Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř lis 30, 2022 1:19 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s instalací
PříspěvekNapsal: ned čer 22, 2008 7:38 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned čer 22, 2008 7:32 pm
Příspěvky: 3
Tak jsem zkusil stáhnout avp2 z avp2.org a nešel mi nainstalovat, když jsem klikl na avp2.exe, zobrazila se nabídka jen s "install" a "exit". Po kliknutí na "install" se zobrazila nějaká windows hláška o tom, že nastavení lze uskutečnit v ovládacích panelech, což jsem trochu nepobral. Pak jsem skusil stáhnout odjinud, tedy klikl jsem na setup, a když jsem nastavil kam se to nainstaluje apod, tak jsem došel na místo jak velká ta instalace má být. Ať zvolím cokoliv, hlásí to, že je málo místa na disku, což není pravda. Nevíte plz co s tím? Kdysi jsee to hrával, ale když vypršel premium účet na hamachi, tak jsem to odinstaloval. Moc díky za rady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací
PříspěvekNapsal: ned čer 22, 2008 7:48 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Garmzas píše:
Tak jsem zkusil stáhnout avp2 z avp2.org a nešel mi nainstalovat, když jsem klikl na avp2.exe, zobrazila se nabídka jen s "install" a "exit". Po kliknutí na "install" se zobrazila nějaká windows hláška o tom, že nastavení lze uskutečnit v ovládacích panelech, což jsem trochu nepobral. Pak jsem skusil stáhnout odjinud, tedy klikl jsem na setup, a když jsem nastavil kam se to nainstaluje apod, tak jsem došel na místo jak velká ta instalace má být. Ať zvolím cokoliv, hlásí to, že je málo místa na disku, což není pravda. Nevíte plz co s tím? Kdysi jsee to hrával, ale když vypršel premium účet na hamachi, tak jsem to odinstaloval. Moc díky za rady.

http://www.gameparty.cz/home/download.php?view.340

toto pouzij
otevri to v textaku a uprav tam cestu do slozky kde avp2 mas

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací
PříspěvekNapsal: ned čer 22, 2008 8:17 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned čer 22, 2008 7:32 pm
Příspěvky: 3
Dobře, předpokládám že to je na ty soubory z avp2.org že?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací
PříspěvekNapsal: ned čer 22, 2008 9:04 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Garmzas píše:
Dobře, předpokládám že to je na ty soubory z avp2.org že?

?????

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací
PříspěvekNapsal: pon čer 23, 2008 11:21 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned čer 22, 2008 7:32 pm
Příspěvky: 3
Díky, už to funguje, akorát to chce zlepšit skill, jinak si ani neškrtnu :D

edit: jinak nyní jsem narazil na problém v Primal hunt. Neukazují se mi modely zbraní, nevíte čím to může být?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací
PříspěvekNapsal: úte čer 24, 2008 12:05 am 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
postup instalace je v tom baliku prilozenej.


hm nezobrazuji? tak to nevim.. zkus naisntalovat novy directx 9.0C (doufam ze nemas visty.. v tom pripad muzes bejt rad ze to vubec pustis)

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz