Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte pro 07, 2021 6:07 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 10:57 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
dog.big píše:
Sm@jl píše:
D3aTH píše:
Kámo seš borec!!!! :-D je to fakt good. :) Akorád ještě ty statusy na CoD2. ;) a postupem času chat a vylepšování grafiky atd! ale pro začátek super! ;)

nevíš o nějakém návodu(neco jak sem poslal ja) pro cod? ja to pohledam, ale az zitra, ted se musim ucit a rano do skoly..


bylo by good kdyby jsi to našel..ja zatim nic nemam :(


koukam se a hledam, ale taky neúspěšně. :( mno nic ještě to zkusim

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 11:45 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
D3aTH píše:
koukam se a hledam, ale taky neúspěšně. :( mno nic ještě to zkusim

to mluvil na me.. ted sem prisel.. mam teplotu xD jdu pohledat, at najdu nebo nenajdu, editnu tenhle post..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 12:43 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
Sm@jl píše:
D3aTH píše:
koukam se a hledam, ale taky neúspěšně. :( mno nic ještě to zkusim

to mluvil na me.. ted sem prisel.. mam teplotu xD jdu pohledat, at najdu nebo nenajdu, editnu tenhle post..


to je jedno. ;) ....... Mno tak se brzo uzdrav... ;)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 3:31 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Mám smutnou správu. Vyhořel xf.cz Mars server.. a nejdede uvadi.cz, taže je problém tim že vše bylo upnuto na uvadi.cz...statusy a scripty.. tudiž statusy v clientovi nejedou. již to řešíme ze sharkem a hledáme nejvhoddnější místo na ftp gp pro umisteni scritptu a statusu... :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 4:35 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takžeee. Servery a hostingy opět naběhli a statusy fungují. I download (pro jistotu přemístěn na bluemesa.uvadi.cz)

:arrow: Download GPGC verze 1.2

Btw verze 1.3 už pojede komplet z GP (doufám). Shark na tom pracuje (hledá ftp prostory)


Naposledy upravil dog.big dne úte led 22, 2008 4:38 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 8:30 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Btw od sharka je navrh na chat v clientovi... mozne by to bylo, ale musi se rozjet irc sv na gp- 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 8:49 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dog.big píše:
Btw od sharka je navrh na chat v clientovi... mozne by to bylo, ale musi se rozjet irc sv na gp- 8)

pokud by to utahl hw?

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 9:41 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
irc sv wtf? irc znam ale sv?

co implementovat ichat?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 10:01 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
sj-shark píše:
irc sv wtf? irc znam ale sv?

co implementovat ichat?


taky možnost... ale lepší je pro mě rozběhnout službu s chatem na webu (stačí nějaký jednoduchý v zadaných požadovaných rozměrech), terý nebude přístupný normálně z gp (nbo jo?) a bude se zobrazovat v clientovi... impletace je hard :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 11:23 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dog.big píše:
taky možnost... ale lepší je pro mě rozběhnout službu s chatem na webu (stačí nějaký jednoduchý v zadaných požadovaných rozměrech), terý nebude přístupný normálně z gp (nbo jo?) a bude se zobrazovat v clientovi... impletace je hard :?

ale no tak.. my ti prece verime.. mozna je hard, ale pokud to zvladnes tak to bude super:)

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 12:05 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
sv sharku melo znamenat asi server... -> irc server :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 9:33 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takže už jede ftp od sharka (thx) pro clienta. Tudíž můžu pracovat na verzi 1.3... Ve které už bude více vylepšení.. :idea: 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 10:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dog.big píše:
Tudíž můžu pracovat na verzi 1.3... Ve které už bude více vylepšení.. :idea: 8)

prozradíš něco ze zákulisí? :D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 07, 2008 10:56 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Sm@jl píše:
dog.big píše:
Tudíž můžu pracovat na verzi 1.3... Ve které už bude více vylepšení.. :idea: 8)

prozradíš něco ze zákulisí? :D


no neco muzu
- chtel bych do toho imopletovat prohlizec fora (otviralo by se v new okne,) ale zatim mam problem s cokies
- pocet hracu vedle servru

:P vice neprozradim..

btrw muzete sem hjodit navrhy co jeste vylepsit 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 07, 2008 11:10 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
dog.big píše:
Sm@jl píše:
dog.big píše:
Tudíž můžu pracovat na verzi 1.3... Ve které už bude více vylepšení.. :idea: 8)

prozradíš něco ze zákulisí? :D


no neco muzu
- chtel bych do toho imopletovat prohlizec fora (otviralo by se v new okne,) ale zatim mam problem s cokies
- pocet hracu vedle servru

:P vice neprozradim..

btrw muzete sem hjodit navrhy co jeste vylepsit 8)


Chceš návrhy co zlepšít? :-D Všechno stále upgradovat... :) stále lepší grafiku, chat, smajlíky do chatu, písmo, barvy, odkazy, reklamy... :-D toho se najde...

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 7:38 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
D3aTH píše:
dog.big píše:
Sm@jl píše:
dog.big píše:
Tudíž můžu pracovat na verzi 1.3... Ve které už bude více vylepšení.. :idea: 8)

prozradíš něco ze zákulisí? :D


no neco muzu
- chtel bych do toho imopletovat prohlizec fora (otviralo by se v new okne,) ale zatim mam problem s cokies
- pocet hracu vedle servru

:P vice neprozradim..

btrw muzete sem hjodit navrhy co jeste vylepsit 8)


Chceš návrhy co zlepšít? :-D Všechno stále upgradovat... :) stále lepší grafiku, chat, smajlíky do chatu, písmo, barvy, odkazy, reklamy... :-D toho se najde...


no heh :? jakou reklamu, svoji google.com ad sense ? xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 5:01 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dog.big píše:
no heh :? jakou reklamu, svoji google.com ad sense ? xD

kdyby se na web hodil adsence a nasly nejake monitory tak se neco malo vydela a pribyla by i navstevnost..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 12:09 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
dog.big píše:
Sm@jl píše:
dog.big píše:
Tudíž můžu pracovat na verzi 1.3... Ve které už bude více vylepšení.. :idea: 8)

prozradíš něco ze zákulisí? :D


no neco muzu
- chtel bych do toho imopletovat prohlizec fora (otviralo by se v new okne,) ale zatim mam problem s cokies
- pocet hracu vedle servru

:P vice neprozradim..

btrw muzete sem hjodit navrhy co jeste vylepsit 8)


forum bych tam necpal... zase by to nemelo bejt moc prekombinovany ... uprimne bych sel ve stopach znamych klientu jako byl napr na gamezone.cz ....
mam takovej navrh pro doga.... udelal bych nasledujici ...
- seznam serveru by se mel stahovat z GP ... nema smysl implementovat to primo do programu... jsem ochoten udrzovat nekde na webservtu napriklad soubor v XML kde muzou bejt podobny veci ... odtud by se tahaly adresy a ten klient by si pak pres rcon zjistoval stav, pocet hracu atd....
- docela hezkej napad je s tim chatem .... klidne zalozim na GP nakej IRC na kterej se budou ty GP klienti rovnou pripojovat .. akorat se ptam jestli neni IRC pro nase potreby az prilis slozitej protokol
- dalsi vec .. myslim ze by se do klienta mohl implementovat login .... ze bysme spojili registraci uctu z GP systemu (kterej avizuju uz asi rok... snad ho konecne dodelam) ... lidi by se pak prihlasovali ke svymu uctu a ten klient by jim pak mohl automaticky nabizet odkazy na GP web napriklad na jejich statistiky a tak ... nemluve o tom ze bysme my sami meli prehled o tom jak se hraje , co se hraje atd... protoze z tech loginu se daj delat hezky staty

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 4:57 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Skvely napad.. S tim loginem! Kdyz to pojede proc ne 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 4:36 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Download převexlován na GP. thx 2 shark

- old -

btw..problem nastal se zobrazovanim reklamy banan.cz - hned to nejak oprawim... 8)


Naposledy upravil dog.big dne pát úno 15, 2008 10:56 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz