Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 12, 2018 9:35 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bugy
PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2008 1:29 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Sem pište bugy, na které v GPGC narazíte...

Piště to tímto způsobem:
- verze GPGC
- datum kdy jste na bug narazili (pokud je rozdílný s datumem postnutí zprávy)
- popis problému (kdy se chyba projevuje a jak)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2008 1:50 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
našel sem tyto bugy, takže je sem znova nemusíte postovat

GPGC 2.0 preBETA build 06
Popis:
- nelze si upravit heslo u CLAN serveru u CS serverů
- statistika se opět sám neaktualizuje (omylem vyplá procedura
Řešení:
=> Opraveno v BETA verzi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2008 7:58 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
GPGC 2.0 BETA
Popis:
- občas vypadává chat okno
Řešení:
=> Opraveno v BETA 2 verzi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2008 5:22 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
GPGC 2.0 BETA 3
Popis:
- samovolně vypadává okno s CHATEM či VIP - problémem je obnovující se statistika v hlavním okně GPGC
Řešení:
=> opraveno pomocí inteligentní statistiky v GPGC 2.0 BETA 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2008 7:28 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
GPGC 2.0 BETA 4
Popis:
- špatná nápověda při najetí nad VIP tlačítko
Řešení:
=> bude opraveno v release či prerelease


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 6:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 5:20 pm
Příspěvky: 124
Bydliště: Vyškov
Rád bych podotknul.. jako betatester, ze "BUGY" v GPGC 4 nejsou... I kdyz je dog.big "nechal schvalne" :-D


Nic nelze najít..

vodys

_________________
CA Zdroj SilverStone SST-ST50F 500W 12 cm fan, super silent, 6xSATA, 2x6pin PCI-E RoHS; MB ASUS M3A79-T DELUXE nForce 790FX, CrossFireX; CP AMD Phenom Quad-Core 9950e 2,6GHz - Black Edition BOX; HD WD 1TB Caviar WD1001FALS 3,5" SATA/300 32 MB;VG Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 PCIE HDTV dual DVI;ZV Creative SB X-Fi Xtreme Gamer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 7:18 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: pát říj 24, 2008 3:11 pm
Příspěvky: 15
No k těm popiskum. Nevím proč se to neukazuje u toho nastavení. Pak proč neukazuje popisky u sekcí kde si můžete vybrat hru. A ted něco ke statistice: Nechápu proč ve VIP se objeví statistika až po najetí na user nebo password a proč tam vůbec je když se objeví tak pozdě a navíc už jedna je na hlavnim okně. Tot zatim vše


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 7:21 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
SPIRIT píše:
No k těm popiskum. Nevím proč se to neukazuje u toho nastavení. Pak proč neukazuje popisky u sekcí kde si můžete vybrat hru. A ted něco ke statistice: Nechápu proč ve VIP se objeví statistika až po najetí na user nebo password a proč tam vůbec je když se objeví tak pozdě a navíc už jedna je na hlavnim okně. Tot zatim vše


=> podotýkam neuvedenou verzi GPGC.. soudím, že GPGC 2.0 BETA 4, problémy s popiskama budou opraveny, statistika se zobrazuje pořád po přihlášení do gpgc sekce


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 9:50 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: pát říj 24, 2008 3:11 pm
Příspěvky: 15
BUG v GPGC 2.0 BETA 5

stale se zobrazuje hláška při zapnutí i obnovení chatu a chybí popisek u nápovědy + malé "n" v textu nápovědy. našel GIJoe - nejde mu forum. dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 10:08 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Jaka hlaska?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 11:49 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
1) V chatu, nvm jak se to stalo, ale najednou si mi statistika (online, spusteno) dostala do leveho dolniho rohu, takze nemuzu vybrat zadnyho smajlika tam a nedje to dat pryc... I po vypnuti chatu a znovu zapnuti se mi tam furt ta statistika z halvniho klienta presouva a dela neplechu...

2) Kdyz chci spustit 2 Infa "O GPGC" tak mi to hodi nejakej error osklivej, spis by to nemelo udelat nic... Dat tam nejakou log. promennou infoInUse, pak ji dat true a nic to neudela radsi... Po vypnuti ji da zase na false..

3) Nefunguje ti autoruv web... :)

4) Nvm proc, ale kdyz mam zaply to novy GPGC PLUS a chvili na to jen koukam a nic nemackam, tak mi to automaticky po chvilce hodi focus na hlavniho klienta...

5) Nic neni resizable, ale to asi neni bug no.. :)

6) GPGC PLUS, nejde nic psat do tech policek... Pokud teda to neni ucel a jsou pevne danny tyhle dva...

7) Pri spusteni Napovedy nebo infa o GPGC nejde focusovat nic jinyho z klienta, mozna zamer...

8) Kdyz mam zapleho klienta a znovu spustim zastupce, mohlo by to focusovat klienta otevrenyho uz...

9) To okenko STATUSY SERVRU je pro me dost necitelny, vubec nic tam neni poznat...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 7:49 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
lol
hezky ses vypsal
ty 2 sloty by nemeli joit menit
btw na ostatni mrknu

... díky za nalezení bugů :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 11:51 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
CS amateur noob píše:
1) V chatu, nvm jak se to stalo, ale najednou si mi statistika (online, spusteno) dostala do leveho dolniho rohu, takze nemuzu vybrat zadnyho smajlika tam a nedje to dat pryc... I po vypnuti chatu a znovu zapnuti se mi tam furt ta statistika z halvniho klienta presouva a dela neplechu...
=> statistika bude zrusena (skryta) v beta 6

2) Kdyz chci spustit 2 Infa "O GPGC" tak mi to hodi nejakej error osklivej, spis by to nemelo udelat nic... Dat tam nejakou log. promennou infoInUse, pak ji dat true a nic to neudela radsi... Po vypnuti ji da zase na false..
=> opraveno v betě 6

3) Nefunguje ti autoruv web... :)
=> funguje, jak kdy (bad hosting)

4) Nvm proc, ale kdyz mam zaply to novy GPGC PLUS a chvili na to jen koukam a nic nemackam, tak mi to automaticky po chvilce hodi focus na hlavniho klienta...
=> opraveno v betě 6

5) Nic neni resizable, ale to asi neni bug no.. :)
=> záměr

6) GPGC PLUS, nejde nic psat do tech policek... Pokud teda to neni ucel a jsou pevne danny tyhle dva...
=> záměr, co by jsi tam chtěl psát..sou daný, já tam můžu psát v admin interface

7) Pri spusteni Napovedy nebo infa o GPGC nejde focusovat nic jinyho z klienta, mozna zamer...
=> záměr

8) Kdyz mam zapleho klienta a znovu spustim zastupce, mohlo by to focusovat klienta otevrenyho uz...
]=> tohle zatím nedokážu pořešit

9) To okenko STATUSY SERVRU je pro me dost necitelny, vubec nic tam neni poznat...
=> někdy na to mrknu a upravím to


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 11:55 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
SPIRIT píše:
BUG v GPGC 2.0 BETA 5

stale se zobrazuje hláška při zapnutí i obnovení chatu a chybí popisek u nápovědy + malé "n" v textu nápovědy. našel GIJoe - nejde mu forum. dík
=> opraveno v betě 6, btw jaká hláška?!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 5:36 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 23, 2008 2:56 pm
Příspěvky: 21
GPGC 2.0 BETA 6
Popis:
- nezobrazí se statistika pri najeti do GPGC PLUS

_________________
Athalon 64 X2 Dual Core Procesor 3600+ (Windsor) 2k Mhz | 1GB RAM| NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB | HDD 232 GB | Windows XP Home Edition SP3 | Bezdrátový set Chicony WURT-0108 (myš, klávesnice) | Monitor Acer X223HQ 22" 1920x1080 | Reprosoustava Genius SW-HF 5005 5.1 | Trust webcam | CANION Headset CNR-HS3 | Hama CS - 461 Microphone


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 6:11 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
GIJoe píše:
GPGC 2.0 BETA 6
Popis:
- nezobrazí se statistika pri najeti do GPGC PLUS
=> záměr, páč tam není potřebná, navíc se vypíná aby celý komplet gpgc nefocusoval


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 9:38 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hele, nejak nechapu presne par veci u toho CHATu..

- Proc tam je moznost minimalizovat... :)

- A proc to je scrollable, asi to je vetsi nez je pevna size toho okna, tak si to udelalo scrollovatko...

Jo a pls odbanuj mi Obecne v chatu, zkousel jsem spam a asi mi to dalo BAN, nebo proste mi ta mistnost zmizela, kdyz jsem ji zaspamoval... :D

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 9:46 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
jak minimalizovat?
odbanovat? se odbanuje automaticky ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 10:56 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
http://img5.imgup.eu/chat2.JPG
http://img6.imgup.eu/chat.PNG

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bugy
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 11:54 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
php feature ;ú


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz