Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 7:00 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Anticheat sXe Injected
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2007 10:25 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Tak jsem se opet nechal inspirovat velkymi a uspesnymi servery a nasadil jsem novy anticheat sXe Injected. je velice podobny C-D. proste ho naistalujete, spustite pred hrou a je to. Uvidime jak dlouho bude odolavat ,nez se objevi nejake to NO-sXe Injected jako to je u C-D.
Nyni to bezi jen na CLASSIC serveru v modu detect - takze nevykopava - je to na test .Proto doporucuji, naistalovat klienta a po pripojeni na server PROCIST KONZOLI protoze se Vam muze stat jako me, ze Vam ustreli nejaka nastaveni z konfigu. Takze vzhuru do toho.
Stahovat muzete bud
1)U2 TADY
2) od tvurce TADY

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2007 3:45 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
No doufejme že to pomůže...Hurááá do toho :D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2007 4:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
FUUUUUUUUUUUUUJ!!!! Bleeee!!!!!

Proc omg nejakej anticheat... mame HL-Guard, cheatru na servrech je minimum tak proc?? Jen, abych musel zapinat dalsi blbost a chodil mi pocitac jeste pomalejc nez ted a padalo mi to vic?

Tak to dejte nejdriv na FUN treba, ale proc hned na Classic...

A to [NO-sXe-I] pred nickem je fakt des... :?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 23, 2007 3:02 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
STOP CHEAT
STOP ANTICHEAT

má slova..

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 23, 2007 3:33 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
lofas píše:
STOP CHEAT
STOP ANTICHEAT

má slova..


A ja rikam duveruj ale proveruj :wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 23, 2007 9:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
A odrazuj... :?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 24, 2007 5:48 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 27, 2007 2:22 pm
Příspěvky: 234
Bydliště: Vlčnov okr. Uh. Hradiště
moc dlouho vám ten anticheat nevydržel já vím že byl zkušebně ale tak chvilku

_________________
Snake´pc.... AMD Duron 1300MHz,640MB SDRAM,HDD 200GB,NVIDIA GeForce 4 MX 440,ADSL 2MB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 03, 2007 1:33 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
už vyšel nakej anti sxe injected ^^ ... a ted sem četl na nakym portalu kde byl pool o tom jestli dat na všechny servery sxe injected nebo tam radši nechat hl guard nebo czitry ... takže ted tam budou mit sxe injected a este haxori ^^

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hei Admini
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 1:52 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
Admini inak mali by ste preprogramovat mapy!!napr. 1hp,1hp_2,35hp,35hp_2 lebo vswetci tam potom kupuju zbrane a kazia normalnym Hracom skore!!a ten kto dostane BAn za cheaty By podla mna nemam Dostat Unban!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: hei Admini
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 2:04 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Tom@s píše:
Admini inak mali by ste preprogramovat mapy!!napr. 1hp,1hp_2,35hp,35hp_2 lebo vswetci tam potom kupuju zbrane a kazia normalnym Hracom skore!!a ten kto dostane BAn za cheaty By podla mna nemam Dostat Unban!!
blbej topic! Když někoho uvidíš se zbraní např. na 1hp tak demo, nebo screen s fragem a hoď to do navrhu na zabanovani!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: hei Admini
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 2:05 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
Tom@s píše:
Admini inak mali by ste preprogramovat mapy!!napr. 1hp,1hp_2,35hp,35hp_2 lebo vswetci tam potom kupuju zbrane a kazia normalnym Hracom skore!!a ten kto dostane BAn za cheaty By podla mna nemam Dostat Unban!!


programovat mapy wtf??
kdyz nekdo zbran koupi tak ho nahlas-udelej screen zjisti IP a dej to na forum a navic za tohle si dostal ban ty ne??
a o kom presne mluvis s tim unbanem??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: hei Admini
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 2:20 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
KLiMson píše:
Tom@s píše:
Admini inak mali by ste preprogramovat mapy!!napr. 1hp,1hp_2,35hp,35hp_2 lebo vswetci tam potom kupuju zbrane a kazia normalnym Hracom skore!!a ten kto dostane BAn za cheaty By podla mna nemam Dostat Unban!!


programovat mapy wtf??
kdyz nekdo zbran koupi tak ho nahlas-udelej screen zjisti IP a dej to na forum a navic za tohle si dostal ban ty ne??
a o kom presne mluvis s tim unbanem??
mapy bych byl schopen upravit ve VHE. Alespon ty buy zony... Hodil bych je dolu mimo mapu. Nebo pridat skript. Ale k tomu potrebujem Huntra. Jo sry za OT.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: MApy
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 2:22 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
sak ale tie mapy by sa dali tak speravit !!ze by sa tam nedalo kupovat!!!a UNbany??by sa nedavali keby mal niekto cheaty!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Piliaci
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 2:24 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
HEi nedalo by sa na servery akoze zablokovat pristup na Gp^servery Cs 1.6 ore poliakov??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Piliaci
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 2:25 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
HEi nedalo by sa na servery akoze zablokovat pristup na Gp^servery Cs 1.6 ore poliakov??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 2:26 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
TICHO NEBO ... ! Jestli jeste napises kravinu, at uz sem nebo nekam jinam, tak az te uvidim na serveru mas na mesic ban za dmnci!

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 4:33 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Sm@jl píše:
TICHO NEBO ... ! Jestli jeste napises kravinu, at uz sem nebo nekam jinam, tak az te uvidim na serveru mas na mesic ban za dmnci!


HEi Tomas nechtěl by sis dát podpis a spamovat jinej topic nívrhama který nebyly?

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Piliaci
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 4:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
Tom@s píše:
HEi nedalo by sa na servery akoze zablokovat pristup na Gp^servery Cs 1.6 ore poliakov??


prestan spamovat, otevri oci a udelej si podpis :!:

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: hei Admini
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 5:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
dog.big píše:
KLiMson píše:
Tom@s píše:
Admini inak mali by ste preprogramovat mapy!!napr. 1hp,1hp_2,35hp,35hp_2 lebo vswetci tam potom kupuju zbrane a kazia normalnym Hracom skore!!a ten kto dostane BAn za cheaty By podla mna nemam Dostat Unban!!


programovat mapy wtf??
kdyz nekdo zbran koupi tak ho nahlas-udelej screen zjisti IP a dej to na forum a navic za tohle si dostal ban ty ne??
a o kom presne mluvis s tim unbanem??
mapy bych byl schopen upravit ve VHE. Alespon ty buy zony... Hodil bych je dolu mimo mapu. Nebo pridat skript. Ale k tomu potrebujem Huntra. Jo sry za OT.


ve VHE sem zkousel,treba oddelat awp na mape aim_map,to mi slo ale pak kdyz sem mapu spustil byla cela ruzova,chybeli tam nake textury,moc se v tom nevyznam,pokud s tym umis tak me napis co s tim thx


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: KLimi
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 12:20 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
napises mi prosimta este raz ako mam natocit toho cheatera??lebo minule mi to nejak nevyslo!!! :o


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz