Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte úno 25, 2020 9:31 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 9:11 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
takze to mas jedno,ne?napisem tam treba REN6-TAB6-FAD5-JUR6-4772 tenhle a uz muzu hrat po ineternetu??

_________________
Moj PC : MD-ASUS M2N-MX SE,AMD sempron 3000+,512Mb ddr2 667mhz,vga Geforce 6100+ on Board,Hdd-120 Gb,Mercury DVD-Rom,Optical Mouse-Genius,
[Windows XP Profesional]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 12, 2008 1:36 am 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
pokud to ta hra sezere a nerekne zadnej error jako ze spatnej klic hned po vlozeni tak prez gamespy normalne hrat muzes. tady se klic overuje pri vstupu do menu multiplayer internet, ale kdyz pustis hru prez gamespy tak to prez todle menu vubec nejde.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 12, 2008 10:59 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Necris píše:
pokud to ta hra sezere a nerekne zadnej error jako ze spatnej klic hned po vlozeni tak prez gamespy normalne hrat muzes. tady se klic overuje pri vstupu do menu multiplayer internet, ale kdyz pustis hru prez gamespy tak to prez todle menu vubec nejde.


to same pres hlsw :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 12, 2008 6:13 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
jiste ale hlsw pouze vyuziva existujici protokol gamespy arcade vestaveny primo ve hre.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 2:54 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
a jeste Pls napiste ktere zbrane se nesmii!! :)

_________________
Moj PC : MD-ASUS M2N-MX SE,AMD sempron 3000+,512Mb ddr2 667mhz,vga Geforce 6100+ on Board,Hdd-120 Gb,Mercury DVD-Rom,Optical Mouse-Genius,
[Windows XP Profesional]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 2:56 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
Petrzalcan??mas icq??posli mi ho Pls! :)

_________________
Moj PC : MD-ASUS M2N-MX SE,AMD sempron 3000+,512Mb ddr2 667mhz,vga Geforce 6100+ on Board,Hdd-120 Gb,Mercury DVD-Rom,Optical Mouse-Genius,
[Windows XP Profesional]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 6:43 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
ktere zbrane se nesmi? staci ve hre napsat do chatu:


<serv> bans

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 10:05 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
chtěl bych se zeptat. stačí mi na AVP2 komp co mam? (viz podpis) kolik stojí tak origo?

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 10:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
D3aTH píše:
chtěl bych se zeptat. stačí mi na AVP2 komp co mam? (viz podpis) kolik stojí tak origo?


AVP2ku jsem rozchodil plynule i na svem starem pocitaci Pentium II 400MHz, 64Mb Ram, GeForce 2, takze s tim, co mas v podpisu by opravdu nemel byt problem :) (snad jedine v pripade, ze by nefungoval kvuli tomu, ze ten pocitac je uz moc novy)

a na JRC to maj za tri stovky....

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 14, 2008 12:15 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
D3aTH píše:
chtěl bych se zeptat. stačí mi na AVP2 komp co mam? (viz podpis) kolik stojí tak origo?


heh dobra provokace na 3x starsi hru nez mas pc

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 1:19 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát led 25, 2008 1:05 pm
Příspěvky: 4
mohl by se sem hodit nějaký topic aktivních hráčů českých, co vy na to?

_________________
Co sem jako mám hodit? To sem mám napsat svojí sestavu? ... To ze mě lepšího člověka neudělá.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 2:39 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Lemmak píše:
mohl by se sem hodit nějaký topic aktivních hráčů českých, co vy na to?


udelej
ps: podpis, to sice ne, ale co jo?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 5:04 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát led 25, 2008 1:05 pm
Příspěvky: 4
ok,tak já udělám......
sj-shark : ty jsi ale všímavej:-))

_________________
Co sem jako mám hodit? To sem mám napsat svojí sestavu? ... To ze mě lepšího člověka neudělá.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 26, 2008 10:30 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
sj-shark píše:
D3aTH píše:
chtěl bych se zeptat. stačí mi na AVP2 komp co mam? (viz podpis) kolik stojí tak origo?


heh dobra provokace na 3x starsi hru nez mas pc


Neznam tu hru. myslel sem, že je new. :)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 27, 2008 5:17 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát led 25, 2008 1:05 pm
Příspěvky: 4
Neznam tu hru. myslel sem, že je new. :)[/quote]


spíš je the best-)

_________________
Co sem jako mám hodit? To sem mám napsat svojí sestavu? ... To ze mě lepšího člověka neudělá.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AvP2
PříspěvekNapsal: čtv úno 21, 2008 6:43 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
no new fakt neni, je starsi nez hodne navstevniku tohodle fora :)) ale best fakt je :))

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AvP2
PříspěvekNapsal: pát dub 18, 2008 10:43 am 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
no ja bych rekl ze je fakt dobra ale taky medzi fakt super hry patri diablo 2 ale to sem asi nepatri:D... proste tihle hre davam hodnoceni 10 z 10...aa jenom tak z haluze snazte se nevnimat zvuk senzoru za marinaka neni moc hezke slyset ho jak se blizi k vam votrelec a vy ani nevite co kde jak :)
a jeste mam takej problem z ceska se mi to moc nechce dovazet a na slovensku tuhle perfektni hru nemaji takze nevim co budu delat:(

_________________
Zakladova doska:MSI K9A2 PLATINUM V2,AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 3.2Ghz 1x1M Cache , MSI GeForce NX8600GTS T2D512EZ HD PCX 512MB DOT , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition, 160GB HDD SATA 7200RPM,Fortron 550W, mys: X7 A4 Tech X-750BF,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AvP2
PříspěvekNapsal: sob dub 19, 2008 7:34 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
hm zkus se podivat na www.avp2.org v posledni novince je navod jak hru ziskat :)

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AvP2
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 2:20 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned črc 26, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 1
cawte pls mam problem...Ked pustim cez Game Spy Arcade a zadam cd-key mi to zozere..Ale potom mi tam naskoci Checking game version a to tam je asi 2 hodiny....A nechce to pric...Je to normalni??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AvP2
PříspěvekNapsal: ned led 31, 2010 3:44 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
viewtopic.php?f=39&t=1541&p=37076#p37076

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz