Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte lis 29, 2022 6:18 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: pon dub 07, 2008 9:48 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
prohrab se nastavenim driveru a vypni vertikalni synchronizaci ;-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2008 3:18 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
to mi fakt nikdo neporadi? to tu hrajete vscihni na geforce nebo lcd? nebo jste takovy lamy ze parite csko na 60Hz?? lol

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2008 4:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
To neni FAQ? :D Vsak sis odpovedel hned sam v prvnim komentu... :lol:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2008 4:47 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
google.com :P

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2008 6:07 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
ATI + LCD :mrgreen:

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2008 6:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
pokud to mas trvale na sedesati,tak je to vertikalni synchronizaci,takze si ju v nastaveni grafiky vypni,u gefirce to jde vyponout jen pro urcitou aplikaci

ale na to sis uz odpovedel sam no


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2008 8:53 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Ja sem v*l misto odpovedi sem nechtit z founu editnul sharkuv 1.post :-S
Sryy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2008 9:51 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
dog.big píše:
Ja sem v*l misto odpovedi sem nechtit z founu editnul sharkuv 1.post :-S
Sryy

ROFL!!!! :mrgreen:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: úte dub 15, 2008 8:47 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
dog.big píše:
Ja sem v*l misto odpovedi sem nechtit z founu editnul sharkuv 1.post :-S
Sryy

lol

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 2:52 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
muze mi nekdo rict
KDE TO UDELAM?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 4:34 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
S ATI?

Nejsem si jistej, ale s ATI to snad ani nejde... Proto ATI suxx nejvic, zly karty pro hrace!!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 4:35 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
CS amateur noob píše:
S ATI?

Nejsem si jistej, ale s ATI to snad ani nejde... Proto ATI suxx nejvic, zly karty pro hrace!!!


ja mam taky ati :idea:

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 4:37 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amateur noob píše:
S ATI?

Nejsem si jistej, ale s ATI to snad ani nejde... Proto ATI suxx nejvic, zly karty pro hrace!!!

na nic takovyho jsem se neptal, tak odpovidej na otazku nebo drz (-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 5:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
das vlastnosti obrazovky->nastaveni->upresnit->pak bz yde mela bzt yaloyka tve graficke karty a tady to musis najit sam nebo se zeptat nekoho kdo ma ati


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 5:27 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
KLiMson píše:
das vlastnosti obrazovky->nastaveni->upresnit->pak bz yde mela bzt yaloyka tve graficke karty a tady to musis najit sam nebo se zeptat nekoho kdo ma ati

tam prave nic nemam
proto se ptam tady nekoho kdo ma ati sakra

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 8:03 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
sj-shark píše:
tam prave nic nemam
proto se ptam tady nekoho kdo ma ati sakra

tray ikonku driveru dole na liste nemas? proste v driverech to musi bejt

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 8:44 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Sm@jl píše:
sj-shark píše:
tam prave nic nemam
proto se ptam tady nekoho kdo ma ati sakra

tray ikonku driveru dole na liste nemas? proste v driverech to musi bejt

to je control center, ted nemam pac me sral :-) bez nej to nejde asi
grr
registry?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 9:07 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
no ja som to hladal v ATI control centre ale nejak som to nenasiel :oops: :(

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 9:28 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
sj-shark píše:
to je control center, ted nemam pac me sral :-) bez nej to nejde asi
grr
registry?

v registrech nvm.. omega drivers te neserou?

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cs1.6 + Ati a vic jak 60Hz
PříspěvekNapsal: čtv dub 17, 2008 8:31 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Sm@jl píše:
sj-shark píše:
to je control center, ted nemam pac me sral :-) bez nej to nejde asi
grr
registry?

v registrech nvm.. omega drivers te neserou?

ty sem nezkousel, me cc brali 99% cpu pac se nejak zakousli, ne vzdy ale sralo me to, koho by to nesralo ze jo, ati je proste na mym starym kompu nejaka divna, novy jsou ok, ale u me se moc necape

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz