Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:19 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 140 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Chcete mit jump server
ano 62%  62%  [ 16 ]
ne 38%  38%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 26
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 3:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
Radioactiv.eraser píše:
hehe np na mym vlastnim serveru sme ja jekot a par dalsich lidi skakali proste jump server se vsim vsady ...a na lince 512--- a to jeste nemam nijak extremne vykonny PC....skakalo nas tam asi nejvic 6 najednou až treba po hodine my spadl vždycky net ..... tak na HW naroky nizke ...bez lagu sme si to s jekotem davaly do finishe treba 2x po sebe


jj jump4fun 4 ever :D

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 4:10 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
jEkOt píše:
Radioactiv.eraser píše:
hehe np na mym vlastnim serveru sme ja jekot a par dalsich lidi skakali proste jump server se vsim vsady ...a na lince 512--- a to jeste nemam nijak extremne vykonny PC....skakalo nas tam asi nejvic 6 najednou až treba po hodine my spadl vždycky net ..... tak na HW naroky nizke ...bez lagu sme si to s jekotem davaly do finishe treba 2x po sebe


jj jump4fun 4 ever :D


to už bych se mohl naučit Bhop a Ijump :D
ale na Gp to nevidim.... radši zvětšujte sloty než jump tich je hodně..

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 4:31 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hodne NS jumpu..?? Fakt.. Tak mi pls nejaky napis.. :wink: To sem zvedavej...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 4:42 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
CS amateur noob píše:
Hodne NS jumpu..?? Fakt.. Tak mi pls nejaky napis.. :wink: To sem zvedavej...


než sem přeinstaloval pc tak sem měl minimálně 10ipecek jump servrů v HLSW

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 5:23 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
lofas píše:
CS amateur noob píše:
Hodne NS jumpu..?? Fakt.. Tak mi pls nejaky napis.. :wink: To sem zvedavej...


než sem přeinstaloval pc tak sem měl minimálně 10ipecek jump servrů v HLSW


dobra kolik kvalitnich jump serveru ? :) ja znam jenom b-side, U2 a jump4fun :D

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 6:18 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
na U2 žadnej neni ... takže iba B side ...a jump4fun :Dhh

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 4:19 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
Radioactiv.eraser píše:
na U2 žadnej neni ... takže iba B side ...a jump4fun :Dhh


aha, mno to neni moc ... btw, uz sme dlouho neskakali na jump4fun era xD

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 4:24 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
pokud to server utahne tak vam to hunter udela

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 4:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
to by bylo fakt super,server by byl furt plnej a taky diky nemu by bylo GP taky vic znamy :o


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 4:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
sj-shark píše:
pokud to server utahne tak vam to hunter udela


to by bylo vynikajici ;)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 4:32 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
jEkOt píše:
sj-shark píše:
pokud to server utahne tak vam to hunter udela


to by bylo vynikajici ;)


to staci malo slotu ne?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 4:52 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
skoro zadnej,uz se tesim az to bude, :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 5:13 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
sj-shark píše:
jEkOt píše:
sj-shark píše:
pokud to server utahne tak vam to hunter udela


to by bylo vynikajici ;)


to staci malo slotu ne?


ja myslim ze jo, popripadne gdyby se to uchytilo tak by se dalo uvazovat o zvyseni slotu, kdyz to bude dobre nastaveny, tak se to urcite uchyti.

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 5:24 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
hm hunterovi sem posilal material ohledne map a obrazku takže doufam že neudelal format .... :D

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 6:15 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Stale to myslim jeste je i dokonce na ftp od tebe... Nebo se mylim?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 1:06 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
melo by to tam byt, ne ? Uz tu ten projekt jednou byl, ale kvuli problemum se to pozastavilo. Kazdopadne si myslim jestli to bude dobre udelany, tak to bude nejproduktivnejsi server na GP :arrow: Prilakat lidi a dvere se netrhnou :)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 11:17 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
jj moje řeč,mimochodem jEkOt dobrý foto


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 2:02 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
no tak já znám nejmíň 10lidí co sem na forum nechodí a Jump by určitě přivítali...a já se k nim přidávám :wink: Už se těším... :)

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 2:50 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Pro vsechny JUMP priznivce.
server je urcite v planu. Ale jak jiste vite dostali jsme novy stroj, kde bezi momentalne vsechny CS servery.
Classic
Aim/Awp
DM
a nove take
FUN

se spustenim jumpu se stale ceka. duvodem pomaly rozjezd Funu.
Takze az se soucasne servery rozjedou, predevsim fun tak zkusime Jump.

Mozna ho zkusim i drive, ale na omezeny pocet slotu. :wink:

pro Erasera:
disk jsem sice nezformatoval, ael uz nevim kam jsem to ulozil. tak ze to zkus naji t posli mi to jeste jednou.To bude rychlejsi nez me hledani :lol: dik

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 3:26 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
mno aspon s mine slotama by se to klidne mohlo rozjet, aspon neco.Uz se tesim ... :!: :D

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 140 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz