Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 01, 2022 12:23 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Cs 1.6 ping lagy.
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2010 9:17 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 11, 2010 9:13 am
Příspěvky: 6
Ahoj..
Poslední dobou se mi seká a laguje Cs 1.6 mívam ping 50-70.. fps 20-50... net mám podle mě v pohodě.. raty a fps_max mám nastavene... patch protokol 48..

Net:
Průměrná rychlost připojení:
3,916 Mbit/s
Průměrná rychlost odezvy (ping):
9 ms
Nejkratší odezva:
8 ms
Nejdelší odezva:
9 ms

PC:
768MB ram
radeon 9550 128MB grafika
Intel(R) celeron(R) CPU 2.40 Ghz
Win:XP ultimate 2009 service pack 3

Zapinám Game booster a v Advanced SystemCare turbo boost v PC viry nemám.. disk mám defragmentovaný.. a projety vším co je v Advanced SystemCare .. mám nejnovější ovladače na grafiku.. takže vůbec NWM čím to je.

Raty mám nastavene takhle:
rate 23000
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 40
cl_rate 9999
cl_cmdbackup 2

PS:Nějakou rozumnou odpověd.. Předem díky :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cs 1.6 ping lagy.
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2010 4:18 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
nemas spis fps lagy? 20-50 je na cs16 docela malo ne?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cs 1.6 ping lagy.
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2010 7:42 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 11, 2010 9:13 am
Příspěvky: 6
Mám obojí.. ale jak to vyřešíme?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cs 1.6 ping lagy.
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2010 8:34 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
moc neverim edicim ultimate ve verzi xp
kazdopadne mas asi trouble s pc, bo kolik zere cs cpu?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cs 1.6 ping lagy.
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2010 9:33 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 11, 2010 9:13 am
Příspěvky: 6
sj-shark píše:
moc neverim edicim ultimate ve verzi xp
kazdopadne mas asi trouble s pc, bo kolik zere cs cpu?

Tvl... podle toho jak píšeš ti je 10 ne? no jebu nato počkam na new PC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cs 1.6 ping lagy.
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2010 10:09 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
LuckCZ píše:
sj-shark píše:
moc neverim edicim ultimate ve verzi xp
kazdopadne mas asi trouble s pc, bo kolik zere cs cpu?

Tvl... podle toho jak píšeš ti je 10 ne? no jebu nato počkam na new PC

kdyz myslis, jako jedinej jsi napsal skoro dokonale popis vseho, kazdopadne bych to videl na nejakej problem s pc

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cs 1.6 ping lagy.
PříspěvekNapsal: ned zář 12, 2010 8:15 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 11, 2010 9:13 am
Příspěvky: 6
Zajimavé je že jsem hrál Cs source před půl rokem bez lagu..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Cs 1.6 ping lagy.
PříspěvekNapsal: ned zář 12, 2010 12:21 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
LuckCZ píše:
Zajimavé je že jsem hrál Cs source před půl rokem bez lagu..

a ted ti laguje?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz