Takze zase jsem malinko badal okolo toho CD 4.33.4. a tady jsou ma zjisteni.
1.chce to nove drivery drivery na grafiku. U nVidie je to jednoduche, tam ty doporucovane najdete ve foru na unitedadmins. S ATI je to slozitejsi, ale ja mam ty posledni a jede to.
2.Kdyz nevite kudy kam a stale to blbe,odinstalujte CS,C-D a promazte registry. Nechte vyhledat "VALVE" a nasledne "Cheating" - pozorne koukejte co najdete a smazte vse co ma souvislost z CSkem a C-D
3.Pri hrani nepouzivejte napr. MSN ci YAHOO messenger - s tema to opravdu blbne !!!!!!!!!!!!!!!!!! 3a. ICQ - kupodivu nevadi
4.C-D v4.33.4 je zavisla na verzi knihovny client.dll - pouzivejte jen tu z patche 26. pokud pouzije tu z verze 23 obcas dostanete hlasku OLD-CD a pokud starsi verzi pak je to ono NO-CD,OLD-CD
5.koukejte do logu C-D je tam sice prd,ale obcas to pomuze
6. nezapomente do konfigu (c:\half-live\cstrike\config.cfg) napiste cd_choke "4" - nevim sice co to je,to jsem nenasel, ale zabira to.(Unitedadmins presne rikaji - experimentujte s nastavenim cd_choke ) A nastavte config na read only - obcas se totiz C-D snazi prepsat prave tento parametr na "0" a pak to pri hre stupidne pise tu hlasku o madifikaci system
thx Hunt3r
pokud je neco jinak nebo vam stale neco nejde piste sem
http://gamezone.czfree.net/forum/viewtopic.php?t=140