Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 1:17 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 10:29 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Sm@jl píše:
problem je že ti blbí nechodí ani na web, ani na forum, takže?!
na forum si chodi leda tak pro unbany.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 26, 2007 8:19 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Takze zakazat zvuky amxmodmenu je nutnost. Vcera jsem hral na funu a kdosi je tam neustale spamoval, vzhledem k tomu, ze se neda zjistit, kdo to dela...vopruz; pomalu se s tim ani neda hrat. A na to, abych po jednom kicnkoval vsechny hrace a zkousel jestli to tim neprestane, nemam nervy. Zvlast kdyz se pak i pres vysvetleni polovina z nich zepta: "Za co kick".

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 26, 2007 8:45 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
threeman píše:
Takze zakazat zvuky amxmodmenu je nutnost. Vcera jsem hral na funu a kdosi je tam neustale spamoval, vzhledem k tomu, ze se neda zjistit, kdo to dela...vopruz; pomalu se s tim ani neda hrat. A na to, abych po jednom kicnkoval vsechny hrace a zkousel jestli to tim neprestane, nemam nervy. Zvlast kdyz se pak i pres vysvetleni polovina z nich zepta: "Za co kick".


Uz jsem to psal i do admin sekce ale nikdo na to nereagoval....stejne jako na to dat vam novejm adminum prava i na foru :roll:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 27, 2007 11:35 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
s linuxem koketuju, ale pres leto mam jine priority, nebo spis povinnosti :!: :wink:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rekonstrukce FUNU
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 4:00 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 17, 2007 3:40 pm
Příspěvky: 9
Pravděpodobně se budu opakovat, jelikož sem nečetl všechny další příspěvky (přiznávám :D), ale určitě bych vymazal teda classic mapy. Velice se mi líbí, že admini mění mapu pokud jsou například 2 knife mapy po sobě, ale myslím, že i přes hojnost je adminů málo na to aby mohli na to neustále dohlížet (to stejně nikdy nepůjde).

Shrnutí:
- vymazat classic mapy (100%) :D
- více adminů
- anticheat (určitě ne SSC client, někteří ani nevědí co to je a někteří to neumí spustit :D já)
- pouze pro CZ a SK (určitě, často jsou tam lidé se kterými se nejde dohodnout, např.: the Rock (v poslední době se, ale za něj vydává nějaký čech, pozná se to podle pingu, IP a toho, že mluví česky))
- zakázání přístupu do zvuků (100%, ruší to hraní)
- zvětšit krvavost :D :D :D
- ty start killy by se docela šikli hlavně v aim_map
- zakázat štít, rychlopalku a awp (vím hodně lidí mě za to bude nenávidět, ale vy jako admini každý dávate svoje pravidla a na serveru je pak z toho zmatek, kdybyste to zakázali pomocí amx a povolili jen když tam budete vy a při odchodu zase zakázali, myslím, že by to nebylo tak špatný a v některých mapách kde je jedna strana v nevýhodě (de_rats) bych zakázal alespoň zvýhodněné straně tyto zbraně)
- ad predchozi vypsani zakazu by bylo taktez uzitecne
- pridani amx_votekick (hodně lidí říká, že na funu je i pro nonadmins, nefunguje mi určitě bych přidal a nastavil tak na 70%) a amx_voteban (třeba jen na 5 minut, ale procenta by byla 90% - 1, protože je tam občas cheater a admin bohužel zrovna nelze sehnat)
- jinak výhrady nemám k ničemu, možná malinko k některým adminům, kteří přijdou a hned si změněj mapu na to co chtějí (nepočítám ty co mění když jsou např. dvě knife mapy po sobě)

Na serveru vystupuji jako Draco - lamim nebo Maestro Draco, rád pomůžu s amx a pluginy, mám svůj malej hamachi server kde právě amx mod x a pluginy do něj používám a přetvářim k obrazu svému :D.

EDIT: Ještě jedna připomínka bylo by dobré kdyby admini zaplňovali nejdříve admin sloty protože pak je na serveru 18 lidí z toho 2 admini a ostatní se nemůžou připojit (ostatní = nonadmin hráči)

_________________
Každý jsme jednou začínal a každý máme své dobré a občas i náhodné skilly. Proto neobviňujme každého, že je lama nebo cheater. každý má svoje štěstí i neštěstí. Nepodporujme MANNERy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 5:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Tak Draco smekam. Tohle je nejlepsi prispevek od novacka na foru, jaky jsem tady kdy cetl :D

S vetisnou souhlasim, snad az na ten anticheat, ptz kdo chce, vzdy si najde nejakej cheat, kterej to umi obejit.

Ale otazka nastaveni serveru je spis otazka na sharka resp. Huntera; takze si budes/m muset jeste pockat.

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 5:48 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
pekny prispevek, ve vetsine souhlasim az na zminovany anti-cheat a votekick a voteban, myslim ze by toho hraci zneuzivali navzajem se pobanovali.

jinak vitej na foru :!: :arrow:

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 6:02 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 17, 2007 3:40 pm
Příspěvky: 9
For Jekot a threeman:

Ano pravda je, že tan anti-cheat moc nepomůže, ale právě prto by ten ban neměl být na dlouho (permament), ale pouze třeba na 5 minut a pouze pokud se shodne 90% - 1 (ten co cheatuje, nebo je o nem votovani), a nebo misto banu neco kde se odhlasuje ze je cheater, kickne ho to a napise na jine servery ze se na tomhle pravdepodobne nachazi cheater. (PS samozrejme když by bylo ve hře ž hráčů tak je ten amx_voteban a amx_votekick k ničemu, to by se toho opravdu zneužívalo. Jo a diky za přivítání :)

_________________
Každý jsme jednou začínal a každý máme své dobré a občas i náhodné skilly. Proto neobviňujme každého, že je lama nebo cheater. každý má svoje štěstí i neštěstí. Nepodporujme MANNERy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 6:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
Je to sice pekny, ale kdyby jsi tu byl dele, tak uz viz ze to nema smysl resit, jelikoz tu neni nikdo kdo by na to mel cas a udelal to. kazdopadne snaha se taky ceni, je to dobrej nazor ;)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 7:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
ooooops, omylem jsem smazal smajluv prispevek, sry, preklikl jsem se :oops:

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 10:55 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
jEkOt píše:
Je to sice pekny, ale kdyby jsi tu byl dele, tak uz viz ze to nema smysl resit, jelikoz tu neni nikdo kdo by na to mel cas a udelal to. kazdopadne snaha se taky ceni, je to dobrej nazor ;)


je to uz daky ten piatok co sme sa snazili dat dokopy fun :) mozno aj rok .

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 11:07 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
jEkOt píše:
ooooops, omylem jsem smazal smajluv prispevek, sry, preklikl jsem se :oops:

klid.. stejně stála za starou bačkoru :D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 6:45 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
ja s tim votovanim souhlasim, nechapu jak by toho nekdo mohl zneuzit kdyby to bylo na 90%... tak snad neni vetsina hracu natolik dmntni :roll: btw stejne jsme bez huntera v prdeli a shark to asi neumi :lol: :lol:

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 1:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
rekonstrukce funu je pohadka kera se neustale opakuje,ale nikdo ji nedorekne do konce,ja uz se taky o to pokousel,ale nebyla na to odezva(i u sharka,kery mi nedal prava na promazani spatnych map,ze me pry nezna)jinak s tim souhlasim az mozna na tu krvavost,zatim ten votekick a voteban nedelat,nejsme zatim server na takove urovni ze k nam chodi brain hraci a vyluceuje se to s rozsirenim admin teamu,pokud nekdo znate nekoho kdo umi pracovat s nastavenim serveru,tak at to zkusi,udela zkusebni verzi odskousi se to a pak se to muze prehrat prez starej FUN(myslim ze by se za to dala dat odmena clenstvi v admin teamu??)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 7:45 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
SHARKY píše:
jEkOt píše:
Je to sice pekny, ale kdyby jsi tu byl dele, tak uz viz ze to nema smysl resit, jelikoz tu neni nikdo kdo by na to mel cas a udelal to. kazdopadne snaha se taky ceni, je to dobrej nazor ;)


je to uz daky ten piatok co sme sa snazili dat dokopy fun :) mozno aj rok .


no prave a stejne stale bod mrazu...

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 7:46 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
Kalbic Mojas píše:
ja s tim votovanim souhlasim, nechapu jak by toho nekdo mohl zneuzit kdyby to bylo na 90%... tak snad neni vetsina hracu natolik dmntni :roll:


ja si myslim ze na FUNU je :arrow:

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 7:51 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
co se tyce funu sepiste vse nejak rozumne do meilu ja se na to podivam

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rekonstrukce FUNU
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 9:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Draco píše:
rád pomůžu s amx a pluginy, mám svůj malej hamachi server kde právě amx mod x a pluginy do něj používám a přetvářim k obrazu svému :D.

Nice!! Uz dlouho sem hledal nekoho, kdo umi delat pluginy... Bych dystak chtel s necim pomoct.. :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rekonstrukce FUNU
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 4:10 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 17, 2007 3:40 pm
Příspěvky: 9
CS amateur noob píše:
Draco píše:
rád pomůžu s amx a pluginy, mám svůj malej hamachi server kde právě amx mod x a pluginy do něj používám a přetvářim k obrazu svému :D.

Nice!! Uz dlouho sem hledal nekoho, kdo umi delat pluginy... Bych dystak chtel s necim pomoct.. :)
Já psal přetvářim k obrazu svému :D No možná bych dokázal i nějakej malej vytvořit. :D

_________________
Každý jsme jednou začínal a každý máme své dobré a občas i náhodné skilly. Proto neobviňujme každého, že je lama nebo cheater. každý má svoje štěstí i neštěstí. Nepodporujme MANNERy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 6:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Aha, tak to asi nic no... :(

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz