Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pon říj 25, 2021 8:00 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 5:00 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
dog.big píše:
Download převexlován na GP. thx 2 shark

- old -

btw..problem nastal se zobrazovanim reklamy banan.cz - hned to nejak oprawim... 8)


Opraveno ve verzi 1.2.1:
- old -


Naposledy upravil dog.big dne pát úno 15, 2008 10:55 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 8:30 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
a kdy se můžem těšit na novou verzi? :DDD

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 23, 2008 2:50 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Sm@jl píše:
a kdy se můžem těšit na novou verzi? :DDD


nboj...až bude nějak konečně známé rozdělení svrů na GP + irc chat... 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 23, 2008 4:43 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
tak mákni.... :-D občané jsou nedočkaví... :)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 24, 2008 3:08 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
dog.big píše:
dog.big píše:
Download převexlován na GP. thx 2 shark


GPGC 1.2 Download

btw..problem nastal se zobrazovanim reklamy banan.cz - hned to nejak oprawim... 8)


Opraveno ve verzi 1.2.1:
Download zatim zde[


nefunguje diakritika

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 7:44 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Kalbic Mojas píše:
dog.big píše:
dog.big píše:
Download převexlován na GP. thx 2 shark

- old -

btw..problem nastal se zobrazovanim reklamy banan.cz - hned to nejak oprawim... 8)


Opraveno ve verzi 1.2.1:
- old -

nefunguje diakritika


OK už je to opraveno. Zatim to pojede bez diakritiky. Jelikož je problém na straně sv a ne v php. Zkoušel jsem už i různá kódování a nic. Pořeším to se sharkem.

//edited by dog.big


Naposledy upravil dog.big dne pát úno 15, 2008 10:55 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 3:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dog.big píše:
//edited by dog.big

to je mojee:D

ale jinak gj

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pát úno 15, 2008 10:38 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Vydáná nová verze!! (i když se spožděním :P )
Gameparty.cz Game Client v 1.3b

- Novinky
opraveny bugy
nová instalačka, jiíž žádné problémy s instalací (vše se nainstaluje a hup se zástupcem na polochu ;-) )
opraveny ip a názvy serverů [-o<
konečně GP ikona programu :idea:
+ v testovacím provozu modulový chat (test, bude se dolaďovat :!: )
+ Podpora Alien vs Predator 2


- old -


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: sob úno 16, 2008 6:05 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
next verze 8)
Gameparty.cz Game Client v 1.4

Obrázek

- Novinky
opraveny bugy
opraveny problémy s AVP2
+ Okamžité ohlášení bugu kliknutím na medika xD


OLD VERZE. LINK ZDE


Naposledy upravil dog.big dne ned čer 15, 2008 8:16 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: sob úno 16, 2008 6:23 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
GJ =D> =D>

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: sob úno 16, 2008 11:08 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
NIce... Si sikovnej! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 12:45 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
dog.big píše:
next verze 8)
Gameparty.cz Game Client v 1.4





je to pěkný. :) díky ti bože clientu...

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 1:19 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hej, to je tvoje dmnce nebo co to je, ze porad musis quotovat prispevky i s tim obrovskym obrazkem... [-X #-o

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 8:48 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
CS amateur noob píše:
Hej, to je tvoje dmnce nebo co to je, ze porad musis quotovat prispevky i s tim obrovskym obrazkem... [-X #-o


to je na koho... :-?

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 9:03 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
jaj tak to je dmnce už :D

Gj dog.big

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 10:04 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
D3aTH píše:
CS amateur noob píše:
Hej, to je tvoje dmnce nebo co to je, ze porad musis quotovat prispevky i s tim obrovskym obrazkem... [-X #-o


to je na koho... :-?

na tebe voe, ja to opravil pac me to sralo

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 12:23 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 21, 2007 10:05 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Miletin
znamená to, že na GP půjde za nějaký čas hrát pouze s GP klientem?

_________________
AMD 1700; GeForce 5200 256MB, 512 DDR RAM, Razer Copperhead, mouse Razer Mantis control, keyboard Chicony, sound Speed link 5.1, net 512 kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 12:58 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
? Tohle je dobrovolny... Samozrejme, ze se budes moct napojit normalne pres konsoli nebo pres favorites...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 1:28 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amateur noob píše:
? Tohle je dobrovolny... Samozrejme, ze se budes moct napojit normalne pres konsoli nebo pres favorites...

tak kdo se nenapojuje pres hlsw tak ....... radsi nic

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GP Game Client
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 2:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
hlsw mam, pouzivam, ale csko poustim proste klasicky, ikonou a pak favorites , srovnam ping a kde je nejmin tam jdu :mrgreen:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz