Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 1:28 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 140 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Chcete mit jump server
ano 62%  62%  [ 16 ]
ne 38%  38%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 26
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 7:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
Hugo88 píše:
jump server je hovadina to nebude nikoho bavit iba erasera :D


to neni vubec pravda, byly by sme tam s eraserem furt :)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 8:33 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
jn budem tam trhat rekordy jeden za druhym ...musime se nejdriv dostat do formy :lol:

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 10:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
Radioactiv.eraser píše:
jn budem tam trhat rekordy jeden za druhym ...musime se nejdriv dostat do formy :lol:


jn uz sme dlouho neskakali :)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 6:18 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
jEkOt píše:
Hugo88 píše:
jump server je hovadina to nebude nikoho bavit iba erasera :D


to neni vubec pravda, byly by sme tam s eraserem furt :)


ja vim vi dvaja s bani hopom lamy ved to je cit :D

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 7:29 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
Hugo88 píše:
jEkOt píše:
Hugo88 píše:
jump server je hovadina to nebude nikoho bavit iba erasera :D


to neni vubec pravda, byly by sme tam s eraserem furt :)


ja vim vi dvaja s bani hopom lamy ved to je cit :D


na CW to nepouzivam ;)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 2:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Cheat no neni, na CW to zakazane neni!!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 2:25 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
CS amateur noob píše:
Cheat no neni, na CW to zakazane neni!!! :wink:


ale najdes to medzi chaetmy lamo

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 2:33 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Lol!!!

1. Posli mi odkaz, kde se doctu, ze Bhop je cheat, to by me dost zajimalo!!

2. Odpust si nejaky lamo, nejsem na to zvedavej!! Taky ti nerikam, ze si uplne zoufalej hrac!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 3:39 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
CS amateur noob píše:
Lol!!!

1. Posli mi odkaz, kde se doctu, ze Bhop je cheat, to by me dost zajimalo!!

2. Odpust si nejaky lamo, nejsem na to zvedavej!! Taky ti nerikam, ze si uplne zoufalej hrac!!


Amateure je to tak, bhop je napsanej jako cit...A uz si kurva furt nenadavejte, delate si to sami !

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 4:17 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
ehm dobre ...normalne skacu bhop .....takže sem cziter ,....no dobre...
:lol:

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 13, 2006 10:53 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
CS amateur noob píše:
Lol!!!

1. Posli mi odkaz, kde se doctu, ze Bhop je cheat, to by me dost zajimalo!!

2. Odpust si nejaky lamo, nejsem na to zvedavej!! Taky ti nerikam, ze si uplne zoufalej hrac!!


HMM daakej problem? lamo

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 14, 2006 8:27 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
?? Nechces se chovat normalne??

Posli mi odkaz na nejaky pravidla, kde se pise, ze je zakazany bhop, jeste jsem to v zivte nikde nevidel a ikdyz koukam na nejaky dema, tak tam hraci v pohode skacou!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 14, 2006 9:21 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
CS amateur noob píše:
?? Nechces se chovat normalne??

Posli mi odkaz na nejaky pravidla, kde se pise, ze je zakazany bhop, jeste jsem to v zivte nikde nevidel a ikdyz koukam na nejaky dema, tak tam hraci v pohode skacou!!
]

uz len kvoli tebe to budem hladat TO iste :twisted:

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 15, 2006 9:13 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Hej pls nehádejte se, to radši zprovozněte pls DM nebo udělejte samí fy mapy jako iceworld, dustwolrld, greenworld, klidně vám je všem pošlu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 30, 2006 11:06 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
jump server udelejte,zaskacu si urco taky,b side server pro dve zeme nestaci,tak by na GP jump serveru bylo dost lidi,takze do toho HOP HOP HOP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 30, 2006 11:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
Přidávám se taky...chci jump i když moc skákat neumím,ale na B-side se dostanu jenom občas..bylo by to lepší a konečně bych se naučil skákat... :)

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 10:42 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
KLiMson píše:
jump server udelejte,zaskacu si urco taky,b side server pro dve zeme nestaci,tak by na GP jump serveru bylo dost lidi,takze do toho HOP HOP HOP


JJ, sem te vcera na B-Sidu videl... :D

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 11:14 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
vcera sem tam doskakal svoje prvni dve mapy.coz je u me uspech,ale pak b-side vypli a nemelo se kde skakat=>GP jump server by byl vyuzitej :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 1:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
To sice ano, ale nejdriv se musej dat do kupy na 100% stavajici servry a pak muzem teprve myslet na rozsirovani..

A dalsi vec je taky, jestli by nam to HW utahl...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 2:05 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
hehe np na mym vlastnim serveru sme ja jekot a par dalsich lidi skakali proste jump server se vsim vsady ...a na lince 512--- a to jeste nemam nijak extremne vykonny PC....skakalo nas tam asi nejvic 6 najednou až treba po hodine my spadl vždycky net ..... tak na HW naroky nizke ...bez lagu sme si to s jekotem davaly do finishe treba 2x po sebe

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 140 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz