Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:09 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 12:30 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
grrrrrr už me sereš...

zjistíš ip prikazem amx_clientip (napr. Jmeno:(Ci2u) SteamID:(STEAM_ID_LAN) IP:(83.26.104.209) )
natočíš přikazem "record cheater"
stopneš "stop"
přehrajes "playdemo cheater"
nahraješ na http://www.edisk.cz , http://www.sendspace.com nebo nekam jinam, me je to upřímně u pr*ele..
posles link na demo + ip s nickem sem ->> http://forum.gameparty.cz/viewtopic.php?t=735

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 7:19 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
hej ja nevim jestli si dela prdel nebo je mentalne zaostalej ale v obou pripadech ma dostat ban(dmnc a dmnc v obou pripadech)

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 24, 2007 2:35 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Kalbic Mojas píše:
hej ja nevim jestli si dela prdel nebo je mentalne zaostalej ale v obou pripadech ma dostat ban(dmnc a dmnc v obou pripadech)


to je cheat hunter :)

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2007 8:16 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 01, 2007 9:58 pm
Příspěvky: 61
Bydliště: Dubová SR
naco chety ja to vim aj bez toho

_________________
Môj milacek PC:
Intel core 2 duo 6800 (3400,4mb) - nvidia asus 7900GT - 2x1gb (2gb) ram apacer - 320gb + 120gb - MSI platinum - monitor Philips Brilliance 170p 17" - keybord chiconi - mouse microsoft 4.0a laser - repro logitech 5+1 140w - sluchadlá a microfon genius h220 - multifunkčné zariadenie hp psc 2175 all in one
Môj NET:T-com DSL 1536kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2007 8:35 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
G@vko píše:
naco chety ja to vim aj bez toho

já ne, já bez chetů nedám ani ránu... pořád mě zabíjej a mě to neba tak si zapnu nějakej ten aim bot nebo jak se to píše a zlepší se mi trefa

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 12, 2007 3:08 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 01, 2007 9:58 pm
Příspěvky: 61
Bydliště: Dubová SR
lofas píše:
G@vko píše:
naco chety ja to vim aj bez toho

já ne, já bez chetů nedám ani ránu... pořád mě zabíjej a mě to neba tak si zapnu nějakej ten aim bot nebo jak se to píše a zlepší se mi trefa

to ses potom dobrej ,jeste ti na nik nepresel

_________________
Môj milacek PC:
Intel core 2 duo 6800 (3400,4mb) - nvidia asus 7900GT - 2x1gb (2gb) ram apacer - 320gb + 120gb - MSI platinum - monitor Philips Brilliance 170p 17" - keybord chiconi - mouse microsoft 4.0a laser - repro logitech 5+1 140w - sluchadlá a microfon genius h220 - multifunkčné zariadenie hp psc 2175 all in one
Môj NET:T-com DSL 1536kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 12, 2007 6:08 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
G@vko píše:
lofas píše:
G@vko píše:
naco chety ja to vim aj bez toho

já ne, já bez chetů nedám ani ránu... pořád mě zabíjej a mě to neba tak si zapnu nějakej ten aim bot nebo jak se to píše a zlepší se mi trefa

to ses potom dobrej ,jeste ti na nik nepresel

tak já znám tady ty adminy tak vim kdy to mám vypnout nebo mín nápadnej.. ale oni už mi to promíjej když mi to uklouzne

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: cheaty?
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2007 6:21 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
hh takze LOfas a kedy to mas vypnut??? ty uz mas nastavene hodinky coo?? ked y pride admin to mas vypocitane :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2007 7:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
lofas píše:
G@vko píše:
lofas píše:
G@vko píše:
naco chety ja to vim aj bez toho

já ne, já bez chetů nedám ani ránu... pořád mě zabíjej a mě to neba tak si zapnu nějakej ten aim bot nebo jak se to píše a zlepší se mi trefa

to ses potom dobrej ,jeste ti na nik nepresel

tak já znám tady ty adminy tak vim kdy to mám vypnout nebo mín nápadnej.. ale oni už mi to promíjej když mi to uklouzne


lofasovi cheaty odpoustim,onje stejne neumi pouzivat a je aj s nimi lama :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2007 9:40 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
ja si pamatuju jak sem dal v scoutech 3x hs zkrz zed(luck) a hned se mohli vsichni posrat ze sem cheater :lol:

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 06, 2007 2:41 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Kalbic Mojas píše:
ja si pamatuju jak sem dal v scoutech 3x hs zkrz zed(luck) a hned se mohli vsichni posrat ze sem cheater :lol:



já si pamatuju jak sem zabil 6lidí za kolo pres zed a musel sem to vypnout :(

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: BAn
PříspěvekNapsal: stř lis 07, 2007 4:20 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
hh Lofas ty pouzivas cheaty?? :D to je ale stupidni :D a KLimosn proc mu to Odpustis?? mne by si Urcite daval BAn!!! toto je KOrupce :d :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BAn
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2007 2:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
Tom@s píše:
hh Lofas ty pouzivas cheaty?? :D to je ale stupidni :D a KLimosn proc mu to Odpustis?? mne by si Urcite daval BAn!!! toto je KOrupce :d :(


lofasa znam,byl sem mnou v klane a tam sme neustale cheatovali atd.
tak vis jak to chodi stara znamost


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2007 2:50 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
jj znam ste cheatovali? :D no KLimson to by som o tebe nepovedal!! :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2007 5:32 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
:lol:

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2007 8:15 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Klimson cheatuje i ted kdyz hraje na Gameparty, pouziva ESP (kdyby to nekdo - treba Tom@s - neznal, tak je to neco jako wallhack)!

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2007 8:35 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
nj YHreemna to neznam !!!takze diky ze si mi to povedal! :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2007 8:36 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
a moze KLimson za chaty dostat BAn?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 09, 2007 12:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Tom@s píše:
a moze KLimson za chaty dostat BAn?


Nemuze protoze je kamarad, ma tu na foru spravne udelanej podpis a nepise sem na forum hromadu sracek... :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 09, 2007 2:26 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
no sak okej ale ja sa pytam ze ci moze dostan nejaky admin BAn za Cheaty?? :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz