Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob říj 01, 2022 10:45 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaký patch je optimální pro CS 1.6?
PříspěvekNapsal: pon črc 28, 2008 11:45 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 07, 2008 7:33 am
Příspěvky: 29
Jaké patche bych měl mít nainstalované. Já mám jenom patch 23. V sekci Download na GP je i patch 27, jaký je mezi nimi rozdíl?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 28, 2008 3:26 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
minimální, hlavní je že se jeden neinstaluje, pro hraní na ns bohatě stačí :
Kód:
http://www.gameparty.cz/home/download.php?view.113


používá to asi každý ns hráč co znám..

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 28, 2008 3:34 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
jj v26 nej


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 28, 2008 4:31 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 07, 2008 7:33 am
Příspěvky: 29
Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 28, 2008 5:44 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř dub 23, 2008 5:15 pm
Příspěvky: 29
Mám stejný jako Johny a oboum nejde zakládat servery, může to být patchem ?

(Prosím narážky a urážky si nechte pro sebe)

_________________
Dost velkej limit znaků tak jen to "důležitější" :) CPU: Pentium Dual Core E5200 2.5GHz@3.5GHz / GPU: ATI 4830 512MB@4850 (700/1000MHz) / RAM: 4GB (2x2GB) A-Data Gaming Edition DDR2 800MHz / HDD1: Samsung F1 320GB / HDD2: WD Caviar 640GB / PSU: Corsair VX450W ..Logitech G11, Logitech MX518, SteelPad QcK, Koss CX/6 Black.. www.HLengine.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 28, 2008 6:02 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 07, 2008 7:33 am
Příspěvky: 29
Zkoušel jsem vytvořit server přes Dedicated server, abychom si mohli několik lidí zahrát jen tak. Ale nikomu se server ani nanačte. Zkusil jsem CS odinstalovat a nainstalovat s patchem 26, ale taktéž to nejde. Jestli to nemůže být mojí IP adresou.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 28, 2008 6:34 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Nejlepsi patch je STEAM... Nainstalujes a o zbytek se nemusis starat, vse potrebne si to stahne samo...

Jinak patch se zakladanim sevrru nema myslim nic spoelcneho, jde o IP...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte črc 29, 2008 8:21 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
pokud chceš aby někdo našel tvůj server co sis založil musíš mít veřejnou ip nebo musíte být připojený přes nějaký program typu hamachi, který nedoporučujui kvůli pšatné connectivite

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz