Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:50 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: amx mod x
PříspěvekNapsal: pát črc 08, 2005 6:48 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 03, 2005 2:21 pm
Příspěvky: 26
Bydliště: Michalovce
no je to parada prave som na svoj server dal chickenmod, mozem kedyykolvek premenit vsetkych hracov alebo len jedneho na sliepku ! je to super !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 14, 2005 1:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
hm, tohle mi nejake problehlo...

no tak to je opravdu bomba, to se mas :roll:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 14, 2005 7:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jeziisi jakto ze sem si toho taky necsiml div. Boze dneska je to tady na foru fakt dobry. To si clovek nemusi kupovat travu aby byl vysmatej, staci kdyz si tady bude cist ty vyborny hlasky!!! :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hh
PříspěvekNapsal: stř zář 21, 2005 5:18 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
nooobku .... hh, ze je to tady cele jen o FUN? :)

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Otazka na Spidlu
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 2:02 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Zdravim,

mam prosbu na http://www.amxmodx.org si se ptal jak udelat votovani pro usery. Protoze vim,ze jsi to rozchodil tak se chci zeptat zda by jsi tento
script nemohl poskytnout.
Rad bych jej tez vyuzil.

Diky

PS zeptal bych se po ICQ,a le jeste jsem te tam nevidel. Stale jen auth.request.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz