Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř črc 23, 2025 6:55 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 107  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:45 pm 
Beginner
Beginner

lofas píše:
dá si někdo bramborovou kaši a karbanátek? (s kečupem)

ne to byl vtip...
proč prosim vás neřeknete na rovinu UNBAN ne a vymažete hádky?
(dva týdny je moc stačily by dva dny...)

Taky rikam ze je to volovsky dva tydny. To jsou ti co dostanou cerstve prava a jsou z toho uplne vymrskany a musi porad blbnout :-(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:47 pm 
Beginner
Beginner

KLiMson píše:
Z@li píše:
KLiMson píše:
psal sem to nekolikrat o tech zbranich,kazdej brain hrac to pochopi ze se tam nic nema kupovat,vubec sem to psat nemusel,ale byla to jen vyzva a sorry,ale nebudu to psat stale dokola,ze sou jine guny zakazane,myslim,ze to pochopis a jestli ne tak muzes psat zadost na unban taky tak casto jak to pozadujes po me na serveru :!: :!: :!:

Vis kdyz jsem tam byl tak byl over protoze nas davali prave gunama..... Nejcasteji ruznejma priblizovackama apod. Pak ja prijdu vsichni gunari jsou spectate kvuli tobe tak ja si koupim vestu a nic vic. Nekdo mi hodil m4 a ja jak hodil granat tak jsem omilem vystrelil. Hned jsem se omluvil. Ban beru ale na dva tydny to fakt sory ale to je trosku moc ne ???? nemyslis???

pre omylem vystrelil,sem videl tri killi nebo kolik??

No bobrej jses. Prej tri kili jsem dal dohromady 3 i s tim kolik jsem jich zabil HEckem a ty prej tri kili.... No ty selsky pocty :-D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:47 pm 
active

lofi:tj,2 dny za jinej gun ale 2 tydny za dmnc,vlastni topic(za ten bych osobne dal pernament) a neuposlechnuti toho co mu tam admin pise

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:48 pm 
active

btw kazdej kdo ma gun kterej nesmi dostane 2 tydny tak nevim proc by mela byt vyjmka...ale admini to treba videj jinak...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:53 pm 
spammer :-)

Kalbic Mojas píše:
lofi:tj,2 dny za jinej gun ale 2 tydny za dmnc,vlastni topic(za ten bych osobne dal pernament) a neuposlechnuti toho co mu tam admin pise

jakou demenci? pokud se můžu zeptat:? jestli myslíš tady na foru .. tak to sem fakt nespozoroval, jenom se bránil..
btw new topic-- tak to by si mě tu už asi neviděl... každý nějako začína. :wink:
trpělivost než dát ban... nebudtě tak tvrdý... pořád machrujete jak jste místní jak můžete dávat bany a ste na GP neohrožený!! VŠICHNI!
ale pořdá je to ns Public tak mějte i na NS lam taky TRPvělivost!! když nebudou extra nadávat výstražnej ban.. oni se sklidní..!!
mažte kickujte, ale bany a pernamenty... snima s rozvahou..!
JAko malý chidli... ted mě určo dvacet lidi vyfakuje ale premejšlete nad tim!!!

amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:53 pm 
Beginner
Beginner

Kalbic Mojas píše:

Jses dmnt nbo co kdyz ti rikam kdyz jsem tam byl ze uz nic nepsal... Ty jsi vytrhej kabely ze zdi za dmnci vole

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:55 pm 
active

hele sorry ale ja verim klimsonovi... kdyz rika ze to psal tak to psal

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:56 pm 
Beginner
Beginner

lofas píše:
Kalbic Mojas píše:

jakou demenci? pokud se můžu zeptat:? jestli myslíš tady na foru .. tak to sem fakt nespozoroval, jenom se bránil..
btw new topic-- tak to by si mě tu už asi neviděl... každý nějako začína. :wink:
trpělivost než dát ban... nebudtě tak tvrdý... pořád machrujete jak jste místní jak můžete dávat bany a ste na GP neohrožený!! VŠICHNI!
ale pořdá je to ns Public tak mějte i na NS lam taky TRPvělivost!! když nebudou extra nadávat výstražnej ban.. oni se sklidní..!!
mažte kickujte, ale bany a pernamenty... snima s rozvahou..!
JAko malý chidli... ted mě určo dvacet lidi vyfakuje ale premejšlete nad tim!!!

Vzdyt ti rikam ze takovy salati dostanou prava a hned si musi zkouset jaky to je adminovat a nepremejsel nad tim jak s tema pravama zachazej :-(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:57 pm 
active

no jasny ty demente,myslis si ze ty prava dostal nezaslouzene nebo co?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:58 pm 
Beginner
Beginner

Kalbic Mojas píše:
hele sorry ale ja verim klimsonovi... kdyz rika ze to psal tak to psal

ale nebudu to psat stale dokola,ze sou jine guny zakazane. Tohle dokazuje ze to psal kdyz jsem tam nebyl. Rikam ze tam par typku overovalo s gunama tak jsem sel pryc a kdyz jsem prisel jednou strelil a hned jsem mel ban

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 7:59 pm 
Beginner
Beginner

Kalbic Mojas píše:
no jasny ty demente,myslis si ze ty prava dostal nezaslouzene nebo co?

Trhej ................... vsechny kabely ze zdi vytrhej. Vis neznamena ze ten co umi hrat je dobrej admin chapes ??????

Naposledy upravil Z@li dne sob srp 11, 2007 8:04 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:00 pm 
active

orave ze to pise pokazdy kdyz ma nekdo gun...upozorneni a pak ban...nevim co resis,proste rekl ze te varoval a myslim ze 99% bude verit klimsonovi a ne tobe(nic proti)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:05 pm 
Beginner
Beginner

Kalbic Mojas píše:
orave ze to pise pokazdy kdyz ma nekdo gun...upozorneni a pak ban...nevim co resis,proste rekl ze te varoval a myslim ze 99% bude verit klimsonovi a ne tobe(nic proti)

Vis jak je mi jedno komu budete verit.............. Ja rikam ze me nevaroval par lidi co tam bylo videlo ze to tak bylo a to mi staci vis???

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:09 pm 
active

hm dobry tak zavolej tech par lidi at sem napisou ze te nevaroval a bude to v pohode,btw myslim ze by ti nemelo byt jedno jak komu vermime ptz to asi rozhoduje o tom unbanu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:10 pm 
spammer :-)

Kalbic Mojas píše:
hm dobry tak zavolej tech par lidi at sem napisou ze te nevaroval a bude to v pohode,btw myslim ze by ti nemelo byt jedno jak komu vermime ptz to asi rozhoduje o tom unbanu

OFF piště si na icq..

amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:23 pm 
Beginner
Beginner

Kalbic Mojas píše:

Jako myslis ze ty s tema lidma chodim kazdej vecer na kafe bo co?????? Znam je jen z GP a tam ted nemuzu :-| a navic ty o tom unbanu nerozhodujes vubec

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:43 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

hele pokud nevite tak za jakykoliv nepovoleny gun jsou dva tydny,tak se uklidni ze se ti to zda moc,protoze zadne snizeni nebude a sma si rikal ze ban za nepovolene guny beres tak nwm co resis

btw:lofas vsichni vime jak s tady zacinal :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:53 pm 
Beginner
Beginner

KLiMson píše:
hele pokud nevite tak za jakykoliv nepovoleny gun jsou dva tydny,tak se uklidni ze se ti to zda moc,protoze zadne snizeni nebude a sma si rikal ze ban za nepovolene guny beres tak nwm co resis

Beru ban ale ne dva tydny..............

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:55 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Z@li píše:
KLiMson píše:

proste dany to neni,ale vsicni admini se tak nejak ne oficialne domluvili,ze nepovolene guny sou dva tydny

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 8:57 pm 
Beginner
Beginner

KLiMson píše:
Z@li píše:
KLiMson píše:

proste dany to neni,ale vsicni admini se tak nejak ne oficialne domluvili,ze nepovolene guny sou dva tydny

lol jak ja mam vedet na cem ste se domlouvali :-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 107  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]