Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv bře 28, 2024 11:11 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Úprava vlastností species
PříspěvekNapsal: pon zář 08, 2008 11:40 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 16, 2008 9:38 am
Příspěvky: 31
Zdravím. Nějak se mi poslední dobou zdá, že můj Dron je úplná ludra. Pounce je o dost slabší, než kdysi. Lidé jaksi často po pouncnutí nechtějí být omráčení a když už, tak strašně krátce. Zato když Drona zasáhne el. granát, člověk, který sebe tou elektrikou zabil a mě omráčil, se v pohodě stihne respawnovat, doběhnout ke mě a zaútočit nožem!!! A já jsem pořád nausea. O Predech nemluvím - nedávno jsem 3x !!! po sobě pouncnul jednoho lamáka zezadu (ani o mně nevěděl) a s ním to vůbec nehlo, běžel si prostě dál. Nevím, jestli to byl heavy pred, ale po 3 pouncech by i on měl být nakousky. A on ani nezastavil. Že jsem se trefil, to poznám - když se o něj zarazím. Přesto nic. Jako by nestačilo, že musím útočit kontaktně a tak má oběť fůru času mě vykostit - jestli to teda umí. Když jo, minigunem mě "olízne" a je to. Granát z pulzky dobře umístěný - to samý. Dobrý sniper mě fragne, aniž bych ho viděl. Bombička či 3šipka ze speargunu mě spolehlivě sejmou i když jsem ve 100% kondici. Nemluvím o tom, že i když člověka nebo preda úspěšně pouncnu, střelí si pod nohy granát (pred pochopitelně bombičku) a suicide -1frag, ovšem zařvu i já +1frag, takže nula od nuly pojde. A to se nedopustím chyby. Ovšem jsou situace (plně zdraví a armor), kdy člověk nebo pred přežijí - dron zdechne tak jako tak. Taktéž se nedopustím chyby a přesto na to dojedu a soupeř vydělá. Na tomhle alieni těžce prodělávají, ostatní nemají co ztratit. Dá se s tím srovnat, jenže jak již výše píšu - buď jsem se poslední dobou pronikavě zhoršil nebo jsou ty moje útoky nějak slabé, soupeři méně citliví (více odolní vůči aliens attack). Co se děje? Pingy mám dobrý (vynikající). Žeby lagy? Nebo nedejbože dronní "dyžgrymynáce", "rázizmus" a "gzenofóbyje"? Že napíšu Džamile! ;-) Bylo by škoda udělat z GP další marines vs. corporate server, kde Droni kteří nejsou ani tak rychlí jako Runneři (a ti jsou zakázaní), ani tak silní a odolní jako Predalieni slouží jako "oddechová vložka" v boji mezi humans. V čem je problém?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Úprava vlastností species
PříspěvekNapsal: pon zář 08, 2008 12:37 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 16, 2008 9:38 am
Příspěvky: 31
Takže všechno z5. Teď jsem byl na GP a zdá se mi, že alieni maj zase normální útok :-) Dokonce je povolenej i runner:-) Bohužel, jsou i miny, což je podle mě na TDM dost ujetý, jeden jouda nedělal nic než miny a kempil. Fragy samozřejmě mu potěšitelně rostly. I když jinak looser. SAKRA,SAKRA! Nešlo by se vrátit nějak ke stavu co byl asi tak kolem půlky července?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Úprava vlastností species
PříspěvekNapsal: pon zář 08, 2008 3:43 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
Pokud jde o silu utoku, delku trvani...nic z toho neni Rommie's modem meneno.
Jedine co muze byt jine oproti originalnimu serveru je doba trvani stunu po pounce, protoze stara funkce vypocitavala cas na serveru podle framerate serveru coz zpusobovalo sileny lagy ale taky treba problemy ze na serveru bezel cas treba 3x rychleji nez ve skutecnosti pokud byl server vybaveb dualcore processorem.
tahle funkce byla nahrazena moji ktera pocita cas podle casu jadra procesoru, a to presne, takze se v nejakych pripadech (oproti jinym serverum) zkratila doba stunu nebo naopak prodlouzila.. protoze na kazdem serveru kdysi bezel cas jinak.

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz