Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte pro 07, 2021 7:52 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 2:25 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takžeee v jednoduchosti je krása. Použil jsem generátor statusů a ten impletoval do clienta. Thx GameHaus.cz.

:arrow: Až to dokončím hodim sem download


Naposledy upravil dog.big dne čtv led 03, 2008 10:23 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 2:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
si rozlousknul ten server status? no super :!:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 2:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
Doctor píše:
si rozlousknul ten server status? no super :!:

jak koukám, tak to asi nějak propojil a dal tam ten server status co bývá na webech:)

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 2:48 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Nice...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 2:50 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Sm@jl píše:
Doctor píše:
si rozlousknul ten server status? no super :!:

jak koukám, tak to asi nějak propojil a dal tam ten server status co bývá na webech:)



tohle mel nejak u hunter

chtel to rozjed i jako sluzbu, ale nejak k tomu nedoslo
zkus se ho aspoknout

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 3:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
sj-shark píše:
tohle mel nejak u hunter

chtel to rozjed i jako sluzbu, ale nejak k tomu nedoslo
zkus se ho aspoknout


i kdyz si umim hodne domyslet, tak tohle teda dohromady nedam...
co tim chtel basnik a shark rici? :shock: 8)

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 3:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Huntrovi to na webu jelo.. Kdyz se ho zeptas, treba ti rekne, jak to delal a mohli bychom konene udelat nejaky podobny hezky statusy i tady na GP...

A pak bysme tam meli svoje obrazky a misto toho napisu, co tam je ted, bysme meli normalne GP!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 3:56 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
CS amateur noob píše:
Huntrovi to na webu jelo.. Kdyz se ho zeptas, treba ti rekne, jak to delal a mohli bychom konene udelat nejaky podobny hezky statusy i tady na GP...

A pak bysme tam meli svoje obrazky a misto toho napisu, co tam je ted, bysme meli normalne GP!! :wink:

jezis na webu je hromada navodu jak na to:D to najdu..

nebo je tady problem, ze nic nefunguje, tak ani tohle?:O

////
prvni dva co sem nasel.. je jich hodne druhu atd..

http://cs.sosgames.cz/clanky/vas-vlastn ... e-147.html
http://cs.sosgames.cz/clanky/server-sta ... u-136.html

ale mam zkusenosti jenom s cs..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 4:18 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
navodu mam doma taky mraky, jestli vis jak to udelat, tak prosim ;-)
tohle je dobry, ze se nemusi povolovat zadnej port nebo tak neco...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:26 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takže verze 1.1 se statusama. (COD/COD2 podpora zavedena, zatim nezprovozneno (uzivatele si ptom nemusi stahovat new verzi az se statusy zprovozni..), takze bych oznacil tuhle verzi za FULL.

Název: GP Game Client
Verze: 1.2 freeware

New features:
zobrazeni statusu cs 1.6 sv a podpora pro budouci zobrazeni cod/cod2

+ více v readme.txt

Obrázek

:arrow: Download ZDE - ENJOY IT!


Naposledy upravil dog.big dne pát led 04, 2008 4:33 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
ty se činíš hochu:P

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:38 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Sm@jl píše:
ty se činíš hochu:P


Taky musim thx for u. Za ty linky 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:40 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
pochvala je na miste


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:41 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: čtv led 03, 2008 9:39 pm
Příspěvky: 5
Bydliště: Brno
Jenom bych dal trošku jiný zvuky, tyhle má veština klientů co znám :cry: , ale nic ve zlým jinak je to skvělý a GJ :!:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 10:41 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
Kámo seš borec!!!! :-D je to fakt good. :) Akorád ještě ty statusy na CoD2. ;) a postupem času chat a vylepšování grafiky atd! ale pro začátek super! ;)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 11:04 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
D3aTH píše:
Kámo seš borec!!!! :-D je to fakt good. :) Akorád ještě ty statusy na CoD2. ;) a postupem času chat a vylepšování grafiky atd! ale pro začátek super! ;)

nevíš o nějakém návodu(neco jak sem poslal ja) pro cod? ja to pohledam, ale az zitra, ted se musim ucit a rano do skoly..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 11:11 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
Sm@jl píše:
D3aTH píše:
Kámo seš borec!!!! :-D je to fakt good. :) Akorád ještě ty statusy na CoD2. ;) a postupem času chat a vylepšování grafiky atd! ale pro začátek super! ;)

nevíš o nějakém návodu(neco jak sem poslal ja) pro cod? ja to pohledam, ale az zitra, ted se musim ucit a rano do skoly..


nn promin to fakt nemam... :-(

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 8:21 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Sm@jl píše:
D3aTH píše:
Kámo seš borec!!!! :-D je to fakt good. :) Akorád ještě ty statusy na CoD2. ;) a postupem času chat a vylepšování grafiky atd! ale pro začátek super! ;)

nevíš o nějakém návodu(neco jak sem poslal ja) pro cod? ja to pohledam, ale az zitra, ted se musim ucit a rano do skoly..


bylo by good kdyby jsi to našel..ja zatim nic nemam :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 8:28 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
... koukám že jsou problémy s downloadem. Spadl hosting xf.cz, až se dostanu doma k pc tak to přesunu jinam... :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 8:39 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
asi by to chtelo :P ale very good job dogu :!: :wink:

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz