Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte lis 29, 2022 7:36 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 6:47 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Ahoj lidi. PoTřebuju help. Mám new notebook. HL2 mi běží v poho na high detaili (cca 40fps) ale jakmile pustim csko pod directxama na low (13fps). Tak přepnu na openGL, a běží to na 99fps do doby než zapnu flashlight, to mám ptom z cska fotoalbum.. což mě dosti štvě... A to sem zkoušel kupu ovladačů, přitom jiné hry COD2, flatout na directechX v poho. Parametry notase mam v podpisu... Snad pod openGL to má fachat good i při flashi e? Sem vděčnej za každou radu. Nerad bych opustil csko jenom kvuli nekompatibilite s novýma grafárnama. :( :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 7:47 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ovladace, ovladace a ovladace... 90% problemu s fps a tak vubec jsou diky ovladacum... :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 8:03 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Jj wim... Ale uz nevim jaky vyzkouset... U vsech mam ten sami prob.. Asi ze ovl. nepodporujou cs 1.6 engine... Ale nechci prejit na cs source :-S


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 8:07 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Taky me napada... Neni to ns patchem? Pod jakyma hrajete? Ja jedu pod v26.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 9:06 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
dog.big píše:
Taky me napada... Neni to ns patchem? Pod jakyma hrajete? Ja jedu pod v26.

kup si už konečně steam mg ;) :roll:

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 10:53 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
lofas píše:
dog.big píše:
Taky me napada... Neni to ns patchem? Pod jakyma hrajete? Ja jedu pod v26.

kup si už konečně steam mg ;) :roll:

Aby sem taky potom nemel low fps :-S


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 11:07 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
když byl ještě pravěk tak jsem hrál na v23 .... v26 mi nevyhovoval :)

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 11:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
napodobne, v23b 4ever ;D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 6:43 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Jedu teda na d3d ale mam prob. Jak uzpusobim hud a ty amx texty aby nebyli pruhledne... To potom mam z fps 80 najednou 14 :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 9:45 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
zkus takt GPu...
na netu je milion návodů na fps
zkus něčí cfg?
virtuální synchronizace?
je toho spousty

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2008 10:44 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
lofas píše:
zkus takt GPu...
na netu je milion návodů na fps
zkus něčí cfg?
virtuální synchronizace?
je toho spousty

Heh už mám config. Normálně už jedu 99fps ale jakmile se objeví nějaká omalovánka z amxka tak mám z toho fotoalbum (15fps). Potřebuju pouze nejak v csku vypnout pruhlednost tech amx textu... Btw hl2 mi jede krasne na high a max rozliseni + dxlevel 90 na fps min 30 (ve flushu a ram loadu 20) max 60-70 prumer 40fps


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 5:45 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Kua ted mi to kraasne jede na opengl. Mim fps smoke 50, max: 99, prumer:85... ALE: jakmile ja nebo nekdo rozsviti flashlight tak hup fps min10 dokud ho ja/on nevypne.. Btw fps s flashem dela zazraky. Kdyz svitim na blizkou stenu tak fps ujde:40 ALE staci posvitit dal a mam fps 9.. . Proto potrebuju radu jak se nadobro zbavit u me na clientovi osvetlovani flashlightem, treba nejak vykopat ten sprit... Abych proste kdyz nekdo zapne flashl. tak abych to nevidel... Tudle vec ozelim... Nikdy sem si moc na cestu nesvitil xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 8:56 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hej, vazne to nechapu... NIkdy sem o necem podobnym neslysel... :lol:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 9:55 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
a zkoušel si reinstal cska? nebo stáhnutí z jiného zdroje?

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 10:19 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Dela mi to i u 1.0b cska.. . Proste u celyho engine... . A to jenom ta sp.. baterie... Asi se nastvu a na all gp dam mp_flashlight 0 xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 11:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dog.big píše:
Asi se nastvu a na all gp dam mp_flashlight 0 xD

to se nedela!!! tytyty! =D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 11:49 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Sm@jl píše:
dog.big píše:
Asi se nastvu a na all gp dam mp_flashlight 0 xD

to se nedela!!! tytyty! =D

Jako duvod udam: velka zatez servert xD
Btw: to svetlo od baterie, co je to zac? Sprit? Btw2: prus*r asi bude nekde s vsgl ... Ze proste odmita spolupracovat s timhle enginem, ja bych jel na sw ale tam me stve furt zbran vlevo. btw3: neexistuje nejakej metamod na opravu, zakazani flashlightu u clienta? Nbo nejakej patch...? Uz me to leze krkem. .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: stř bře 19, 2008 12:08 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Co tam mas vubec za OS?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: stř bře 19, 2008 2:51 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
CS amateur noob píše:
Co tam mas vubec za OS?

Xp pro sp2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenGL cs 1.6 | Low FPS with flash
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2008 6:28 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
nevim o zakazani baterky,ale zakaz flashe se dela pomoci Xfightera :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz