Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob říj 01, 2022 10:38 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PRUHY V MENU CS
PříspěvekNapsal: pát pro 24, 2010 10:18 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát pro 24, 2010 10:07 pm
Příspěvky: 3
Hojte .. Když jsem pustil notebook který jsem dostal .. Acer aspire one 200 ( http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... mnou-cenou ) a nainstaloval jsem si steam a pustím ho a najednou se mi v CSKU objeví postraně 2 VELKE CERNE PRUHY... všechno nestaveni v CS sem zkoušel i v NTB..prosím poraďte !!

Tady obrázek : http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 6315_n.jpg

DÍKY MOC ZA ODPOVĚĎ !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PRUHY V MENU CS
PříspěvekNapsal: sob pro 25, 2010 11:31 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
No a čemu to vadí?
Máš širokoúhlý monitor, je snad CS hra dělaná na širokoúhlý monitor? Je snad 800x600, 640x480 širokoúhlé?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PRUHY V MENU CS
PříspěvekNapsal: sob pro 25, 2010 1:20 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát pro 24, 2010 10:07 pm
Příspěvky: 3
Jo .. ale ja sem ten OS preinstaloval na WIN7PROFESSIONAL ale na to nemam key..tak sem to reinstal zpatky na HOME PREMIUM,ptze na to máám key, ale na HOME PREMIUM mi to nejde..ale predtim mi to na tom samym NTB šlo..to se nedá hrát je to strašně malý..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PRUHY V MENU CS
PříspěvekNapsal: sob pro 25, 2010 2:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Nechápu tě... CS není dělaný na širokoúhlý rozlišení... Aby si viděl víc než mohou vidět ostatní do šířky...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz