Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:29 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 8:35 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
Classic - ano / sloty 18/19 / pluginy
Fun - ano / sloty 14/15/ pluginy
Gungame - ano / sloty 16/17
Aim/awp - 14/15
Deadmatch - je potřeba?
Warcraft mod - stojí za zvážení

----------------------------------------------

classic a fun skoro furt plno, na gungame už lidi začínaj chodit.
deadmatch a aim minimum lidí, podle mě běží naprosto zbytečně.
pustil bych classic, fun a gungame, a až budou plný, pustí se něco dalšího.
lepší mít 2 servery furt plné, než 5 prázdných

Vypnul bych PTB, pěkně to otravuje život

Tak začneme, co říkáte?
Dovolím si tenhle topic tvrdě promazávat, co se mi nebude líbít, mažu, stěžovat si nemusíte.
Chci jen užitečné příspěvky, nic víc, podle vašich názorů budu upravovat tento první post, až dojdem k finálnímu nastavení.

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Naposledy upravil Doctor dne čtv led 03, 2008 2:32 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 8:56 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
Na AIM/AWP ludia chodia...dost casto je uplne plny takze ten by som nevypol

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:02 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
dobře, co čas mapy na aim/awp, kolik je teď, chcete zachovat, prodloužit?

classic 30-35 minut
fun 20 mintu
aim/awp ?

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:30 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
15-20 minut je podla mna tak akurat...a ak by sa dalo tak plugin (nevem ako sa vola) Start kill protection aby sa predchadzalo SK a nemuselo sa zbytocne banovat


- a k DM...chodi tam par ludi...netreba ho vypnut ale skor dat menej slotov...tak 8
-to ej moj nazor...tiez nanho zajdem ked su tam ludia :)

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Naposledy upravil dw?ght dne čtv led 03, 2008 11:05 am, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:43 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
gungame vypnot...hodit tam moje pluginy amxx 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 11:12 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
plugin na startkill protection mam funkcni na svym serveru, nastaveno na 1-3 vteriny, funguje...

jaky pluginy na gungame dog.bigu?

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 12:46 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Ale ja myslim vypnout gungame. A na fun/aim hodit ty moje pluginy zakazani awp (nejde sebrat) a no buy zone plugin. :arrow: viz Rekonstrukce


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 1:50 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
no gungame bych rozhodne nevypinal...
po to co ho off na barbare, tak uz jede jen na fakahede a je dost zadanej...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 1:57 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
do gun game nevidim moc....aim/awp by som nechal jedine vtedy ak sa nas FUN ku vymazu aim/awp mapy a bude tam odkaz na server kde si ich mozu zahrat.

btw mal som ti pripomenut doctor ze mas nahodit tu vetu na FUN server. ohladom toho nech neotravuju adminov zbytocnymi otazkami ohladom GP bo secko je na webe a fore + odkaz.

na funku by som navrhol 14 slotov + admin sloty. dat prec obleky adminske zrusit prikaz /admin. nahodit prikazi ako su timeleft ...a samozrejme premazanie map :) drzim palec.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 2:32 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
SHARKY píše:
do gun game nevidim moc....aim/awp by som nechal jedine vtedy ak sa nas FUN ku vymazu aim/awp mapy a bude tam odkaz na server kde si ich mozu zahrat.

btw mal som ti pripomenut doctor ze mas nahodit tu vetu na FUN server. ohladom toho nech neotravuju adminov zbytocnymi otazkami ohladom GP bo secko je na webe a fore + odkaz.

na funku by som navrhol 14 slotov + admin sloty. dat prec obleky adminske zrusit prikaz /admin. nahodit prikazi ako su timeleft ...a samozrejme premazanie map :) drzim palec.


mapy promazu, dam si s tim cas, respektive nove servery se nahodej uz s omezenym poctem mam, a pak se naky budou pridavat, rozumne...

hlasku tam dam, ale az na ty nove, a na vsechny. na publicu vyhodim co maj CT a T delat, bud to lidi vedi, nebo na to stejne serou...

fun 14 a admin pryc souhlasim

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 2:35 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
jedinej server bych pozastavil asi Dm, a když už tak pro 8lidí
Aim/awp bych nechal urco, akorát víc map s dgl a usp...
Fun - změnit / určo nechat s 20/21 místama
Classic urřo akorát 14/15 je blbí , chce to 16/17 aspon
Gungame se rozbehava ale zatim si myslim ze by stacilo 12/13...max

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 2:56 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
pisu rovnou k prvnimu postu.. ->

AIM/AWP - 20min, start kill ale bez zabiti te osoby ktera vystrelila(mohlo ji to jenom ujet), me to dost sralo kdyz sem tam jeste hraval jako neAdmin + ty dgl mapy a nejake nove aim a awp mapy(kazdy by dal navrch jake by tam dal a vybraly by se, sloty 14/15 se mi zda az moc, dal bych 12/13, jinak minimum pluginu, vypnout hlasky aby jsem se mohl soustredit na trening + mozna camp meter - vetsinou sice stojis na miste(nebo se pohybujes na nejakem malem uzeni), ale byva to rychle postrilene + spec kick0r(cca 300s default)

CLASSIC - taky se mi zda moc slotu, ja bych to rad priblizil aspon trosku nejakemu zapasu - tedy neco na zpusob icek - minimum pluginu a jen zakladni mapy - sloty max 16/17 a 30-40min

FUN - souhlas

GUNGAME - pokud tam fakt zacinaj chodit lidi tak souhlas, jinak ubrat sloty

DM - podle me(jako ze me si nikdo nevsima) by tam spis lidi chodili kdyby to jelo na normal mapach - nerikam ze to neni sranda ale dm je podle me vic na trenovani toho skillu..

W3 - nemam k tomu vztah, rikam NE.. jedine Jump

casem samozrejme tady zaznelo, ze by treba pribyly nejake nadstardantni(awp dm, only hs atd) ale chce to prvni udelat poradek a potom pridavat nove.. treba by se mohlo i ptat normal hracu pres vote jestli by uvitali ten a ten server, kdyz uz je nedotahnem na forum.. tot muj nazor, neco sem urcite vynechal ale ted nemam cas.. potom doplnim! svetu mir!

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 2:59 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Nelze resit celou situaci CS 1,6 sekce v jednom TOPICU...

Uz ted to tu je vsechno naplaceny k sobe a neda se v tom poradne orientovat, natoz reagovat... A to tu ten topic je teprve chvilinku!

Je potreba, si to rozmyslet postupne...
Nez se najednou snazit, vsehcno to najednou vyresit, to je nemozne!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 3:33 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
k WC jsem pro, dival jsem se na par dalsich ceskych serverech a je tam furt plno...gungame bych nerusil, uz se tam zacina chodit...dm bych zrusil uplne, nikdy nikdo, naprosto zbytecny...

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 3:40 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jde taky o to, ten servrum udelat reklamu...

Jako co, ze ste si tady pustili nejakej DM a kdo to vedel?? Krome ns, kteri chodi na forum...

REKLAMA!!!! kdyz o tom servru nikomu nereknete, asi tezko tam budete mit lidi... :roll:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 4:06 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
MG CSANe,pred mesicem si me buzil proc zakladam neco s rekonstrukci do admin sekce,ze to musi videt i hraci a ted to zalozis takto,smazes mi post kvuli cemu si chtel odchazet


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 4:08 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
KLiMson píše:
MG CSANe,pred mesicem si me buzil proc zakladam neco s rekonstrukci do admin sekce,ze to musi videt i hraci a ted to zalozis takto,smazes mi post kvuli cemu si chtel odchazet


Taky jsem to nepochopil...ale uz jsem se vyjadril tam

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 4:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Normalni hraci ten topic taky vidi...

Tvuj post jsem smazal, protoze jsem smazal svuj, aby tu nebyl zbytecny flame a ten tvuj pak take postradal smysl, kdyz uz jsem ti na to odpovedel...

A kde to asi tak chces taky jinam zalozit, kdyz shark proste nehodla udelatspecial vlakno pro rekonstrukce.... Do CS 1,6, kde je uz ted asi 200 topicu?!

-----
Presunul jsem to do PRIPOMINKY A NAMETY...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 4:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
bohuzel nevidi,nedostanou se do nej,ason to tak slo,kdyz sem nemel admin prava


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 4:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
SHARK MI REKL ZE VIDI...

Uz jsem to presunul!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz