Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pon pro 05, 2022 8:03 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř zář 09, 2009 7:42 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Aktuální (krizová) situace s herním portálem GameParty.cz

Zde budou uvedeny aktuální informace o řešení problému s problémy GameParty.cz a případné realizace opatření.

STAV: Dohadování se společností Pe3ny o prodloužení doby pro zajištění serverhousingu a konektivity.

Novinky:
9. září 09 - promýšlení dopisu, který bude zaslán spol. Pe3ny (sj-shark)
8. září 09 - diskuze na téma Pe3ny (sj-shark a dog.big)
7. září 09 - vymýšlení nápadů jak realizovat kompletní rekonstrukci GameParty a nápadů co by to mohlo spol. Pe3ny přinést
(sj-shark a dog.big)


Zachraňte GameParty! Stačí když v tomto topicu napíšete to, co by mohlo tento portál zachránit a udělat jej výjimečným! Každý nápad bude zhodnocen! Je to na Vás!!


Naposledy upravil dog.big dne čtv zář 24, 2009 5:13 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 10, 2009 1:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 9:15 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: tady
ty data mi trochu vrtaji hlavou :?: no mohli by sme Pe3ny nejak presvedcit ze v CR nic podobnyho neni...pak nejaky financni obnos co by se vybral a treba nejakou stranku pro zvyseni navstevnosti...(ale nwm kdo by na to mel cas a schopnosti)

_________________
Asus, Operační paměť 4096MB, HDD 500 GB, 3,25 GB RAM,Procesor Intel Core 2 duo 3.00 GHz,Video Card ATI Radeon HD 4800 Series ,Windows XP,Monitor Samsung SyncMaster 25-Inches ,myš Logitech.Klávesnice Chicony,sluchátka Trust s mikrákem + 2 Notebooky Asus, 2x 2GB RAM , 2x 800 MGz 2x mikraky + 1 video kamera


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 10, 2009 3:38 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Vybrat finanční obnos? Sme v ČR.. ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 10, 2009 5:39 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 9:15 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: tady
klidne prispeju 500 kc jak sem psal a par lidi by se naslo co by prispeli :)

_________________
Asus, Operační paměť 4096MB, HDD 500 GB, 3,25 GB RAM,Procesor Intel Core 2 duo 3.00 GHz,Video Card ATI Radeon HD 4800 Series ,Windows XP,Monitor Samsung SyncMaster 25-Inches ,myš Logitech.Klávesnice Chicony,sluchátka Trust s mikrákem + 2 Notebooky Asus, 2x 2GB RAM , 2x 800 MGz 2x mikraky + 1 video kamera


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 10, 2009 7:05 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 5:20 pm
Příspěvky: 124
Bydliště: Vyškov
To na záchranu je málo no... Chtělo by to tak 50x500kč :D

_________________
CA Zdroj SilverStone SST-ST50F 500W 12 cm fan, super silent, 6xSATA, 2x6pin PCI-E RoHS; MB ASUS M3A79-T DELUXE nForce 790FX, CrossFireX; CP AMD Phenom Quad-Core 9950e 2,6GHz - Black Edition BOX; HD WD 1TB Caviar WD1001FALS 3,5" SATA/300 32 MB;VG Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 PCIE HDTV dual DVI;ZV Creative SB X-Fi Xtreme Gamer


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 10, 2009 7:11 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
také málo.. ale spíše je to stejnak o nápadech než-li pěnězích


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 10, 2009 7:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 13, 2009 5:15 pm
Příspěvky: 25
Bydliště: Slovensko/Košice
No, neviem či chcete počuť aj takéto nápady, ale..:
- nahradiť DM/GG nejakým iným serverom (napr. Surf, Superhero, Warcraft 3 alebo Jump..)
- zmazať staré, nudné, bugnuté mapy a nahradiť novými, lepšími,
- popridávať nové pluginy (napr. trail..),
- vytvoriť sekciu s banermi iných stránok, takže by GP začalo meniť s veľa stránkami bannery, aby sa o GP dozvedeli ľudia rýchlejšie, lepšie,
- trebalo by to nový vzhľad stránky...

Viem, ľahko sa toto všetko povie, ale urobiť niektoré veci zaberie čas, no ale..

_________________
.:notebook:. CPU: Duo T2370; HD: 250GB; Ram: 2GB; OS: WinXp Home; wireless: 802,11b/g; display: 15,4" WXGA; ODD: DVD Sup.MTI...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 10, 2009 8:48 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Tomiz:
- CS momentálně upadá (globálně) proto to bude nutné omezit
- nový design webu je již připravený
- bannery jsou též zadané a připravené v reklamních systémech (kredity jsou k dispozici)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát zář 11, 2009 1:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 5:20 pm
Příspěvky: 124
Bydliště: Vyškov
dog.big píše:
- nový design webu je již připravený
- bannery jsou též zadané a připravené v reklamních systémech (kredity jsou k dispozici)


Stará básnička, po pár skušenoostech to zase asi dopadne jako vždy.. O tom dog ví své :)

_________________
CA Zdroj SilverStone SST-ST50F 500W 12 cm fan, super silent, 6xSATA, 2x6pin PCI-E RoHS; MB ASUS M3A79-T DELUXE nForce 790FX, CrossFireX; CP AMD Phenom Quad-Core 9950e 2,6GHz - Black Edition BOX; HD WD 1TB Caviar WD1001FALS 3,5" SATA/300 32 MB;VG Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 PCIE HDTV dual DVI;ZV Creative SB X-Fi Xtreme Gamer


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát zář 11, 2009 3:16 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Proto sem uvedl připravené :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon zář 21, 2009 4:15 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
CS sice upada, ale Cod2 je v rozkvetu, nedavno jsme se dostali na gamertrackeru na 77 misto mezi servery (podotykam ze tohohle dostahnul 1.0 server a ne zadna 1.3), mozna by pe3ny potesilo ze ma GP aspon po nejake strance velkou navstevnost
urcite by toho chtelo nejak vyuzit, denne je tam narvano, lidi tam bavi chodit

http://www.gametracker.com/server_info/ ... .86:28971/


- mame pekny web, ale to je asi vsechno co muze nabidnout, obcas se tam objevi nejaka novinka, chce to nejak zlepsit
- na gp bezi servery kde nikdo nechodi, nebo je navstevnost hrozne mala
- na foru je plno hernich sekci, ale nikdo se o to nestara

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 24, 2009 4:45 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Placene cw/tg servry a cast zisku jim davat?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 24, 2009 5:09 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
placene server = licence = nutnost podnikat = průšvihy.. do toho bych nešel.. radělji vydělávat reklamou jako soukromá osoba ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv zář 24, 2009 5:50 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jaka soukroma osoba? :shock:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 23, 2009 3:21 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 14, 2009 8:15 pm
Příspěvky: 87
Pár věcí by bylo ....
1)Na funku deathrunu hns a zombie by mohla hrát hudba při hraní
2)Hodně aktivní admini (na serveru porad)
3)Rozniest reklamu (toto si možem vzit na starosti)
4)nejake nove nebo upravené mapy
5)Udělat pořadnou ikonu , web , banner , a aktive server klan

_________________
Microsoft Windows xP Professional verze 2002 SP 3 , Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz 3.19GHz , 2 GB RAM nVidia


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 23, 2009 3:38 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 14, 2009 8:15 pm
Příspěvky: 87
tim webom atd som myslel upravit !!!

_________________
Microsoft Windows xP Professional verze 2002 SP 3 , Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz 3.19GHz , 2 GB RAM nVidia


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 23, 2009 7:52 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 9:15 pm
Příspěvky: 275
Bydliště: tady
a umis to?:)

ta hudba je blbost kazdy si muze pustit co chce

ale kazdy napad se ceni :)

_________________
Asus, Operační paměť 4096MB, HDD 500 GB, 3,25 GB RAM,Procesor Intel Core 2 duo 3.00 GHz,Video Card ATI Radeon HD 4800 Series ,Windows XP,Monitor Samsung SyncMaster 25-Inches ,myš Logitech.Klávesnice Chicony,sluchátka Trust s mikrákem + 2 Notebooky Asus, 2x 2GB RAM , 2x 800 MGz 2x mikraky + 1 video kamera


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 23, 2009 8:27 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jak dpc hrani hudby na servru a jina mapa pomuze zachranit portal? :shock: No nic, radsi se k tomu dal nebudu vyjadrovat...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 23, 2009 11:12 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
pokud to vyjde tak vymenim nejaky gp za antenu na strese

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob říj 24, 2009 8:02 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 14, 2009 8:15 pm
Příspěvky: 87
Tak dovede to sem lidi

_________________
Microsoft Windows xP Professional verze 2002 SP 3 , Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz 3.19GHz , 2 GB RAM nVidia


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz