Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát čer 21, 2024 11:41 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 13, 2007 2:00 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 11, 2006 9:50 pm
Příspěvky: 246
Bydliště: Olbramovice
nebo ho slyset nechces!?

_________________
procesor 486,graf.karta Nvidia TNT, pamet 128mb,zak.deska Intel 82430FX (TRITON).

Vzdycky kdyz vecer ukladam deti, nevim jestli je mam ulozit, nebo ulozit jako..
Call of Duty 2, 1.3 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 13, 2007 2:26 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Popesku píše:
nebo ho slyset nechces!?


chci a verejne, a prosim ne zadnou blbost :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 13, 2007 6:55 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
nebylo by lepší misto podpisu (ktere stejne vetsina ma fake ) dat aby fungovaly na webu nejake SIGy ?

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 14, 2007 9:27 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
Radioactiv.eraser píše:
nebylo by lepší misto podpisu (ktere stejne vetsina ma fake ) dat aby fungovaly na webu nejake SIGy ?


kdo ma fake podpis, je sam proti sobe...
:idea: o nekom vis? nebo mluvis z vlastni zkusenosti?

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 14, 2007 1:45 pm 
Offline
CoD Admin
CoD Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 02, 2007 7:37 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Klatovy
No tak si myslim, že tu nejsme nějaký reklamní forum atd...avatar podle mě stačí dostatečně...

Co se týče podpisu podle mě by určitě nějaký bejt měl....at víme s kým máme tu čest :wink:

_________________
AMD Athlon 64 3800+ X2, 1.5 GB RAM DDR II 667 Mhz, NVidia 7600GT SLI 256/128, 2x 250GB Seagatte Baracuda 16 Mb Cashe, 450W zdroj, Case: Thermaltake SOPRANO.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 14, 2007 2:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
GoodDJ píše:
Co se týče podpisu podle mě by určitě nějaký bejt měl....at víme s kým máme tu čest :wink:


hhh :wink:
to poznas i bez podpisu kolikrat; nerikej ze ne :lol:
ps: omluva za OT

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 14, 2007 2:37 pm 
Offline
CoD Admin
CoD Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 02, 2007 7:37 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Klatovy
No to máš pravdu no;) jen mě nebavilo datlovat tolik tak jsem to zkrátil :lol:

:) :wink: :wink:

_________________
AMD Athlon 64 3800+ X2, 1.5 GB RAM DDR II 667 Mhz, NVidia 7600GT SLI 256/128, 2x 250GB Seagatte Baracuda 16 Mb Cashe, 450W zdroj, Case: Thermaltake SOPRANO.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 14, 2007 3:48 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
ptal ses jestli to chci slyset

nechci

radeji bych si to precet :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 18, 2007 5:19 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
GoodDJ píše:
No tak si myslim, že tu nejsme nějaký reklamní forum atd...avatar podle mě stačí dostatečně...

Co se týče podpisu podle mě by určitě nějaký bejt měl....at víme s kým máme tu čest :wink:


jej tenhle má má Duron 700Mhz
tak to je somrák a tenhle má 3.8Ghz jo to je frajer, takhle ho poznáš? nvm nevidim v podpisu povinost když má někdo podpis tak at podle pravidel a když ho nemá tak at ho nikdo neřeší....

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 18, 2007 11:52 pm 
Offline
CoD Admin
CoD Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 02, 2007 7:37 pm
Příspěvky: 49
Bydliště: Klatovy
lofas píše:
jej tenhle má má Duron 700Mhz
tak to je somrák a tenhle má 3.8Ghz jo to je frajer, takhle ho poznáš? nvm nevidim v podpisu povinost když má někdo podpis tak at podle pravidel a když ho nemá tak at ho nikdo neřeší....


Nene tak sem to nemyslel...

Podpis by podle mě určo měl bejt...

Ale to už sme tu řešili hodně dlouho takže no comment.:)

_________________
AMD Athlon 64 3800+ X2, 1.5 GB RAM DDR II 667 Mhz, NVidia 7600GT SLI 256/128, 2x 250GB Seagatte Baracuda 16 Mb Cashe, 450W zdroj, Case: Thermaltake SOPRANO.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: ned kvě 04, 2008 4:19 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zadny text v podpisu nebude zvyraznen, zvedsen proste bude pouze standartni, pidpisy s takovym nestandartnim textem budou smazany, pri opakovani bude smazan cely ucet uzivatele

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: ned kvě 04, 2008 6:31 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
sj-shark píše:
zadny text v podpisu nebude zvyraznen, zvedsen proste bude pouze standartni, pidpisy s takovym nestandartnim textem budou smazany, pri opakovani bude smazan cely ucet uzivatele


beru na vedomi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: ned kvě 04, 2008 7:09 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
sj-shark píše:
zadny text v podpisu nebude zvyraznen, zvedsen proste bude pouze standartni, pidpisy s takovym nestandartnim textem budou smazany, pri opakovani bude smazan cely ucet uzivatele

ok :)

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: ned kvě 04, 2008 9:50 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Buzerace nehorazneho kalibru...

Kdyby tam mel nekdo metrovy obrazky, ci barevny texty jako omalovanky, ale nemoct si zvyraznit jeden blbej radek napr. ... ?!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: ned kvě 04, 2008 10:52 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
Taky mi to přijde naprosto přehnaný :)

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: pon kvě 05, 2008 7:06 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
sj-shark píše:
zadny text v podpisu nebude zvyraznen, zvedsen proste bude pouze standartni, pidpisy s takovym nestandartnim textem budou smazany, pri opakovani bude smazan cely ucet uzivatele


rozšířil bych to ješte, že se v podpisech nesmí vyskytovat písmena A a E.

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: pon kvě 05, 2008 8:44 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amateur noob píše:
Buzerace nehorazneho kalibru...

Kdyby tam mel nekdo metrovy obrazky, ci barevny texty jako omalovanky, ale nemoct si zvyraznit jeden blbej radek napr. ... ?!


ne de ciste jen o to jak ctes prispevky, kdyz je neco vetsiho jinak barevneho apod, tak ti tam skacou oci, zarazi te to a nejde to vedomne prehlizet

mozna by sis to uvedomil ve chvili kdy by kazdej drihej to mel barevny velky maly apod a ty pak blbe zjistoval co vlastne ctes

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: pon kvě 05, 2008 9:23 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
sj-shark píše:
CS amateur noob píše:
Buzerace nehorazneho kalibru...
Kdyby tam mel nekdo metrovy obrazky, ci barevny texty jako omalovanky, ale nemoct si zvyraznit jeden blbej radek napr. ... ?!

ne de ciste jen o to jak ctes prispevky, kdyz je neco vetsiho jinak barevneho apod, tak ti tam skacou oci, zarazi te to a nejde to vedomne prehlizet
mozna by sis to uvedomil ve chvili kdy by kazdej drihej to mel barevny velky maly apod a ty pak blbe zjistoval co vlastne ctes


Radsi si dej z podpisu pryc tuhle blbost: It´s
Nevim co to je a porad me to zarazi a nemuzu se pak soustredit na samotny prispevky!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: pon kvě 05, 2008 1:37 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amateur noob píše:
sj-shark píše:
CS amateur noob píše:
Buzerace nehorazneho kalibru...
Kdyby tam mel nekdo metrovy obrazky, ci barevny texty jako omalovanky, ale nemoct si zvyraznit jeden blbej radek napr. ... ?!

ne de ciste jen o to jak ctes prispevky, kdyz je neco vetsiho jinak barevneho apod, tak ti tam skacou oci, zarazi te to a nejde to vedomne prehlizet
mozna by sis to uvedomil ve chvili kdy by kazdej drihej to mel barevny velky maly apod a ty pak blbe zjistoval co vlastne ctes


Radsi si dej z podpisu pryc tuhle blbost: It´s
Nevim co to je a porad me to zarazi a nemuzu se pak soustredit na samotny prispevky!

lol

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podpis
PříspěvekNapsal: pon kvě 05, 2008 4:23 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Dekuju... :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz