Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob lis 26, 2022 4:25 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 4:08 pm 
Offline
-= BANNED =-

Registrován: čtv bře 19, 2009 4:00 pm
Příspěvky: 5
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo poradí se změnou fps na CS... Mám grafiku ATI a OS Win Vista... Potřebuji poradit, ptže to nikde nemůžu najít ! Díky za odpověď...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 4:16 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
počítám že myslíš zvýšení FPS:
zde jsou návody: http://forum.gameparty.cz/viewtopic.php?f=2&t=749
a zde výkonově optimalizované ovladače http://www.google.cz/url?q=http://www.omegadrivers.net/&ei=qmHCSeC1LtWKsAbn79DkCw&sa=X&oi=spellmeleon_result&resnum=1&ct=result&cd=1&usg=AFQjCNEFUpFw762Rk_2h1zHvHTDe2EmYIg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 4:28 pm 
Offline
-= BANNED =-

Registrován: čtv bře 19, 2009 4:00 pm
Příspěvky: 5
lol, ale já to chci změnit napořád ! Mám ATI Radeon 4730... Jenže hlavně nevím kde vypnu vertikální synchronizaci ! :( Tak díky za radu !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 4:31 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
NEJDE změnit FPS na jednu určitou hodnotu pokud nemáš výkonný stroj (PC).. .
FPS bude u tebe proměnlivé, lze jen zvýšit

Definice FPS:
frames per second :arrow: počet snímků za sekundu :arrow: závisí na výkonu PC :arrow: čím pomalejší PC (graf. karta, chipset, CPU, MB, RAM..) tím FPS klesá

:!: Dále si udělej podpis dle našich pravidel (PC sestava), jinak ti nemůžeme ani poradit, když nevidíme tvojí sestavu :!:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 4:34 pm 
Offline
-= BANNED =-

Registrován: čtv bře 19, 2009 4:00 pm
Příspěvky: 5
Panebože, já chci jen odpověĎ, jestli je tu nějaký schopný člověk, který mi řekne, kde se dá vypnout vertikální synchronizace ! U nVidia sem měll v ovl.panelech OVL.PANEL nVidia, ale teď mám ATI a ptám se, jak na to !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 5:26 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
ty asi nejsi inteligentní člověk co?
proč zakládáš topic s dmnce názvem a ptáš se na něco jíného? FGRR :x

Více na google..
http://www.google.cz/search?q=ati+refresh+rate+fix&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 5:42 pm 
Offline
-= BANNED =-

Registrován: čtv bře 19, 2009 4:00 pm
Příspěvky: 5
Kdybys byl inteligentní ty, tak tě napadne, že při vypnutí vertikální synchronizace a pár úpravách se FPS zlepší... Pak kdo je tady dmnt pičko ! A jestli o tom nic nevíš, jak to udělat na Vistách, tak nepiš !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 5:49 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Inteligente... [-o<
1) u ATi se nedá vypnout V-sync, nezáleží na OS.
2) můžeš přetaktovat GPU, to ti pomůže.
3) Je hodně způsoby jak zvíšit fps, aniž by si musel hledat V-sync, ale ty ti neřeknu, díky tvému chování ;)

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 6:10 pm 
Offline
-= BANNED =-

Registrován: čtv bře 19, 2009 4:00 pm
Příspěvky: 5
Máš za co... :-D Už sem na to došel i bez pomoci nějakýho kktka ! Tak si to nech pro sebe, a užij si to pičko ! :lol: Czest 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 6:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte led 13, 2009 7:26 pm
Příspěvky: 313
tipuju tak 12-13 let...nu prostě dmnce...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna fps u Counter Strike...
PříspěvekNapsal: čtv bře 19, 2009 6:40 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
:!: Uživatel Johny131 zabanován na měsíc zde na fóru a cs serverech, důvod: vulgární vyjadřování..

-= LOCK =-


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz