Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř lis 30, 2022 2:11 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: úte črc 29, 2008 11:03 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 16, 2008 9:38 am
Příspěvky: 31
Zdravím a sry že otravuju, ale je nějaký průser, protože AvP2 server NENÍ vidět na Gamespy. Server jde, zkusil jsem se několikrát připojit přes HLSW a to jde, jenže tam není ani noha. PLS PLS PLS ať je server (status, jméno, ping a počet lidí) vidět na Gamespy, jinak není s kým hrát. Celý den od rána to zkouším a nikdo tam nikdy není. Díky moc. V příloze posílám screen, ten server s hvězdičkama je Gameparty...


Přílohy:
gamespy screen.JPG
gamespy screen.JPG [ 111.52 KiB | Zobrazeno 5699 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: čtv črc 31, 2008 6:35 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
ja ho na GSA normalne vidim. a treba ted je tam 8 lidi.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2008 2:47 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 16, 2008 9:38 am
Příspěvky: 31
Jj- a z toho byla polovina ALMA clan (já tam byl v tu dobu taky), jenže to pořád nic nemění na tom, jak se to zobrazuje v GSA (mě). Viz. obrázek ve výše poslané příloze. Nemám ponětí, jak se to stalo, v nastavení GSA jsem nic neměnil, a i kdyby, proč se třeba RGB nebo Yautja servery zobrazují nadále normálně? Prosím poraďte v čem to může být, to zašednutí a nezobrazení názvu serveru a co znamená ten červenej křížek. Opravdu to budí dojem, že server nepracuje. A myslím, že nejsem jediný, koho to postihlo, protože od té doby tam hraje o dost méně lidí. Před tím mi stačilo skočit do prázdné mapy a do 5 minut tam někdo přiklusal a hrálo se(no, kolem 5 ráno třeba i 10 min :-). Teď tam potkávám jen (prakticky) starý známý nicky, kteří ani GSA nemají a připojují se třeba HLSW. Lidí je prostě míň, třeba všichni najednou odjeli na dovolenou, co já vím. Možná, když srovnáte logy za poslední týden (kolik na serveru hrálo lidí) před 29.7. a týden po něm, budete mít objektivní údaj jestli došlo k odlivu lidí nebo ne. Mě se zdá, že jo. Protože jestli se to tak zničeho nic podělalo mně, je dost možný, že v tom nejsem sám koho tahle podivnost postihla a to by potom vše vysvětlovalo. Každopádně jinak server pracuje v poho. Jde JEN o to matoucí zobrazení v GSA. TJ- chybějící název serveru, zašednutí a červenej křížek. Nemáte nějaké vysvětlení pls? Posílám ještě jednou screen, mrkněte sami, nevypadá to divně??


Přílohy:
gameparty v GSA.JPG
gameparty v GSA.JPG [ 103.94 KiB | Zobrazeno 5681 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: ned srp 03, 2008 4:52 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
cervenej krizek a sedej server znamena z server radne neodpovedel na pozadavek gamespy o querry (informace o serveru: nazev, status, pocet hracu....)

v novem modu je ochrana proti banovanym klientum ktera tohle zpusobi, ale kdyz na serveru hrajes banovanej nejsi.

schvalne jsem se ptal par znamych, cechu, US,nemcu.. jestli server vidi v gsa, a vsichni hlasi ze je OK.

na tvem miste bych zkusil gamespy preinstalovat.


stejne tak to lze zkontrolovat pomoci:

http://status.avp2.org/status.php?server=GameParty


[EDIT]:
aktualni server status vykazuje uptime 3 dny 14 hodin a 16 minut s tim ze total players je vic nez 1600.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: ned srp 03, 2008 10:20 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 16, 2008 9:38 am
Příspěvky: 31
Totálně jsem odinstaloval GSA (žádný repair), smazal ručně co po něm zůstalo po odinstalaci v program files + v dokumentech (cookie atd.), pro jistotu jsem promazal registry (wise registry cleanerem). Ale je to pořád stejný jako na výše odeslaných screenech. Projel jsem poč. NODem32 + spybotem. Nic nenalezeno. Tak už vážně nevím.....Třeba mě IGN nemají rádi? ;-) Každopádně jsem chtěl vrazit šušně do premium verze, ale když mi to dělá takovou sprosťárnu, tak na ně hážu bobek. Poraďte mi pls nějaký ekvivalent, takový co umí vyhledat a připojit se k serveru jako GSA. Pokud možno jednoduchej na ovládání a antiblbej, protože jsem prostě nějak nepochopil, jak přinutit HLSW vyhledat servery, musel jsem tam Gameparty přidat podle Vašeho návodu. BTW - mám GSA 2.0.5 free (nejnižší verzi). No co, i když mě to se.e, tak důležitý je, že server v poho jede, no ne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: pon srp 04, 2008 1:28 am 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
nevim kde je chyba ja pouzivam gsa poslednich par let a sem spokojenej gold member.

zkus xfire.com

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 6:50 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 16, 2008 9:38 am
Příspěvky: 31
LOL, právě teď zničeho nic je Gameparty vidět v GSA :-), ať je to čím chce, tak teď to šlape!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 10:51 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
hmno teoreticky to bylo modem, trosicku se nesnasela jedna uprava s avp2 master serverem:D

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nezobrazuje se server v gamespy
PříspěvekNapsal: čtv lis 13, 2008 10:47 am 
Offline
active

Registrován: ned čer 01, 2008 3:25 pm
Příspěvky: 51
Bydliště: wbk
anebo se provadela udrzba master serveru, na xfire se to stava taky

_________________
[ACze] ALMA CLAN 4ever!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz