Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát pro 02, 2022 5:26 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: D3Dbooster 5.0
PříspěvekNapsal: pát zář 19, 2008 10:02 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
D3Dbooster
verze: 5.0 freeware :)

Obrázek

Zcela nová verze programu, který optimalizuje běžící aplikace ve DirectX rozhraní (vyšší FPS a menší trhání obrazu). K tomuto účelu je využíván registr systému, trojitá vyrovnávací paměť a možnost vypnutí prostředí Aero.
Mezi další výhody patří jednoduché přívětivé prostředí, minimalizace do tray, možnost aktualizace DirectX rozhraní a automatická kontrola aktualizací.

Licence: freeware

Podporuje systém Win Vista a Windows 7 (x86 a x64).

changelog:
verze 5
* úprava licence
* nové GUI
* kompletní optimalizace programu
* odstraněny problémy 0000022 a 0000023 (viz. hlášení problémů na bt.dogbig.cz)
* úprava a urychlení jádra programu
* změna defaultního nastavení pro vypínání prostřední Aero
* opravy chyb a menší úpravy
verze 4.1
* úprava licence
* oprava chyb a zlepšení optimalizace
verze 4
* kompletně přepsáno do jazyka VB
* předělané GUI
* opraveny všechny chyby předchozích verzí
* nový update systém
* a další menší úpravy
verze 3 a nižší
* starší verze napsaná v jazyce Delphi

Obrázek


Naposledy upravil dog.big dne stř črc 14, 2010 1:46 pm, celkově upraveno 13

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.0
PříspěvekNapsal: pát zář 19, 2008 11:36 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
jdu to testnout

edit : 1) když dám setum nejde to potom schodit do tray ikonky co mám dělat? :)

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.0
PříspěvekNapsal: sob zář 20, 2008 11:54 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
setum? nechapu tě =D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.0
PříspěvekNapsal: sob zář 20, 2008 1:44 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
LoFi píše:
jdu to testnout

edit : 1) když dám setum nejde to potom schodit do tray ikonky co mám dělat? :)


jo setup... de shodit... normálně křížkem (myslíš D3D Overrider?), pak se to automaticky minimalizuje :)

//edit: pokud nastanou jakékoliv problémy, zápis se provádí do logu... (log.txt v rootu programu)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.1
PříspěvekNapsal: sob zář 20, 2008 2:17 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE: verze 1.1

changelog:
- opraveny kritické bugy (klasika až po releasu)
- přidáno automatikcé rušení optimalizace pči ukončení programu
- poladěný aktualizační engine


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.2
PříspěvekNapsal: ned zář 21, 2008 1:20 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE: verze 1.2

changelog:
- opraven bug, který znemožňoval spuštění programu při startu Windows


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.3
PříspěvekNapsal: pon zář 22, 2008 6:56 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE: verze 1.3 (lol every day?)


changelog:
- opraven bug, který znemožňoval otevření aktuálního logu (tlačítko "otevřít log...")


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.3
PříspěvekNapsal: čtv zář 25, 2008 8:38 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
nyní již na slunečnici: http://www.slunecnice.cz/sw/d3dbooster/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.3
PříspěvekNapsal: čtv zář 25, 2008 9:30 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
vyplatí se to? :)

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.3
PříspěvekNapsal: pát zář 26, 2008 6:53 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
LoFi píše:
vyplatí se to? :)

si sám říkal, že to testněš :P, vyplatí se to u novějších grafik s trojitou vyrovnávací pamětí :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.3
PříspěvekNapsal: sob zář 27, 2008 12:15 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
nwm :D jsem to naistaloval a nevidim rozdíl :D a ani nevim kde ho mám vidět :D

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.4
PříspěvekNapsal: čtv říj 02, 2008 9:56 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE:
- verze 1.4
changelog:
- upravené jádro
- opraveno nespočet bugů
- lepší a spolehlivější instalace a odinstalace
- nový vzhled
- a další menší úpravy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.5
PříspěvekNapsal: pát říj 03, 2008 2:49 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE
- verze 1.5
changelog:
- nové inicializační jádro
- opraveno mnoho kritických bugů
- vzhledové vychytávky
- předělány aktualizace


Naposledy upravil dog.big dne sob říj 04, 2008 1:22 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.5
PříspěvekNapsal: pát říj 03, 2008 3:41 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
heh v kazdy verzi nespocet bugu :-)
by me zajimalo jakou verzi teda stahnout, vypada to ze je kazda uplne zabugovana
kazdopadne to zacina bejt moc barevny, skoro jak omalovanky

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.5
PříspěvekNapsal: pát říj 03, 2008 3:42 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
na rovinu... vždycky je co vylepšovat... já to automaticky ozačuju jako bugy =D
omalovanky rlz =D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 1.6
PříspěvekNapsal: sob říj 04, 2008 1:22 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE:
verze 1.6
changelog:
- opraven bug znemožnňující minimalizaci při nastavení minimalizovat při startu
- jiný splash screen
- nová instalačka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 2.0
PříspěvekNapsal: čtv říj 09, 2008 8:57 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
UPDATE:
verze 2.0
changelog:
- nové jádro (clever core a D3D boost core)
- nový GUI
- přidáno mnoho dalších optimalizačních procedur
- vychytány drobné bugy :)
- opraveny chyby v textech

upřímně, dalo to zabrat...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 2.0
PříspěvekNapsal: ned led 11, 2009 1:48 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Přináším screen ještě neuvolněné main verze 3..
předběžný changelog:
- upravený engine
- jiný vzhled
- úprava rámu
- již bude plně kompatibilní se systémem VIsta32 případně 64 (nezaručuji)
- další optimalizační procedury (pracuje se na tom)
- úprava configu u D3D overrireda
- a dalši..

jinak omlouvám se že nejdou linky na moje softy, ale můžete to sosnout ze slunečnice :)


Přílohy:
d3dbooster_NR.jpg
d3dbooster_NR.jpg [ 211.46 KiB | Zobrazeno 25559 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 2.0
PříspěvekNapsal: ned led 11, 2009 2:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jsi sikovnej! :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: D3Dbooster 2.0
PříspěvekNapsal: ned led 11, 2009 9:38 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
úprava budoucího changelogu verze 3:
- upravený engine
- jiný vzhled
- úprava rámu
- již bude plně kompatibilní se systémem VIsta32 případně 64 (nezaručuji) + zpětná kompatibilita s winxp
- další optimalizační procedury (pracuje se na tom)
- úprava configu u D3D overrireda
- odstranění veškerých funkcí aktualizacích, páč hosting to je hrůza :), maximálně zůstane test link, ale spíše ne
- nutnost program si ZDARMA registrovat a aktivovat kódem => kvuli statistice používání (mám downloady na mnohách serverech)
- rozšíření o fuknce PRO, SPECIAL... (k dispozici též BETA), vše je zdarma a freeware, special za reklamu, pro to ještě uvidím
- opraveny start a inicializační bugy .. docházelo občas k leakům nebo nesmyslným errorům
- asik překopám systém tipů
- 2 režimi programu.. automatický a ruční (pro neznalce :D)
- upraven systém varující o neběžícíh komponentách (blbne hlavně ve vistách, resp blbnulo)
- poladění samotného D3D boost core
- a dalši..


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz