Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv bře 28, 2024 8:22 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bany | Návrhy, pokec, unbany
PříspěvekNapsal: stř úno 18, 2009 5:37 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
založeno kvůli nové struktuře


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bany | Návrhy, pokec, unbany
PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2009 1:24 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 16, 2008 9:38 am
Příspěvky: 31
Zdravím, už jsem tu dlouho nebyl, takže:
1) Blahopřeji k výdrži a stabilitě serveru AvP2 =D>
2)Kdy už konečně povolíte Runnera, když už jsou povolený lamácký spidery a vůbec? Vážně mě zajímá příčina diskriminace Alienů na GP! Asi zavolám Džamilu ! :wink:
3)Před chvílí jsem byl na Vašem serveru a zhnusen jsem odešel, i když spidery plně uznávám v survivoru, myslím, že v TDM nemají co dělat, zrovna jako neomezená plasma. Prostě mi to přijde jako kdybyste chtěli vůbec vetřelce vystrnadit a nechali jen lidi a Predy. Chápu sice, že vzhledem k drastickému úbytku hráčů v poslední době se snažíte nachytat kdejakou lamku tím , že jim umožníte "taky nějaký kill", aby to hned nevzdali. Nemyslíte ale že nových hráčů AvP už moc není a ani nebude, zato nám "skalním" házet klacky pod nohy... #-o To je fakt úžasný, když hned po spawnu mě mina pošle opět do spawnu několikrát po sobě. [-X A zákaz Runnera jsem vždy na GP bral jako "úlitbu" tomu, že byly zakázány noobárny (spidery, plasma, smartgun atd.) Prostě když mají nějaká omezení lidi i Predi, tak aby došlo i na Alíky. Jenže teď už to nepobírám.
4)Na druhou stranu ale velmi schvaluji TK revers, i když zrovna tohle pravidlo odnášejí opět nejvíc vetřelci. Jen si nejsem jistý, jak je na GP postihován TK (team kill). Za optimální považuju -2 fragy. Na Battlefieldu 2 jde nastavit, že když např. někdo má skóre -10 fragů, dostane autokick. Co Vy na to?

Je velká škoda, že dnes už jediný slušný a dobře vedený český server AvP2 je nastavený takhle úchylně. I když zatím budu chodit hrát k Polákům (což si přiznejme je taky dost psycho) nebo na SG-2, kde mají alespoň toho Runnera, přeji AvP2 GP serveru mnoho úspěchů a ať ještě dlouho vydrží, venkoncem je to už vlastně česká serverová AvP2 legenda!
S doufáním v lepší příští [ACze] Zlobson (L.A.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bany | Návrhy, pokec, unbany
PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2009 9:16 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
Diky za chvalu. Runner je zakazany, protoze ne jak ty rikas davame lamkam sanci na kill, ale lamky se prave snazime vystrnadit.
Za runnera hraji jen nooby, co si mysli ze jsou dobry, kdyz s nim maji score 50/0 ale je pochopitelny ze maji takovy score kdyz nepouzivaji nic jinyho nez bunnyjumping, ktery je prave u tyhle jediny postavy v avpcku duvodem lagu. Runner sam o sobe m spatne udelany model (podobny bug jaky jsou v CSku, kdyz skaces spatne se ti pohybuji patch nody, tzn
a) zpusobuje lagy
b) je prakticky nemozne takto spatne udelanou postavu zabit (a to diky bugu, ne diky tomu z by hrac byl tak "dobrej")

Zabiti minou n spawnu se muzes vhnout jednoduse. staci jeste v ochrane se projit. mina zareaguje, skoci na tebe, ale nic ti neudela. a potom o je takhle"zneskodnis" muzes pokracovat.


Chytsam novou verzi Rommie's modu kde bude moznost omezit pocty jednotlivych species, takze se nastavi max pocet runneru treba na jednoho, a podobne. vse v nove verzi (zacatek brezna)




[quote="ZlobsonXX"]Zdravím, už jsem tu dlouho nebyl, takže:
1) Blahopřeji k výdrži a stabilitě serveru AvP2 =D>
2)Kdy už konečně povolíte R....quote]

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bany | Návrhy, pokec, unbany
PříspěvekNapsal: ned bře 01, 2009 10:43 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 16, 2008 9:38 am
Příspěvky: 31
Ale to snad ne? Vážně je Runner zakázaný kvůli noobům? Já nevím, ale na Runnera stačí snad plivnout a když se strefíš, je na mraky. Není to zase tak lehké za něj hrát. No a co potom smartguny, plasma a další autoaim vymoženosti? To jako není noobárna? Nebo človíček po spawnu vyprdne spidery a k nim proximitky... a pak jen zakempí do ventky a čeká- to jako není noobárna? A o heavy predovi s plasmou... stačí jen stát na místě a klikat, a jak to skóre utěšeně roste.
Tohle vysvětlení neberu, promiň. I úplná lama smartgunem vykostí Runnera s prstem v nose. Nebo pulskou, stačí poslat v rychlém sledu 3 granáty. Někam kolem něj. Když alespoň jeden dopadne trochu blíž - Runner je out. Dokonce i já se svojí pověstnou mizernou střelbou bych v duelu smartgunem nebo plasmou vymetl i s mistrem světa za Runnera - o tom vůbec nepochybuju. A na takovém leadworksu nebo compoundu by s trochou štěstí i mistr světa Runner neudělal proti mě (coby smartu nebo plasmě) ani frag. To není žádné honění trička, ale smutný, velmi velmi smutný fakt.

Takže promiň, ale tohle vysvětlení o "noobech" a snaha zbavit se jich - to vážně nesedí. Stačí si Runnera zkusit. A když (a dá se říci, že ho mám v ruce - Runnera myslím :wink: :D ) proti mě nastoupí třeba [ACze] Beny nebo [R*E] Ajka, tak jsem vymazáván dokola a dokolečka obyčejnou pulskou bez nádů. Nebo [ACze] Chewbaca, Satno, Maplex a vůbec víc jak polovina v současné době hrajících jedinců. Jediná má šance je překvapivý útok. Ovšem to se daří spíš náhodou, protože si velmi dobře hlídají záda. O nějaké "nesmrtelnosti" Runnera nemůže být vůbec řeč.

Takže shrnu: na Runnera stačí dobrý střelec a dá si ho pistolkou (i obyčejnejma, natož AP) jen tak mimochodem - hopping sem, hopping tam. A že takových je. No a lamka si hodí smartgun nebo spidery nebo plasmu a chudák Alík jde z respu do respu, aniž by se stačil pořádně rozběhnout.

Jiná věc jsou ty lagy. Nejsem žádný programátor, ale nešlo by to nějak snadno opravit? BTW - jestli si pamatuješ, jak jsme řešili dobu omráčení po pouncu a proč trvá u člověka tak krátce, když alík po EMP stojí věčnost - stejně jako v původní hře? Tenkrát z toho vylezlo cosi o vícejádrech a chybách hry když běží na nich, ale já přišel na to, že se ty doby v původní hře dají docela snadno nastavit v nějakém cfg souboru, když jsem rozbalil rez avp toolem. Ale co, už jsem si celkem zvykl a alespň mám výmluvu, když mi to zrovna nejde :D , spíš mě vadí, že hodně často vypadává aura kolem charakterů a to nemluvím o tom, že kolikrát jsou postavy totálně neviditelné. Hlavně v survivorech vidím často jen plamen z plamenometu a postava nikde. Dost by se hodilo, aby se ukazovaly jména i u mariňáků a predů, když jsem na ně zaměřenej, abych vědel, kdo že mě to prasí. Corporaty přitom vidím normálně.

Ještě bych chtěl vědět, jak to vypadá s cyklováním map, jestli na tom ještě pořád pracuješ. Nevím proč, ale myšlenka, že by se přizpůsobila volba map podle počtu hráčů mi přijde opravu dobrá. No vlastně vím, je totiž moje, hehe :wink: :D :D !! Myslím tím, že když je třeba připojeno 16 lidí, nepustí se mrňavý dm_reservoir, ale velká dm_verloc. A naopak. Běhat dokola po dm_colony ve 2-3 lidech, než se najdete...

Každopádně - nevidím důvod nepustit Runnera do smartgunů, plasmy, spiderů a vůbec dalšího svinstva. Myšlenka na nastavení počtu konkrétního species je vynikající - už se moc těším. Halda heavy predů s plazmou je k zblití dokonce i pro Predaliena. Na závěr mám úplnou perlu dotaz, neuvažujete o survivoru? :wink:

S přáním hezkého dne [ACze] Zlobson


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bany | Návrhy, pokec, unbany
PříspěvekNapsal: sob zář 05, 2009 4:22 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 05, 2009 4:17 pm
Příspěvky: 3
plsko de ten server na Aliens vs.Predator 2 Multiplayer demo? :twisted:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bany | Návrhy, pokec, unbany
PříspěvekNapsal: sob zář 12, 2009 11:42 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
Ne

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz