Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř zář 28, 2022 8:25 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AvP2
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 10:56 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
tak uz som vyskusal AvP2 server, akurat ze sme tam boli az dvaja a ten druhy hral za predatora a kempil jak dabel s diskom:DD
btw otazocka, ak som vystrelil z nejakej inej zbrane tak mi to preplo na noz, mam to tak chapat ze ked si vyberiem postavu ktora ma specializaciu napr heavy gun tak mozem strielat len z toho??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AvP2
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 4:31 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
petrzalcan píše:
tak uz som vyskusal AvP2 server, akurat ze sme tam boli az dvaja a ten druhy hral za predatora a kempil jak dabel s diskom:DD
btw otazocka, ak som vystrelil z nejakej inej zbrane tak mi to preplo na noz, mam to tak chapat ze ked si vyberiem postavu ktora ma specializaciu napr heavy gun tak mozem strielat len z toho??


jj mne robi to iste :) ale nasiel som si to vo FAQ :P ked je tam malo ludi tak vyskusaj aj ine servery :P

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AvP2
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 9:08 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
SHARKY píše:
petrzalcan píše:
tak uz som vyskusal AvP2 server, akurat ze sme tam boli az dvaja a ten druhy hral za predatora a kempil jak dabel s diskom:DD
btw otazocka, ak som vystrelil z nejakej inej zbrane tak mi to preplo na noz, mam to tak chapat ze ked si vyberiem postavu ktora ma specializaciu napr heavy gun tak mozem strielat len z toho??


jj mne robi to iste :) ale nasiel som si to vo FAQ :P ked je tam malo ludi tak vyskusaj aj ine servery :P


no to som zvedavy ci sa to rozbehne a ci tambude aj viachracov:)) hral som na inom serveri a tam bol typ hry tusim SURVIVOR kde vsetci okrem jedneho zacali akomarinaci a kazdy marinak co bol zabity votrelcom tak sa zmenil na votrelca aze kto ostane ako posledny marinak:))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 9:40 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
ja bych ty mody nejak prepinal, aby nebyl furt ten jeden stejnej

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 10:09 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
jsou sice zakazane nejake zbrane ale to je kompenzovano allweapons modem, vsichni hraci se respawnuji se vsemi zbranemi, takze i kdyz si vemes heavy predatora mas proste moznost pouzivat jakykoliv jiny ;)

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 12:10 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
s tymi modmi to je dobry napad, a este jedna otazocka ako si ulozim tento server???
tak ako je v CSku medzi Favorite, lebo v AvP som nic podobne nenasiel:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 12:11 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
a btw sj-shark, nelaka ta zahrat si CSko?:)))
este davno ked som pouzival nick ladykiller si hraval:)))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 1:26 am 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
bohuzel avpcko nema nejaky favorite menu v MP.. zkus program XFIRE a nebo GAME SPY ARCADE, jsou to docela luxusni server browsery diky nimz hra nevyzaduje ORIGINALNI cdklic, a jsou vybaveny funkci oblibenych / neoblibenych serveru.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 12:43 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
Necris píše:
bohuzel avpcko nema nejaky favorite menu v MP.. zkus program XFIRE a nebo GAME SPY ARCADE, jsou to docela luxusni server browsery diky nimz hra nevyzaduje ORIGINALNI cdklic, a jsou vybaveny funkci oblibenych / neoblibenych serveru.

co znamena luxusni??:))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 2:32 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
fakt super hra kdysi sem ji hraval to byl narez ale ted ji nemam doma mel sem origos a ted nic :cry: :cry:

_________________
Zakladova doska:MSI K9A2 PLATINUM V2,AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 3.2Ghz 1x1M Cache , MSI GeForce NX8600GTS T2D512EZ HD PCX 512MB DOT , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition, 160GB HDD SATA 7200RPM,Fortron 550W, mys: X7 A4 Tech X-750BF,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 2:41 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
petrzalcan píše:
s tymi modmi to je dobry napad, a este jedna otazocka ako si ulozim tento server???
tak ako je v CSku medzi Favorite, lebo v AvP som nic podobne nenasiel:)


HLSW
nic lepsiho neni
+ navod u nas na webu

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 3:37 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
sj-shark píše:
petrzalcan píše:
s tymi modmi to je dobry napad, a este jedna otazocka ako si ulozim tento server???
tak ako je v CSku medzi Favorite, lebo v AvP som nic podobne nenasiel:)


HLSW
nic lepsiho neni
+ navod u nas na webu


s tym webom to bude problem lebo neviem preco mi nejde stranka gameparty.cz:DDD
ale forum mi ide jaka blbost,ze?:DD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 4:39 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
petrzalcan píše:
s tym webom to bude problem lebo neviem preco mi nejde stranka gameparty.cz:DDD


a http://www.gameparty.cz ti jede? pripadne zkus http://88.146.183.20/home/news.php

si druhej slovak co mi to rika, jakyho mas operatora? nekdo to rusi asi schvalne

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 5:45 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
heh HLSW? nejlepsi? :D LOL


gamespy arcade s gold loaderem (nebo za 9,99USD na rok)

http://upload.avp2.org/gamespy.jpg

:D

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 8:48 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
pomoze mi niekto,nenapisal by sem niekto cd-key??lebo kdyz si dam MultiPlayer internet,tak sa nemozem pripojit a ani my to nevihlada servery,a je tam iba ze Update cd-key

_________________
Moj PC : MD-ASUS M2N-MX SE,AMD sempron 3000+,512Mb ddr2 667mhz,vga Geforce 6100+ on Board,Hdd-120 Gb,Mercury DVD-Rom,Optical Mouse-Genius,
[Windows XP Profesional]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 9:23 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
s neoriginalnim cdkeyem ti to stejne servery vyhledavat nebude.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 10:23 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
sj-shark píše:
petrzalcan píše:
s tym webom to bude problem lebo neviem preco mi nejde stranka gameparty.cz:DDD


a http://www.gameparty.cz ti jede? pripadne zkus http://88.146.183.20/home/news.php

si druhej slovak co mi to rika, jakyho mas operatora? nekdo to rusi asi schvalne


nejde ani jedno ani druhe
a poskytovatel?? tusim sa volaju chascco:DDD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 10:26 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon led 07, 2008 4:55 pm
Příspěvky: 42
Tom@s píše:
pomoze mi niekto,nenapisal by sem niekto cd-key??lebo kdyz si dam MultiPlayer internet,tak sa nemozem pripojit a ani my to nevihlada servery,a je tam iba ze Update cd-key


skus tento, ja som ho vyhrabal niekde na fore:))) dufam ze je to on:DD
REN6-TAB6-FAD5-JUR6-4772


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 7:03 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
Necris píše:
s neoriginalnim cdkeyem ti to stejne servery vyhledavat nebude.


takze ten cd-key,sa neda zohnat,iba tak ze si kupis originalku?? :( ,to je na ho...

_________________
Moj PC : MD-ASUS M2N-MX SE,AMD sempron 3000+,512Mb ddr2 667mhz,vga Geforce 6100+ on Board,Hdd-120 Gb,Mercury DVD-Rom,Optical Mouse-Genius,
[Windows XP Profesional]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 7:28 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
jenze ke hrani ORIGINALNI cdkey nepotrebujes.
staci tam vlozit nejakej po kterym ti zmodra polozka Find servers v multiplayer internet, pak vypones hru piustis gamespy arcade, xfire nebo treba hlsw (v hlsw si musis ty servery ale pridat rucne) a pripojuje se prez tyhle programy.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz