Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte úno 25, 2020 10:15 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Any problems??? So write just here!
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2006 3:10 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
Welcome on Gamezone.czfree server...

If you had any problems ... so write it just here :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Any problems??? So write just here!
PříspěvekNapsal: sob led 07, 2006 10:07 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Desnake píše:
Welcome on Gamezone.czfree server...

If you had any problems ... so write it just here :)


aj hev problem, ijm polis, ijm kanot spik inglis
ken juu help mi?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Any problems??? So write just here!
PříspěvekNapsal: sob led 07, 2006 10:39 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
sj-shark píše:
aj hev problem, ijm polis, ijm kanot spik inglis
ken juu help mi?


Zkus mluvit polsky, cestina je ji dost podobna tak si pri trose snahy budem rozumet :D

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 15, 2006 10:33 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
hhhh sprechen sie deutsch ich spreche for klainst aber gut!!!San-Ty

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 16, 2006 2:41 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Ach jo. Co na to rict. Chovate se jako deti. chcete aby sem chdily lidi a pisete do kazdeho threadu takove sracky. Nez neco nepisete tak se radeji kousnete.

Prosim admina fora aby tady smazal vse a nechal jen prvni Desnakuv prispevek. :cry:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 16, 2006 8:56 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Hunt3r píše:
Ach jo. Co na to rict. Chovate se jako deti. chcete aby sem chdily lidi a pisete do kazdeho threadu takove sracky. Nez neco nepisete tak se radeji kousnete.

Prosim admina fora aby tady smazal vse a nechal jen prvni Desnakuv prispevek. :cry:


sice mas pravdu
ale nadruhou stranu sem stejne nikdo nechodi takze je to jedno coz je skoda

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 16, 2006 10:11 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
A vlastne co se rozciluju. Priste se kousnu do jazyku.Smazu rozepsanou vetu a hotovo.

Patamusto ja negavarju pa ceskomu jaziku.Ja gavarju nemnozka pa ruski.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 16, 2006 10:21 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Hunt3r píše:
A vlastne co se rozciluju. Priste se kousnu do jazyku.Smazu rozepsanou vetu a hotovo.

Patamusto ja negavarju pa ceskomu jaziku.Ja gavarju nemnozka pa ruski.


da da

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 1:48 pm 
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
great :) :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 2:39 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob srp 19, 2006 9:17 am
Příspěvky: 4
Bydliště: Sanok (PL)
I download SSclient, connected to server gamezone, i running game CS 1.6 but after 5-10 seconds kick me becouse "na tamto serveru je vyzadovan ssclinet .....". Help me please ?

PS: sorry za mój English.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 7:50 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
hapajek píše:
I download SSclient, connected to server gamezone, i running game CS 1.6 but after 5-10 seconds kick me becouse "na tamto serveru je vyzadovan ssclinet .....". Help me please ?

PS: sorry za mój English.


which server?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 8:06 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob srp 19, 2006 9:17 am
Příspěvky: 4
Bydliště: Sanok (PL)
Gamezone.CZFree.Net CS 1.6 FUN 81.31.26.190:27015 :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 19, 2006 11:06 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
hapajek píše:
Gamezone.CZFree.Net CS 1.6 FUN 81.31.26.190:27015 :cry:


fun dont want ssc

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 9:30 am 
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
Obrázek

Obrázek

Requiments SSClient...

If don't want SSC why me kicking ? what's wrong is me ?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 25, 2006 1:17 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Anonymous píše:
Obrázek

Obrázek

Requiments SSClient...

If don't want SSC why me kicking ? what's wrong is me ?


Please download SSC. SSC is now enabled on all GZ servers.
CS Server list is directly in SSC when you connect on our ssServer.
Our ssServer has IP 81.31.22.22:20001

thnx you for want play on GZCZF

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 25, 2006 10:03 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob srp 19, 2006 9:17 am
Příspěvky: 4
Bydliště: Sanok (PL)
Obrázek

I have ssclient but after connecting to server,a few seconds I gets kick. Why so happens i don't now. Hunter thanks that you try me to help.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 25, 2006 10:59 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
You can play on FUN server only.

The other servers are for players from Czech Republic + Slovakia only....

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 10:54 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
hapajek píše:

I have ssclient but after connecting to server,a few seconds I gets kick. Why so happens i don't now. Hunter thanks that you try me to help.


OK, its all right by your side.
Please try connect on our FUN server only. When happens is ok, but when not must wait im not home now.
i will be home Sunday evening.

Maybe is problem with firewall. You use firewall ? Please disable it and try connect (FUN only).

And it is possible write here or send me private message with your PUBLIC IP ADRESS and GAME NICK NAME. and i check all logs file.

Thnx Bye

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 12:06 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob srp 19, 2006 9:17 am
Příspěvky: 4
Bydliště: Sanok (PL)
I disable firewall and tried to join with the server FUN, but kick me again.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 30, 2007 2:28 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
hapajek píše:
I disable firewall and tried to join with the server FUN, but kick me again.


reason?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz