Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 07, 2022 11:32 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 4:31 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
kde to je? :shock:

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 4:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Shark to presunul a forum je cely zabugovany, takze nic nefunguje tak jak ma...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 4:46 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 21, 2007 10:05 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Miletin
hele kolik serverů běží na 1 PC?

- kolik je třeba serverů na PC, kde běží GP^classic?

- chce to zvýšit kvalitu založení a snížit počty serverů..

_________________
AMD 1700; GeForce 5200 256MB, 512 DDR RAM, Razer Copperhead, mouse Razer Mantis control, keyboard Chicony, sound Speed link 5.1, net 512 kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 5:03 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
nejlepsi reklama je PLNEJ server, nic lepsiho neznam....

35 minut je strop, hrat 40 minut mapu co votne x kokotu a hraje se popate za odpoledne to je hrozny...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 5:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
nechcete oddelat nejaky mapy z clasicu,jelikoz tam neni rockthevote,tak tam server nahodi do votu mapy jako office,atd. jsou sice klasika,ale co si budem nalhavat lidi to nebavi,na tyto mapy odejdou,zbytecne tak prichazime o hrace,nechal bych jen takovej vyber,jako je train,dust,dust2,inferno,aztec mozna este nejakou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 5:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
KLiMson píše:
nechcete oddelat nejaky mapy z clasicu,jelikoz tam neni rockthevote,tak tam server nahodi do votu mapy jako office,atd. jsou sice klasika,ale co si budem nalhavat lidi to nebavi,na tyto mapy odejdou,zbytecne tak prichazime o hrace,nechal bych jen takovej vyber,jako je train,dust,dust2,inferno,aztec mozna este nejakou


Az se rozhodne, ze budme chtit PUB, budeme resit jeho nastaveni!!!

Neboj, prijde na to!!! Chce to cas, dat to tady do kupy trochu casu zabere...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 7:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
CS amateur noob píše:
KLiMson píše:
nechcete oddelat nejaky mapy z clasicu,jelikoz tam neni rockthevote,tak tam server nahodi do votu mapy jako office,atd. jsou sice klasika,ale co si budem nalhavat lidi to nebavi,na tyto mapy odejdou,zbytecne tak prichazime o hrace,nechal bych jen takovej vyber,jako je train,dust,dust2,inferno,aztec mozna este nejakou


Az se rozhodne, ze budme chtit PUB, budeme resit jeho nastaveni!!!

Neboj, prijde na to!!! Chce to cas, dat to tady do kupy trochu casu zabere...


souhlasim s obouma

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 2:13 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
KLiMson píše:
nechcete oddelat nejaky mapy z clasicu,jelikoz tam neni rockthevote,tak tam server nahodi do votu mapy jako office,atd. jsou sice klasika,ale co si budem nalhavat lidi to nebavi,na tyto mapy odejdou,zbytecne tak prichazime o hrace,nechal bych jen takovej vyber,jako je train,dust,dust2,inferno,aztec mozna este nejakou


suhlasim s Klimsonem:)) Office mapa vzdy server vyprazdni zarucene jak gutalax:DD a k tym mapam pridat este aj nuke:))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 2:17 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
btw co mapa de_jilemnice??
viem ze to nie je klasika, ale nebola zla:))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 3:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
petrzalcan píše:
btw co mapa de_jilemnice??
viem ze to nie je klasika, ale nebola zla:))


BUde na FUNu a klasika to byla, protoze byla nastavena jako defaultni mapa a kdyz se po nejaky nefunkcni mape restartoval server, hrala se prave jilemnice..

A ze se opravdu hrala skoro furt... :lol:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 8:00 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
CS amateur noob píše:
petrzalcan píše:
btw co mapa de_jilemnice??
viem ze to nie je klasika, ale nebola zla:))


BUde na FUNu a klasika to byla, protoze byla nastavena jako defaultni mapa a kdyz se po nejaky nefunkcni mape restartoval server, hrala se prave jilemnice..

A ze se opravdu hrala skoro furt... :lol:


jo, to si pamatam, jilemnice boli kazdu chvilu:))) skoda ze na FUNku, tam nechodim:((
ale pokusim sa vycihat chvilu ked tam budu jilemnice:)))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 16, 2008 4:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
------ - --------- - ----------- ------- ------------ -----------
(censored - napis to pls nekde, kde to nikdo nemuze zneuzit - admin zone)

a mam este dotaz co je ten novej deathmatch???

/edit by smile


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: DM
PříspěvekNapsal: pát led 18, 2008 12:37 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
proste novej deadmatch ;)
jinak jilemnice byla moc fajn, ale velmi dobre si pamatuji, ze se furt psalo adminum, aby se menila (hrat ji 40. za den je o nervy :D )

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DM
PříspěvekNapsal: pát led 18, 2008 10:03 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
Desnake píše:
proste novej deadmatch ;)
jinak jilemnice byla moc fajn, ale velmi dobre si pamatuji, ze se furt psalo adminum, aby se menila (hrat ji 40. za den je o nervy :D )


to je pravda, mne tiez niekedy liezla na nervy hlavne ked ma furt zabijali :D :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř úno 13, 2008 11:56 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: čtv úno 07, 2008 10:37 pm
Příspěvky: 9
Bydliště: Bratislava Petrzalka
no neviem ci som trafil sekciu ale:na gungame by sa zislo zvisit teamkill limit teraz je to tusim ze za 4zabitia je 10min basa, neni to sice dako caste ale uz sa mi par krat stalo ze moji spoluhraci skocili do mojej strelby vacsinou v krkolomnych situaciach lebo maju potrebu zabijat nozom a potom mi tam blika ze 3/4 TK a dost to stve ked som v tom nevine vlastne

_________________
<Chello easy> Acer Aspire 3003 WLMi, Sempron 3000+, 15,4“ WXGA TFT (1280 x 800), 512 MB DDR RAM, HDD – 60 GB
Nediskriminuj, radsej pomoz!!!


Naposledy upravil Runes dne ned úno 17, 2008 1:46 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv úno 14, 2008 3:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
nejak nechapu co tim myslis? #-o

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv úno 14, 2008 9:15 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
nějakej druh samomluvy nebo schizofrenie :) =D>

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 25, 2008 10:09 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takže.. Jestliže nastane nějaký problém s nastavením serveru. Jsem na emailu 24h denně + přístup k nastavení serverů na gp2 všude skrze foun. Mail: dog.big (at) seznam . cz

... Kontaktujte pls jenom kvůli nastavení serverů.. UNBANY/BANY přes mail neřeším.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř bře 26, 2008 7:43 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Zkousel jsem opravit nastaveni cs gp2 svru kvuli bhopu. Tak to nekdo testnete, ja to neumim xD.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř bře 26, 2008 8:08 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
vypada to že jde

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz