Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 12, 2018 10:33 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 6:28 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
blbe jsem si precetl, povezuj to nahore za bezpredmetne.

pekna vec!

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 7:46 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Kalbic Mojas píše:
napodobne,ale tohle ma plus ze kdyz to spustis aut. se otevre gp.cz takze se zvysi navstevovanost a budou vetsi prachy z reklamy :P


My ted mame nejaky prachy z reklamy?! Nebo neco, co umerne stoupa s poctem navstev webu?! :shock:

To bylo trosku vedle tohle... :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 10:18 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
CS amateur noob píše:
Kalbic Mojas píše:
napodobne,ale tohle ma plus ze kdyz to spustis aut. se otevre gp.cz takze se zvysi navstevovanost a budou vetsi prachy z reklamy :P


My ted mame nejaky prachy z reklamy?! Nebo neco, co umerne stoupa s poctem navstev webu?! :shock:

To bylo trosku vedle tohle... :wink:


jo aha,ja myslel ze za reklamy mame prachy a cim vetsi navstevovanost tim vic se za prostor na reklamu plati

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 10:27 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
threeman píše:
Kalbic Mojas píše:
proc tam davat predminuly cas?myslim ze if you never used this program before, set... je lepsi... nemohl jsem si vzpomenout na to before :lol: btw misto so far bych pouzil yet kdyztak :)


protoze to neni predminuly ale predpritomny, protoze predpritomny mj. urcuje veci ktery zapocali v minulosti a jeste se muzou zmenit (a jednodussi pravidlo je ze tam kde je "never" se proste dava predpritomny) a protoze "yet" je spis hovorovy vyraz


au :? tohle jsem si vzdycky pletl...

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 10:38 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
jo hele jeste jeden malej bug, v readme mas Not includet ale includet neexistuje, je to included

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 12:12 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Nová verze. Podpora připojování pro hry COD/COD2 (obě verze na GP). Opraveny bugy. Vše se konečně animuje :) Možnost vyp zvuk atd. + Změna názvu na GP Game Client. Více v readme.txt (součásti archivu)..

Název: GP Game Client
Verze: 1.0b freeware 8)
Podp. hry: CS 1.6 COD/COD2 (1.0/1.3)


:arrow: [url=http://google.comKvuli bugu download zrušen...[/url]

Btw: na stausech srvru se pracuje... :idea:


Naposledy upravil dog.big dne pon pro 31, 2007 4:33 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 12:34 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
CS funguje, COD nemam to jsem nezkousel

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 12:39 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Doctor píše:
CS funguje, COD nemam to jsem nezkousel


oki to je hlavni (CS 4ever 8) ) thx za odzkoušení


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 10:59 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
nejede mi ten banlist a forum,jinak v pohode akorat bych ty zvuky predelal ne jak najedes na odkaz,to mas animovany,ale kdyz na nej kliknes

a este nevim jestli to jde nejak odstranit,kdyz najedu na odkaz tak mi cele okno tak rocu problikne,nevim jestli to dela i ostatnim

jinak moc pekne dog.big


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 12:38 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
me funguje i ban i forum, very good job dogu :wink:

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 1:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
jedine,ze mam treba jinou adresu k prohlizeci,prez co se ti to spousti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 1:47 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
KLiMson píše:
jedine,ze mam treba jinou adresu k prohlizeci,prez co se ti to spousti?


Přez shellexecute ShellExecute(0,'open',Pchar('http://www.gameparty.cz/amxbans/ban_list.php'),nil,nil,Sw_ShowNormal);
- problém je blbě asociovaná přípona html nebo stránky http://. Projeď registry.. Btw opravy bugů budou snad již v nadcházející verzi s viditelnýma slotama. Jo tenn error s problkikáváním mám také. Záleží na winech na kterých to jede. Některý wini zavádí kv wav zkuvu svoje dll a proto to problikne. Zkusím najít ten dll adát ho aby se zaváděl před spuštěním (ale nemůžu nidc slíbit). Btw naštěstí de tenhle zvukový chaos vypnout v Nastavení... 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 2:06 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Kalbic Mojas píše:
me funguje i ban i forum, very good job dogu :wink:


Tak to je nice,, :) Btw: bylo by dobry kdyby tam bylo login pro adminy a ti se ptom mohli loginovat automaticky do hry... 8) Ale potreboval bych cvary na kterych GP svry jedou.. 8)

Sem trochu zazmatkoval.. Tohle je samo. blbost. Vse je ulozeno v configu. Tagze tam pridam asi moznost zmenit si nick. 8)


Naposledy upravil dog.big dne ned pro 30, 2007 8:09 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 6:26 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Gj dog.big

RespekT

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 11:13 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Btw v clientovi je bug. Asi vzniknul když jsem poupravoval bug. takže nejde hrát COD2 přes tohoto clienta. Problém je když se vybere umístění pro COD2 tak se vybírá pro COD. Je to primitivní chyba. Dnes nejssem home. Zítra v Pondělí to dám do kupy. Btw Bug lze obejít takžýe v souboru data.dat nastavíte čádky cod210loc=CESTAKCoD2MP_s.exe (pro verzi 1.0) a to samé v cod213loc=CEESTAKCoD2MP_s.exe (pro verzi 1.3)...
Příklad:
cod210loc=C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe
cod213loc=C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2 1.3\CoD2MP_s.exe

Btw u nekterych verzi codu nahlasi chybu ze nelze nalezt soubory codu, v tom pripade prekopirujte clienta do slozky s codama :idea: tato chyba se musi opravit...

Všem CODarum se predem omlouvam :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 1:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Tak jsem si ho take stahnul a funguje to fajn, urcite to vyuziju, snad jen jedna takova drobnost a sice ze tam mas napsano: "Navod na instalaci v readme.txt" a pristup k readme mas az potom, co se ten klient nainstaluje :)

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 3:03 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
threeman píše:
Tak jsem si ho take stahnul a funguje to fajn, urcite to vyuziju, snad jen jedna takova drobnost a sice ze tam mas napsano: "Navod na instalaci v readme.txt" a pristup k readme mas az potom, co se ten klient nainstaluje :)

to je detail:D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 4:32 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Nová verze. Opraveny bugy s připojování a 10 dalších bugů. + Přidána možnost zobrazení IP. + Další vylepšení. ENJOY IT

Název: GP Game Client
Verze: 1.1
Podp. hry: CS 1.6 COD/COD2 (1.0/1.3)

Obrázek

:arrow: jíž vydána new verze...ZDE

Btw: na stausech srvru se pracuje... :idea:

Btw2: Je tam easter egg... FIND IT!

Btw3: PF 2008 FOR ALL!!!


Naposledy upravil dog.big dne čtv led 03, 2008 10:29 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 1:00 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Zagže sem se nějak pustil do statusu v clientov.. Uvidime... Zatim spise experimentuju.. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 2:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
ty se nezdas hochu:D kvuli tobe bylo vytvoreno nove podforum:D gj

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz