Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pon led 18, 2021 9:55 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 9:14 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: sob bře 15, 2008 9:08 am
Příspěvky: 2
Starcraft je i prez svuj vek sakra hustej battle a tak sem si rekl proc si ho nezagamblit s nekym pres battle net ale mam problem nemam origosku. Tak sem si rekl skusim najit neco co by to prolomilo. nasel sem gameparty udelal jsem vsecko podle pokynu ale starcraft me vyfuckoval s tim ze nemohl najit pripojeni k netu. tak si rikam jestli to nahodou nebude neco podobnyho jako u wara kde je potreba w3 loader. dik za brzke vyrizeni

_________________
XD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 9:46 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
ted tak trochu nechapu problem
kazdopadne navod u nas je mozna trochu zastaraly

v editoru bran si pridej branu gp1.gameparty.cz pak by ti to melo fachat

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 1:27 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: sob bře 15, 2008 9:08 am
Příspěvky: 2
Mohl by jsi mi pls poslat presnej navod jak to udelat??? me to proste nejde bud jsem lama nebo jsem udelal nekde chybu prilozil jsem i prt obrazovky co mi to haze


Přílohy:
Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG [ 33.42 KiB | Zobrazeno 9114 krát ]

_________________
XD
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob dub 05, 2008 3:21 pm 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
hehe by ma zaujimalo kdo hra starcraft a este k tomu na gameparty ^^ a este k tomu chodi na forum ^^ sry za spam ale neviem ci sa niekedy najde plna hra ^^

_________________
[quote="Cardaretarda"]Myslím že jsem slušnej a nejsem sprostý,a je semnou vždycky dobrá řeč.[/quote]
[quote="dog.big"]jsem pro !![/quote]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: úte čer 17, 2008 9:34 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 02, 2006 12:06 am
Příspěvky: 8
U starcraftu je pouze potreba pridat novou branu s odpovidajicim hostname tedy jak sj-shark zminil gp1.gameparty.cz Nic dalsiho potreba neni.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob kvě 09, 2009 6:27 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob kvě 09, 2009 6:25 pm
Příspěvky: 1
ještě by mě zajímalo kde je ten editor bran?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: ned kvě 10, 2009 10:56 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
spoli píše:
ještě by mě zajímalo kde je ten editor bran?


tady + je nutne vypnout antivir pac tam hlasi vir i kdyz tam zadnej neni

http://www.gameparty.cz/home/download.php?view.33

ps: co ty data prispevku? jsem trochu zmatenej

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: W3
PříspěvekNapsal: sob zář 05, 2009 4:45 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 05, 2009 4:17 pm
Příspěvky: 3
hruby jen skoda že nemam w3 ale mam w3:frozen trone


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob dub 24, 2010 2:35 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
ja trochu nechapu duvod proc hrat na neoficialnim realmu bnetu?

na internetu se vali mraky pouzitelnych cdklicu na originalni battle net zdarma.. blizzard jich uvolnil prez 40,000 zkousel jsem je a po jejich zadani primo u nich na webu po registraci a prihlaseni se ti mezi hraba sc normalne obevi, jde stahnout a jde i hrat :)

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: W3
PříspěvekNapsal: sob dub 24, 2010 2:37 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
pokud mas frozen throne tak mas i puvodni W3, tyhle dve hry bez sebe fungovat nemuzou.
W3 je originalni hra, W3:the frozen throne je datadisk.

Rackon píše:
hruby jen skoda že nemam w3 ale mam w3:frozen trone

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz