Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát pro 02, 2022 5:05 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 9:56 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Někde se podobný (stejný :-)) topic válí v historii (docela škoda)... za tu dobu přibylo nnoho new skriptů.
První otázka: Je možné na GP^ používat skript 'fast switch' u zbraní - podobné rychlému přepínání zbraní v CS:S.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 10:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
wtF? to je script? :D pokud dobře překladam: rychlé přehození ... já na tom hraju všude, nvm že by to bylo kdekoliv zakázaný a je to jenom příkazem :shock:

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 10:21 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Sm@jl píše:
wtF? to je script? :D pokud dobře překladam: rychlé přehození ... já na tom hraju všude, nvm že by to bylo kdekoliv zakázaný a je to jenom příkazem :shock:
myslim tim: třeba máš primární z. a potřebuješ knfe, takže dáš 3 a nemusíš to potvrzovat. . . tohle myslíš?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 10:24 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
dog.big píše:
Sm@jl píše:
wtF? to je script? :D pokud dobře překladam: rychlé přehození ... já na tom hraju všude, nvm že by to bylo kdekoliv zakázaný a je to jenom příkazem :shock:
myslim tim: třeba máš primární z. a potřebuješ knfe, takže dáš 3 a nemusíš to potvrzovat. . . tohle myslíš?
sry tohle se dá nabindovat, ale také je na to skript ... no nic, tak sem pište kdyžtak další skripty...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 10:30 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jakykoli jiny script nez nakupovaci je zakazany!!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 10:55 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dog.big píše:
myslim tim: třeba máš primární z. a potřebuješ knfe, takže dáš 3 a nemusíš to potvrzovat. . . tohle myslíš?

přesně to.. já jen tak prohazuju knife,sec,prim když nervuju.. uklidnuje to :P

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 5:44 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
bunnyhop script 4ever :D :oops:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 6:45 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
bunnyhop script 4ever :D :oops:


já sem se naučil bhop normál protože ten bind mi nějakou nefakčil :D
a csan řikal že je bhop zakázanej na Gp... (není to pravda, jde tam jako na jiných serverech)

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 7:16 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Sm@jl píše:
dog.big píše:
myslim tim: třeba máš primární z. a potřebuješ knfe, takže dáš 3 a nemusíš to potvrzovat. . . tohle myslíš?

přesně to.. já jen tak prohazuju knife,sec,prim když nervuju.. uklidnuje to :P


Ale to neni script!!!!
To je jen, ze si nastavis hud_fastswitch 1...
Couz je celkem podstatnej rozdil!!

Jak uz sem rikal, vsechny scripty, krome nakupovacich, jsou zakazany...

To lofas:
bhop na GP poradne nejde, je to tu nejak blokovany, nebo omezeny.. :wink: To, co si asi ty myslis, ze davas bhop, tak bhop neni!! :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 7:40 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
... a co bunny non-strafed hop? (neni potrebbna mys)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 7:56 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
CS amateur noob píše:
To lofas:
bhop na GP poradne nejde, je to tu nejak blokovany, nebo omezeny.. :wink: To, co si asi ty myslis, ze davas bhop, tak bhop neni!! :)


podle jednoho videa sem se ho naučil a bhop poznám ....
zas takovou lamu ze mě nedělej

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 8:04 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
dog.big píše:
... a co bunny non-strafed hop? (neni potrebbna mys)

Posli video.. To neznam.. :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 10:08 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte dub 10, 2007 8:48 am
Příspěvky: 413
CS amateur noob píše:
Sm@jl píše:
dog.big píše:
myslim tim: třeba máš primární z. a potřebuješ knfe, takže dáš 3 a nemusíš to potvrzovat. . . tohle myslíš?

přesně to.. já jen tak prohazuju knife,sec,prim když nervuju.. uklidnuje to :P


Ale to neni script!!!!
To je jen, ze si nastavis hud_fastswitch 1...
Couz je celkem podstatnej rozdil!!

Jak uz sem rikal, vsechny scripty, krome nakupovacich, jsou zakazany...

To lofas:
bhop na GP poradne nejde, je to tu nejak blokovany, nebo omezeny.. :wink: To, co si asi ty myslis, ze davas bhop, tak bhop neni!! :)


vala hracov ma na classicu bunny hop ale nebudem je menovat...

_________________
3.3 ghz , 4gb ram, 9600GT 512 mb, hdd 1terra, fdd nic, 12 x usb, a tak xD
Najdete ma na eg-sports.eu .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 11:40 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
CS amateur noob píše:
Jakykoli jiny script nez nakupovaci je zakazany!!!


že csane ty víš ^^

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 11:41 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
dog.big píše:
... a co bunny non-strafed hop? (neni potrebbna mys)



hm neexistuje :D

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 4:15 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Bhop? easy vechttp://counter-strike.bonusweb.cz/downloads/bunny1.zip


fraps mi bere fps tak je to v dem...

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 6:19 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
proc zamceno ?

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 10:45 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Krom nakupovacích skriptů je vše ost. zakázané.
proto
LOCK ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned čer 01, 2008 9:08 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Btw stejne nechapu smysl...

Stejne poznas prd, jestli nekdo pouziva skript nebo ne...

Kdyz uz, tak by mohl byt zajimavy "plugin", ktery pri napojeni hrace automaticky zkousi spustit ruzny cfg jako aimbot.cfg, xfighter.cfg a podobny blbosti, co vam vytvori cheaty a kdyz to najde, tak banan...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned čer 01, 2008 9:51 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
nebo zkusit nekde sehnat aspon plugin proti b gripu,uz sem to nekde videl,sice to sem moc nepatri,ale hodilo by se to


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz