Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je ned lis 27, 2022 12:43 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 10:48 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Stahni si ns a uvidis xD


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 11:05 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
oni tu jsou o tom 2 topicy nebo jsem jen zmatenej?

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 24, 2008 7:29 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
n ja jenom regoval na CSANův post, btw už zde pište jenom k tématu GPGC 2.0 =D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 24, 2008 3:17 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takže vítám další 2 beta testery luKyna a SPIRITa...

Tím pádem je zamluveno všech 5 VIP účtu... Tudíž další zájemci doustanou "pouze" RESERVE slot na všechny CS 1.6 gameparty.cz servery...


-= POZNAMKA: odměna v podobě reserve + vip je podmíněná AKTIVITOU beta testerů (hlášení chyb, sledování fóra, postování námětů atd...). Ti, kteří budou inactive, budou automaticky vyhozeni z našeho teamu testerů a nahrazeni jiným spolehlivějším člověkem =
-


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 24, 2008 8:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 5:20 pm
Příspěvky: 124
Bydliště: Vyškov
Zdarec all, mám problém s betatesterem.. Chci ním být, ale nespustí se mi všechny servery jednoduše místo serverů a ip mam N/A .. Nevím čím to může být.. Firevall jsem vypl.. tím to nebylo.. Antiviri jsem vymenil a tim to take neni.. Pomuze mi nekdo prosím .. ??Obrázek

PROÍM O POMOC ..

ZA KAŽDOU POMOC BUDU VDĚČNÝ..

_________________
CA Zdroj SilverStone SST-ST50F 500W 12 cm fan, super silent, 6xSATA, 2x6pin PCI-E RoHS; MB ASUS M3A79-T DELUXE nForce 790FX, CrossFireX; CP AMD Phenom Quad-Core 9950e 2,6GHz - Black Edition BOX; HD WD 1TB Caviar WD1001FALS 3,5" SATA/300 32 MB;VG Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 PCIE HDTV dual DVI;ZV Creative SB X-Fi Xtreme Gamer


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 24, 2008 8:26 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Používáš NOVOU verzi GPGC 2.X ???


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob říj 25, 2008 7:50 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 5:20 pm
Příspěvky: 124
Bydliště: Vyškov
pouzivam pouze GP Game Client 2.0 [preBETA build 0.4] kde muzu stahnout GPGC 2.X ???

_________________
CA Zdroj SilverStone SST-ST50F 500W 12 cm fan, super silent, 6xSATA, 2x6pin PCI-E RoHS; MB ASUS M3A79-T DELUXE nForce 790FX, CrossFireX; CP AMD Phenom Quad-Core 9950e 2,6GHz - Black Edition BOX; HD WD 1TB Caviar WD1001FALS 3,5" SATA/300 32 MB;VG Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 PCIE HDTV dual DVI;ZV Creative SB X-Fi Xtreme Gamer


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob říj 25, 2008 10:07 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
tak sem to taky checknul a vypada to moc hezky,akorat jestli by neslo poresit ty statusy serveru,ze by kazdej server mel stranku pro status a po kliknuti na server v kientu se v tom okne nacetla prislusna stranka se statusem serveru,myslim,ze tohle by slo a bylo by to lepsi nez mit tri servery na jedne strane,tot vse

PS:pokud to teda pude :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob říj 25, 2008 7:45 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
vodys píše:
pouzivam pouze GP Game Client 2.0 [preBETA build 0.4] kde muzu stahnout GPGC 2.X ???

to pouzivas nejaktualnejsi verzi

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned říj 26, 2008 7:19 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE
GPGC 2.0 preBETA build 05
- přidány statistiky
- přidány automatické aktualizace (funkční ;) )
- opraveny hlášené i nehlášené bugy
- přidán chat (zamknut z důvodu tvorby)
- upraveno jádro (rychlejší odezvy)
- vylepšen sytém Clever Core
- mnoho dalších vylepšení

-- old --


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon říj 27, 2008 1:20 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
zase ti nejdou screeny

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon říj 27, 2008 2:08 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
LoFi píše:
zase ti nejdou screeny

njn free image hosting... často padá ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 28, 2008 4:08 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
SPIRIT našel bug se statistikama, tak sem smaznul skripty na ftp.. tím pádem statistiky v GPGC nejedou,
bude pořešeno v buildu 06, kde to bude pomocí phpčka ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 28, 2008 4:50 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Od nynějška bude možné sledovat statistiku GPGC zde (pozn: spuštění ukazuje správně, ale u online si vždy 1 člověka můžete odečíst xD - sebe :P)

http://gameparty.cz/serverstatus/statistic/GPGC.php


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 28, 2008 6:26 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE:

Novinky v buildu 06:
- poupraveny statistiky
- upraveno jádro
- opraveny hlášené i nehlášené bugy
- odemčen chat
- odemčena a dokončena VIP sekce
- textové zprávy
- a mnoho dalších vylepšení

-- old --

Statistika používání GPGC:
- náhled ZDE
Poznámka: statistika byla vynulována.. počítájí se všechy spuštění od ver. 2.0 preBETY 06


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client 2.0 [BETA 2]
PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2008 6:26 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE:

Novinky v BETA 3 verzi (prerelease):
- opraveno vypadávající okno s chatem
- konečně statistiky co se sami aktualizují
- upravena VIP sekce
- opraveny hlášené i nehlášené bugy
- zprovozněn a vylepšen chat
- a mnoho dalších vylepšení
-- old --

Nejaktuálnější screeny:
Hráčský interface:
hlavní okno:
Obrázek

vip sekce:
Obrázek

chat:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client 2.0 [BETA 4]
PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2008 7:07 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE:

GPGC 2.0 BETA 4

Novinky v BETA 4 verzi (prerelease):
- opraveny vypadávající okna
- zavedena inteligentní statistika, zobrazovaná tam kde je třeba
- upraveny funkce tlačítek VIP a CHAT
- opraveny hlášené i nehlášené bugy
- vylepšen vzhled chatu a vip sekce

-- old --


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client 2.0 [BETA 4]
PříspěvekNapsal: pát říj 31, 2008 2:23 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
je to hezky, ale prosim nepsat o kazdym beta buildu newsku na web
dekuji

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client 2.0 [BETA 4]
PříspěvekNapsal: pát říj 31, 2008 4:09 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Ok. Napisu az final release, jinak budu updatovat posledni newsku


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client 2.0 [BETA 5]
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 9:07 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE:

GPGC 2.0 BETA 5

Novinky v BETA 5 verzi (prerelease):
- nová sekce GPGC PLUS se sdílenýma slotama na cs servery !!
- upraveno jádro
- opraveny hlášené i nehlášené bugy
- upraveno rozmístění oken
- přidána nápověda
-- old --


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz