Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte pro 07, 2021 7:34 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 4:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
sj-shark píše:
CS amateur noob píše:
? Tohle je dobrovolny... Samozrejme, ze se budes moct napojit normalne pres konsoli nebo pres favorites...

tak kdo se nenapojuje pres hlsw tak ....... radsi nic


A sakra... Ze ty tomu CSko tak rozumis co.... :lol:

Kazdej normalni CSkar si normalne zapne CSko a pak se pripojuje bud pres friends/consoli/favorites... :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 4:30 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amateur noob píše:
A sakra... Ze ty tomu CSko tak rozumis co.... :lol:

Kazdej normalni CSkar si normalne zapne CSko a pak se pripojuje bud pres friends/consoli/favorites... :wink:

nemusim zapinat celou hru abych zjistil co se kde hraje za mapu, kolik je tam lidi (doctor jaky maj pingy) atd
a pak si v klidu rozmyslim kde by me to bavilo, kliknu na connect a jsem tam
pripadne si vyberu uplne jinou hru, nejsem omezenej jen na csko
a kdyz me nic nezaujme vypnu hlsw a zapnu si offline hru

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 4:34 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
ale mi ti to nevymlouvame, ale to dela multihrac, cskar proste pusti csko a hotovo 8)

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 6:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Presne tak.. Pro multihrace je tohle good, pro CSkare spis ne...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: úte úno 19, 2008 7:34 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
nechte si toto na jiný topic... :-D Já myslel že tu najdu něco nového o clientu a né o tom jak si mam kua spustit mojí oblíbenou hru. :-D

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: čtv úno 21, 2008 6:42 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
hm co mi prihrat zdrojaky? mam docela schopnosti a muzu s tim pomoct.

uz 4. rokem vyrabim v C++ (VS6SP6) server side aplikaci pro Aliens vs. Predator 2, plud dedicated server aplikaci (normalni exe dedikac), a poslednich par tydnu zase ozivuju jeden starej projekt herniho klienta (VB6) myho webu avp2.org kterej bude spojenej s rommie.avp2files.com a budou tam umisteny privatne servery pouzivajici tu moji modifikaci :)


tak kdyby bylo treba staci napsat na icq... ale i tak bych ty zdrojaky rad videl ;) pokud mozno.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 8:01 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Aaa. Uz je to skoro mes. od vydani last verze GPGC a zatim zadny nahlaseny bug O.o ... Btw uz se tesim na webmina a jeho propojeni s clientem... B-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 3:37 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takžee... Začínám zvolna pracovat na new verzi 1.5 která je založena na zdrojáku 1.3 bez bugů (1.4 zdroják se mi nějak vytratil :P) + ot: vrhnu se na amxko a poladím stávající pluginy
Btw: postujte zde veškeré nápady na případná vylepšení gpgc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 3:51 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
dog.big píše:
Takžee... Začínám zvolna pracovat na new verzi 1.5 která je založena na zdrojáku 1.3 bez bugů (1.4 zdroják se mi nějak vytratil :P) + ot: vrhnu se na amxko a poladím stávající pluginy
Btw: postujte zde veškeré nápady na případná vylepšení gpgc


paráda... :-)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: úte bře 25, 2008 10:13 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Mám jeden návrh... Co takhle implentovat do GPGC spuštění TS/VNT s automatickým připojením na GP server? :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: úte bře 25, 2008 11:08 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
dog.big píše:
Mám jeden návrh... Co takhle implentovat do GPGC spuštění TS/VNT s automatickým připojením na GP server? :idea:


Konecne enco co by se dalo poradne vyuzit.. Zatim mi to pridje jako nejlepsi napad z toho vseho... :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: čtv bře 27, 2008 3:28 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
jezis... za chvilku budete chtit aby vam to uvarilo poklidilo .... :D

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: čtv bře 27, 2008 4:27 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Spidla píše:
jezis... za chvilku budete chtit aby vam to uvarilo poklidilo .... :D

Rád přidám také rychlo format lokaknich disku xD xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pát bře 28, 2008 1:35 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
byl by to hezkej trest pro zlobive hrace ;)

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned čer 15, 2008 8:03 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
vydám 1.5


Naposledy upravil dog.big dne ned čer 15, 2008 8:16 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned čer 15, 2008 8:13 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Po dlouhé pauze opět nová verze GPGC... na GP nezapomínám :P
Gameparty.cz Game Client v 1.5

- Novinky
opraveny další bugy
opraven engine GPGC
zprůhlědněno okno GPGC (enjoy it)
přímá možnost měření rychlosti netu po kliknutí na ikonu pyramidy (vyžaduje adobe flash/shockwave player


-- OLD --



----------------------------
k výročí verze 1.5 upload alpha verze :P ALPHA ZDE


Naposledy upravil dog.big dne pon čer 16, 2008 3:19 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned čer 15, 2008 8:47 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
link opraven.. uz je tam opravdu verze 1.5 :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned čer 15, 2008 9:50 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
ti nejdou screenshoty?

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned čer 15, 2008 10:08 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
LoFi píše:
ti nejdou screenshoty?

Nn to byl problem jen s instalkou.. . Poreseno


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon čer 16, 2008 10:05 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
dog.big píše:
přímá možnost měření rychlosti netu po kliknutí na ikonu pyramidy (vyžaduje adobe flash/shockwave player)

to by chtelo aby se to merilo vuci gpw stroji vcetne pingu!!! :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz