Hunt3r píše:
Se poseru dneska uz druhej Wolf 13

ach...toto je uz druhy server kde som dostal ban a to ked ssc bolo....nejdem ziadat o zrusenie banu ale chcel by som od vas prosim nejaku pomoooc

....na tom minulom servry som dostal tiez ban za wh akurat tam boli modre stvorceky....ja to apsolutne nechapem....som si myslel ze ktosi urobil fotomontaz ale teraz uz viem ze to fotomontaz neni....a este mi tam dali aj za nejaky speed hack sa mi zda....a to ja som si sermoval nozom a naraz som bol kdesi teleportovany...a na tom skreene bola aj jakasi tabulka ze *???* zabudol som

no a ja som nic take nevidel

ale vsimol som si jednu vec co mi skor nikdy nerobilo...vzdy ked dam esc tak napravej strane obrazovky mi behaju cisla dost vela(mozem poslat skreen) a zacalo to robit skoro pred mesiacom....moze to byt tym?.....lebo odvtedy sa mi robili blbosti s cs ale som si myslel ze mam iba problem s grafikou....na niektorych serveroch kde bola tmava mapa som videl ako cez den tak to som si myslel ze je super

.... a neviwm ci to moze byt jednym servrom (ale asi skor nie) ze som na nom bol a tam vsetci sa nejako teleportovali a ja som nevedel jak....tak som si behal a ked naraz predomnou ktosi bol...som vystrelil s m41 ci ako je ta zbran a cely zasobnik minuty hned na prvu strelu a on bol die...neviem co to bol za server...ale superhero asi nie kedze sa mi hned minul zasobnik.....ja sa vas chcem spytat.....ako to mozem odstranit....ja hravam so ssc klientmi ja viem ako funguju a lama nie som....ja uz nechcem inde ban a byt ako cheater....prosim co sa da robit

budem rad ked aspon jeden pomoze
edit// este som zabudol tie stvorceky niekedy ked hram CS tak vidim iba biele stvorceky okolo vsetkych restartnem celu hru a uz je to ok...to nechapem tiez