Re: Hide N Seek - Admin
od petulinek1 » pon bře 29, 2010 10:29 am
Zdarec šicy. Hraju na vašem HNS serveru zhruba rok, teď sem tam skoro denně. Skill už nějakej mám a znám víc než polovinu návštěvníků serveru, k tomu příspěvku myslim že od zamyho že to eh? zvládá xD se rači nevyjadřuju.
Mám maturitu z EPS, dobře pracuju s hlds, amxx a spol. Mám zájem o práva Anonymous a ještě zhruba 3 admini mě řekly ať se obrádím na příslušnej thread ve fóru.
Co můžu pro GP udělat? Nemám tolik času jak ty děcka co tam hrajou, tak příspěvky na fórum bych vyloučil, kvůli časovejm indispozicím, to ale můžu vykompenzovat pár návštěvníkama webu Gameparty.cz mám hafa kreditů na surf systémech a americkejch exchange společnostech, tak bych mohl na web poslat kolem 50 kvalitnich navstevniku behem tejdne. Dál, mohl bych se na serveru starat o antiswear, atnicheat a mohl bych založit school v HNS pro noobíQy, pokud ste jako admin team pro, tak se ozvite. Díkec, Zdarec.
c4tch@bullet
petulinek1
Beginner
od petulinek1 » pon bře 29, 2010 10:32 am
Mno a jeste ke Klimsonovu poslednimu prispevku, mapy delat neumim (nemam na to kompl),
ale pár nápadů na vylepšení bych měl.
Na hns server by se mohl hodit SANK SOUND plugin z
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=48677Možná traily a podobně, ale to bude server zbytečně zatěžovat,tk nwm.
Možná i nějaký RANKSOUND bo ROUNDSOUND něco jak je na Ghostech a na Maddnesu.
petulinek1
Beginner
od petulinek1 » pon bře 29, 2010 10:35 am
Jo a xD eh?a nemám moc v lásce, ale už do něj nepičuju, že je děcko.
Jo a eh? xD THX za tvou school na mejch HNS začátcích a za prvni perm za reklamu xD
Taky že dík lidem jako empty a spol, co pilujou svůj HNS skill ráno ve tři s MKD players xD
petulinek1
Beginner
od petulinek1 » pon bře 29, 2010 10:38 am
Mno a ještě nechcu spamovat Thread, ale mám svůj názor, tkže, HNS server je skoro dokonalej.
Ale FUN server xD to má bejt FUN? Inspirujte se na Ghostu tam je skoro šecko.
PLuginy od rank přes sank sounds, pluginy Trailů, hats, maskování a spol. proto je to fun, a taky na FUN to chce hafa fy_ maps, takže by neuškodilo nahrát nějaký fy_ map packy.
Už to típnu, hlídám bratra, tak si du fóknót a pustím ho na CS xD sice sou mu 4 ale až bude mít 11 tak bude kotlit šecky profi skillaz z celýho okolí xD Loučím se s vama a těším se na odpověď.
Mno, jirka říkal že to mám sem hodit jako nový téma, tak sem to skopčil xD
Jo a jestli měl pravdu, že pokud se nebudu starat o fórum tak mám na práva zapomenout, opravdu to je rači nechcu. Sem player né spisovatel, možná občas přispěju, ale abych trávil víc jak hoďku denně na fóru neexistuje, ani když pracuju tak nejsu na fóru víc než půl hoďky a to tam dycky něco hledám (to co fulltext nenašel).
Mno konec, nebuduse rozepisovat. Tak CS admin ozvi se ať vim jesi jo bo ne. THX and BB