Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 07, 2022 11:48 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rekonstrukce FUNU
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 6:05 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
Sem pište návrhy co byste chteli zmenit na FUNU.

Tak sepíšu co mě napadlo:
-Odstranit nefunkcni mapy nebo jinak problemove mapy+(aim,awp mapy)
-pridat plugin na odhazovani AWP (napr.mapa ka_xtreme_jumping)
-sazeni
-zmensit krvavost
-predelat mapy 1hp,35hp(pracuje se na tom)
-zakazat pristup hracum ke zvukum amx___menu
-mozna zmensit pocet slotu
-pri prihlaseni na server vypsani zakazu,priklad http://www.edisk.cz/stahni/86508/de_nuk ... .25MB.html
-zakazat stit
-anticheat neco jako ssc
-server only CZ a SVK
-NO SK tak tri vteriny
-zrusit prikaz /admin

vic me momentalne nenapadlo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 6:59 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
takze ja budu reagovat spis obracene a sice co bych z tech tvych navrhu zamitl:

- sazeni - je to sice fajn, ale jen dokud si na nejaky maly mape nevyhraju v sazce 40 zivotu navic a kazdy kolo me to tak trikrat ozivi
- zmensit pocet slotu - sloty bych nechal tak jak jsou
- anticheat - imo zbytecne ptz cestu jak to obejit si cheateri stejne najdou a adminu je ted celkem dost

vlastni myslenka:
- smazat ze serveru vsechny mapy co si muzeme zahrat na classicu

viz. tvuj screen: dalo by se to shrnout do jedne vety: Je zakazano delat cokoliv, co kazi hru ostatnim hracum.

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 7:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
To nechce upravovat, to chce ho smazat a nahodit znova.. kdo ví co tam je za bordel... A mapy se vubec nemusi mazat, jenom se vyberou ty odzkousene a kdyztak casem dasli overene pridavat..

btw. k tomu screenu: hunting? kdyz si prijde nejakej skill zahrat na low FUN, nemuze mit score 30:1 a dostane ban ? super !

edit: s tim cz/sk - jestli do dokazes nastavit aby to poustelo VSECHNY cechy tak klidne ;) me to nepoustelo - O2 - pocitej ze to nebude poustet dalsich 50lidi..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 7:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
Sm@jl píše:
To nechce upravovat, to chce ho smazat a nahodit znova.. kdo ví co tam je za bordel... A mapy se vubec nemusi mazat, jenom se vyberou ty odzkousene a kdyztak casem dasli overene pridavat..

btw. k tomu screenu: hunting? kdyz si prijde nejakej skill zahrat na low FUN, nemuze mit score 30:1 a dostane ban ? super !

edit: s tim cz/sk - jestli do dokazes nastavit aby to poustelo VSECHNY cechy tak klidne ;) me to nepoustelo - O2 - pocitej ze to nebude poustet dalsich 50lidi..


to je jen priklad,ten hunting tam nemusi bejt,rekonstrukce to byt nemusi muze to byt uplne novej fun,starej smazat,ale mapy bych dal ze staryho promazal nefungujici,jinak by jich bylo docela malo,by se hralo to co ted tak by me to nebavilo same knife

nemuselo by byt jen cze a svk stacilo by zakazat poslko,ale jak ze??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 7:47 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
me slo o to to jenom nak konecne rozjet stejne to v podst.musi udelat jedna osoba,takze bud se v tom nekdo vyzna a pak vam musi dat shark hesla k ftp nebo to bude delat hunter nebo doctor,ale ti nemaj moc casu,
pokud by se jednalo o ty mapy,tak to bych klidne udelal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 7:57 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
pekny napady, vsechno to je moc pekny, akorat to ma malej hacek....neni kdo by to udelal :?...Hunt3r na GP asi uz nema cas, shark se o CS nezajima...jedine Doctor, ale nevim jaky s tim ma zkusenosti a tak. Proste to chce nekoho kdo to ovlada (ja to bohuzel nejsem) :cry:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 8:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
pekny napady, vsechno to je moc pekny, akorat to ma malej hacek....neni kdo by to udelal :?...Hunt3r na GP asi uz nema cas, shark se o CS nezajima...jedine Doctor, ale nevim jaky s tim ma zkusenosti a tak. Proste to chce nekoho kdo to ovlada (ja to bohuzel nejsem) :cry:

no prave ja taky ne,zvladl bych projet ty mapy,ale shark mi nechce dat heslo k ftp,takze nic


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 24, 2007 8:51 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
nazval bych to OT, prt se stejne nic delat nebude :arrow:

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 24, 2007 10:06 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Tak ať se snažim 1hp znova nezkompiluju. Jo šla by zkompilovat, ale do mapy bych musel použít jiný (co nejpodobnější) textury - jedná se o err. v jednom wadu. Snad by ty text ost. hráči oželili...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 24, 2007 10:41 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
dog.big píše:
Tak ať se snažim 1hp znova nezkompiluju. Jo šla by zkompilovat, ale do mapy bych musel použít jiný (co nejpodobnější) textury - jedná se o err. v jednom wadu. Snad by ty text ost. hráči oželili...


lol vy ste ale mapeři ked tomu nerozumíte :D :D

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 3:10 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
povolil bych strafe na mapach

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 6:56 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Nechci se vytahovat ale mod Blue Mesa uvedeny nize v novinkach na ceskemody.cz je muj. To era.: ty tomu rozumíš, jestli jo, tak by jsi nám mohl help s mapingem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 7:00 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
lofas píše:
povolil bych strafe na mapach
souhlasim. Občas potřebuju na mapě ve výšce strafnout jump na druhou krabici.. . a hle najednou sem dole se 4hp. Pote pribehne typek s usp. Streli a ma frag na svem 'konte'


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 9:52 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Naivkove.... :)

Taky jsem byl hodne dlouho naivni, vsak uvidite sami... Stejne jako tenhle topic a spoustu dalsich prislel, tak taky odejde a nic se nestane... :?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 11:13 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Asi to ani možný nebude..ta oprava - když bude jiná verze mapy na sv a jiný u clienta tak se client neconectne - hodi mu toi chybu že má rozdilnou NAZEVMAPY.bsp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 12:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
dog.big píše:
Asi to ani možný nebude..ta oprava - když bude jiná verze mapy na sv a jiný u clienta tak se client neconectne - hodi mu toi chybu že má rozdilnou NAZEVMAPY.bsp


chytri vedi, ze si staci smazat svoji verzi mapy a stahnout tu ze serveru

skoda jen ze na FUN moc chytrych lidi nechodi :lol:

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 12:23 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
threeman píše:
dog.big píše:
Asi to ani...


chytri vedi, ze si staci smazat svoji verzi mapy a stahnout tu ze serveru

skoda jen ze na FUN moc chytrych lidi nechodi :lol:
chytri vedi ale hloupi tupe hledi :D.By se vydal map pack a vydání packu by se hodilo do news.. .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 12:51 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
problem je že ti blbí nechodí ani na web, ani na forum, takže?!

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 1:04 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Sm@jl píše:
problem je že ti blbí nechodí ani na web, ani na forum, takže?!


měnění map je na píču .. se vám na to lidi vyserou :wink:

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 10:28 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
lofas píše:
Sm@jl píše:
problem je že ti blbí nechodí ani na web, ani na forum, takže?!


měnění map je na píču .. se vám na to lidi vyserou :wink:
hmm... chce to v amx nastavit dropování zbraní u map typu 1hp. Jestli to de, kdyžtak nějakej plugin. Bylo by to lepší, než nějaká úprava a kompilace map na new verzi, přesun func_buyzone... Ale asi k tomu bude potřeba Hunter.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz