Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv zář 24, 2020 6:57 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Co hraju na laparty nejvice?
counter-strike 1.6 71%  71%  [ 15 ]
batefield 1942 0%  0%  [ 0 ]
warkraft 3 0%  0%  [ 0 ]
stronghold grushader 5%  5%  [ 1 ]
moto GP 0%  0%  [ 0 ]
neco jineho a napiste co!!! 24%  24%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 21
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: lanky aneb co na nich hrajete!!!
PříspěvekNapsal: ned pro 17, 2006 6:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Zdravim chtel bych vyuzit toho to fora abych tak zistil co se hraje u nas a na slovensku na lanparty za hry jaky sou nejcastejsi a apd...

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: lanky aneb co na nich hrajete!!!
PříspěvekNapsal: ned pro 17, 2006 6:20 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
San-Ty píše:
Zdravim chtel bych vyuzit toho to fora abych tak zistil co se hraje u nas a na slovensku na lanparty za hry jaky sou nejcastejsi a apd...


CS, warcraft, COD, bulánci xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 18, 2006 12:37 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
no u mna lanparty nehrozia :) na take veci neni cas:)

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: lanky aneb co na nich hrajete!!!
PříspěvekNapsal: pon pro 18, 2006 9:17 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
San-Ty píše:
Zdravim chtel bych vyuzit toho to fora abych tak zistil co se hraje u nas a na slovensku na lanparty za hry jaky sou nejcastejsi a apd...


a kčemu to? :D

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 18, 2006 3:46 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
abych napsal ve skratce o co tu de tak jen to ze se neco chysta ale vic vam nereknu heccc!!!!zatim je to jen pro informatiku !!! tak pls odhlasujte tak jak si to vy myslite a co nejradci hrajet
THx
áve
San-Ty

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 18, 2006 9:45 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ja hraju jen a pouze CS 1,6... (kdyz nepocitam hry na mobilu pri hodinach ve skole... :P )

Stejne mi nic jinyho na compu skoro nejde a na CSku uz jsem zavislej.. :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 23, 2006 10:26 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
To je Stronghold Crusader :D :D a je to mazecova strategie ...

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 26, 2006 7:14 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
jEkOt píše:
To je Stronghold Crusader :D :D a je to mazecova strategie ...


ted jsme si stáhl csko do mobilu :D

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 8:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
lofas píše:
jEkOt píše:
To je Stronghold Crusader :D :D a je to mazecova strategie ...


ted jsme si stáhl csko do mobilu :D


a proc tim quotujes muj prispevek ;)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 01, 2007 8:57 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
jEkOt píše:
lofas píše:
jEkOt píše:
To je Stronghold Crusader :D :D a je to mazecova strategie ...


ted jsme si stáhl csko do mobilu :D


a proc tim quotujes muj prispevek ;)


protoze lofas

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 1:08 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
sj-shark píše:
jEkOt píše:
lofas píše:
jEkOt píše:
To je Stronghold Crusader :D :D a je to mazecova strategie ...


ted jsme si stáhl csko do mobilu :D


a proc tim quotujes muj prispevek ;)


protoze lofas

:laughing6: :laughing6: ja zapomel :laughing6: :laughing6:

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 7:20 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
sám nevim asi zapomněl sem smazat hořejšek nebo se snažim bejt originální

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 8:01 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob dub 07, 2007 8:50 pm
Příspěvky: 42
Moja LANparty je : keď stretnem nejakého hráča ->dohovorím mu ->ideme ku mne domov -> zapnem pekne 2 pCčka ->horsa hrať(obmedzený som hlavne učením :evil: )
Najčastejšie je to CS 1.6, potom aj LOTR 1, bola to aj EE ak poznáte :D a iné, ale tie po menej :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 8:02 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
lOl!l píše:
Moja LANparty je : keď stretnem nejakého hráča ->dohovorím mu ->ideme ku mne domov -> zapnem pekne 2 pCčka ->horsa hrať(obmedzený som hlavne učením :evil: )
Najčastejšie je to CS 1.6, potom aj LOTR 1, bola to aj EE ak poznáte :D a iné, ale tie po menej :?


lol xD lanka ve dvou :D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 11:04 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Sm@jl píše:
lOl!l píše:
Moja LANparty je : keď stretnem nejakého hráča ->dohovorím mu ->ideme ku mne domov -> zapnem pekne 2 pCčka ->horsa hrať(obmedzený som hlavne učením :evil: )
Najčastejšie je to CS 1.6, potom aj LOTR 1, bola to aj EE ak poznáte :D a iné, ale tie po menej :?


lol xD lanka ve dvou :D


lepsi nez v jednom :-)

ted jsem na lance s doctorem a zatim se tu hralo cs br1942 cs serious sam cs cs bf1942 cs ut cs ut cs cs

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 8:47 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob dub 07, 2007 8:50 pm
Příspěvky: 42
Sm@jl píše:
lOl!l píše:
Moja LANparty je : keď stretnem nejakého hráča ->dohovorím mu ->ideme ku mne domov -> zapnem pekne 2 pCčka ->horsa hrať(obmedzený som hlavne učením :evil: )
Najčastejšie je to CS 1.6, potom aj LOTR 1, bola to aj EE ak poznáte :D a iné, ale tie po menej :?


lol xD lanka ve dvou :D


No neviem kde by som tam vopchal ďalši pC, keby si videl fotku izby chápal by si, že už teraz je to tam "prehustené" 2 pCckami a keď príde ďalší, tak sa nachádza na klávesnici 2.pC :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 6:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Ja tez chodim na minilanky a hrajem veciou tri dnby v kuse a hrajem jeste OPEN TDD!!! W3 proto ze cs nema cenu :lol: on je lama na cs proto ze mu tam nefunguje slaba grafika a jeste k tomu integrovana lolka jeden
BTW: Sharku myslim tim hracem honzu jak byl semnou za tebou v praze!!!! :lol: :lol:

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 07, 2008 9:06 am 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
cs war3 cod bulanci crusader miny.... proste secko aj dod et ut sme mi nenahrane svine :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 07, 2008 11:13 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
Dal sem něco jiného v hlasování, protože pařim nejvíc CoD2. ;)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 07, 2008 1:28 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
D3aTH píše:
Dal sem něco jiného v hlasování, protože pařim nejvíc CoD2. ;)


takove divne pariv na lankach veci co se dobre pari po netu

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz