Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř čer 26, 2024 12:05 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: czf gz klan
PříspěvekNapsal: stř srp 31, 2005 12:43 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
shanim lidi do klanu na no steam ligu

ma nekdo zajem?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 31, 2005 7:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jo ja bych mel urcite zajem ale je tu par problemu.

1. spatnej comp + net ( ten asi budu mit brzo ale novej )
2. jsem lamka
3. nemam zas tolik volnyho casu

Ale parkrat bych si treba rad zahral.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 01, 2005 9:45 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
to nejsou moc dobry predpoklady pro clanovyho hrace :)))

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 01, 2005 12:15 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
hh Spidla rulezzz :wink:
no s kompem a netem problem nemam, ale ten cas...
duvod proc jsem odrekl klan cs1xfire....
ale jsem jako nahradnik, co mi vyhovuje
na TG chodim tim padem obcas, a aspon jakztak stiham ostatni veci :-)

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 13, 2005 6:39 am 
Offline
active

Registrován: čtv led 20, 2005 8:44 pm
Příspěvky: 53
Bydliště: Podoli
Noobe hlavne ze je tu ten zajem :laughing6:
No uz ste dva, jeden ma spatnej komp a neumi hrat, druhej nakupuje mysi a do hry se zapojuje tak v polovine.... mozna bych si moch zrichtovat monitor abych videl jenom pulku obrazovky a uz bysme mohli hrat s klanem CZFhandicap team 3v3 :laughing9:

_________________
<AP Spidla> Athlon XP 1800+, 512 DDR - 333MHz, ATI RADEON 9000 128MB, MSI KT3 Ultra 2, 220GB disk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 14, 2005 7:33 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jooo, to by nebylop spatny. Jeste sehnat ekoho kdo ma ping aspon 2 litry a pak tam dat treba jeste Desnaka a ten nas pak po hvili muze vsechny kicknout a bude to!!! :D (nic proti tobe Desnaku samozrejme, jen sranda, chapes snad! :wink: )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 14, 2005 9:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
:lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 15, 2005 7:03 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Tak to vam sem napisu taky:
mam dobrej komp a dobrej ping
nakupuju pres bindy
vidim celou obrazkovku :D
zajem by mozna i byl
ale cas? ten nemam :?
a skill? ten taky ne :D
takze jak se tak na to koukam, tak najit nejaky lidi bude asi porblem...

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 19, 2005 8:53 pm 
Offline
active

Registrován: úte črc 26, 2005 12:56 pm
Příspěvky: 52
co ozivit tuto myslenku?
ja bych urcite for FUN nakej klan tady mezi nama starejma typama z GZ :D udelal...
lidi, kteri by se pridali, by se naslo urcite moc...spis by to chtelo nekoho, kdo by mel silu to zorganizovat...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 7:33 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Myslenka dobra a souhlasil bych s ni (teda jestli se pocitam do tech starejch typu :D - po netu hraju asi 3 mesice - jsem kvuli tomu stary typ?), ale myslim ze vetsina starejch typu (ja, Noob) by asi nemela na CW moc casu.
Ale i jestli se me to netyka, tak vam to schvaluju :P

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 12:26 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
Toho s tim pingem by moh delat Zipkiller :D

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 1:24 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
jj fajn myslenka .. ja budu vzdy kickovat ty co me budou casto zabijet a budem za vodou :D

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 2:20 pm 
Offline
active

Registrován: úte črc 26, 2005 12:56 pm
Příspěvky: 52
hm... takze Aste a Desnake jsou takovi zodpovedni, k tomu jsou admini, takze timto vas prohlasuju Clan Leadery :twisted:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 2:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Mam takovy dojem, ze minimalne Asta uz v nejakym klanu je, ne?

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 3:30 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
diky diky diky strasne prevelice mega moc :D

budu urad do mych rukou sverenych vykonavat se vsi pily a zapalem pro vec ..

takze jako prvni bod meho ClanLeaderovskeho programu je:
ten kdo neprijde vcas (nebo pokud vubec neprijde :wink: ) na TG (ty si budu vymyslet v vsech ruznym moznych dobach a vubec vas na ne nebudu upozornovat :wink: ) tak automaticky dostava BAN na vsechny Steamove a Nonsteamove servery

tot vse k memu prvnimu dni ClanLeaderovani 8) :D

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 3:41 pm 
Offline
active

Registrován: úte črc 26, 2005 12:56 pm
Příspěvky: 52
pekny... a co to zacit brat vazne? :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 10:07 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
aspik píše:
pekny... a co to zacit brat vazne? :wink:


Ale vzdyt ja to beru vazne :wink:

a mimochodem .. co to je to slovo "vazne" ??? Nejak to zrovna moc neznam :D

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: czf gz klan
PříspěvekNapsal: sob říj 29, 2005 9:23 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 26, 2005 10:33 am
Příspěvky: 43
Bydliště: Teplice
sj-shark píše:
shanim lidi do klanu na no steam ligu

ma nekdo zajem?
Ja bych taky sel...

_________________
AMD Athlon 1000Mhz,512MB Ram,Radeon 9000,80Hdd,Proste supr komp...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: czf gz klan
PříspěvekNapsal: sob říj 29, 2005 9:36 am 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
--J4nd!s-- píše:
sj-shark píše:
shanim lidi do klanu na no steam ligu

ma nekdo zajem?
Ja bych taky sel...
Aj ja :)

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: czf gz klan
PříspěvekNapsal: sob říj 29, 2005 9:39 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 26, 2005 10:33 am
Příspěvky: 43
Bydliště: Teplice
3RiX píše:
--J4nd!s-- píše:
sj-shark píše:
shanim lidi do klanu na no steam ligu

ma nekdo zajem?
Ja bych taky sel...
Aj ja :)
Kde sem ja tam je i 3Rix :lol: :lol: :lol:

_________________
AMD Athlon 1000Mhz,512MB Ram,Radeon 9000,80Hdd,Proste supr komp...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz