jiny cesky nebo slovensky taky neznam ale je pravda ze jsem se o to fakt nikdy nezajimal. JUMP me proste nejde a proto me to ani moc nebavi :wink:
Tak jsem se podival a Soptik a Undzwei maj taky JUMP servery

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Naposledy upravil [Bratri_v_triku]Lolek dne ned srp 20, 2006 12:58 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 12:55 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
pokud je zajem o jump server nevidim duvod proc nejaky 5x5 neudelat

kdyz sezenete mapy k nim obrazky je vas

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 12:59 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
sj-shark píše:
pokud je zajem o jump server nevidim duvod proc nejaky 5x5 neudelat

kdyz sezenete mapy k nim obrazky je vas


Me to je taky celkem jedno, jen jde o to aby si tam poto eraser neskakal sam :lol: ....jinak myslim sehnat mapy by nebyl problem

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 1:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
tak ja mam map pro jump server asi tak 50; to by pro zacatek snad mohlo stacit :D
ted uz jen ty obrazky k nim

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 1:08 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
klidne bych ty obrazky udelal ale ja zas nemam mapy (mam jich asi tak 10) :lol:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 1:14 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
ja znam dva nejlepsi jump servery ....bside jump to sky ..a pak nejaky xtreme ..a to sou fakt hodne vymakany servery....akorat ten xtreme je steamovy...takže jeden nonsteamovej je good...hm a mapy k jump serveru neni problem sehnat---mam nekolik zdroju a nekolik mappacku .....mužu sehnat i na ne odkazy.....nejlepsi by bylo jak rikal shark 5x5 ..a pak by se to zvysilo treba na 7x7 ..max...hm a ohledne hracu jak se bojite abych tam neskakal sam ...tak znam par lidi teda hodne ...jumperu ...a fandu jump serveru ....takže si myslim že by byl server stale plny,...a ohledne obrazku....neni problem udelat...nebo odnekat z nejakejch webu .....

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 4:03 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
muzu se taky podivat na netu po nejakych veceh a urcite by tam eraser neskakal sam :wink: sice mi to nejde jak jemu, ale to se naucim :D
Takze si myslim lolku ze by ses tam taky obcas mohl ukazat :D

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 4:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
jEkOt píše:
muzu se taky podivat na netu po nejakych veceh a urcite by tam eraser neskakal sam :wink: sice mi to nejde jak jemu, ale to se naucim :D
Takze si myslim lolku ze by ses tam taky obcas mohl ukazat :D


:lol: To vis ze se tam taky podivam, ale ja se vzdycky u JUMP strasne vytocim, ptze mi to nejde :lol:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 6:08 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
jEkOt píše:
muzu se taky podivat na netu po nejakych veceh a urcite by tam eraser neskakal sam :wink: sice mi to nejde jak jemu, ale to se naucim :D
Takze si myslim lolku ze by ses tam taky obcas mohl ukazat :D


:lol: To vis ze se tam taky podivam, ale ja se vzdycky u JUMP strasne vytocim, ptze mi to nejde :lol:


Z toho si nic nedely to ja taky obcas :D ale je to prdel... :)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 6:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
proto tam musi chodit vic lidi aby ty noobiky mohli vysazovat :D

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 7:09 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
threeman píše:
proto tam musi chodit vic lidi aby ty noobiky mohli vysazovat :D


hm jenže se tam urcite da plugin noblock takže žadne vysazovani nebude :lol:

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 8:49 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Radioactiv.eraser píše:
threeman píše:
proto tam musi chodit vic lidi aby ty noobiky mohli vysazovat :D


hm jenže se tam urcite da plugin noblock takže žadne vysazovani nebude :lol:


Presne tak...zatim sem nevidel JUMP bez tohodle pluginu

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 140 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz