Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv srp 21, 2025 6:25 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Další

LEPSI CI HORSI?
lepsi vyrazne 39%  39%  [ 16 ]
lepsi 17%  17%  [ 7 ]
stejne 22%  22%  [ 9 ]
horsi 0%  0%  [ 0 ]
vyrazne horsi 12%  12%  [ 5 ]
nevim 10%  10%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 41
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 3:03 pm 
Beginner
Beginner

Sry Hunt3r otestovať to budem môcť až v pondelok. Na tomto mieste nemám cS, ale na "domovskej základni" sa nájdu mnohé druhy cSka...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 3:55 pm 
Super Admin
Super Admin

lOl!l píše:
To akože naznačenie, že keď sa pripájam cez net na classic tak kým sa pripojím prejde internetový "vzruch" cez Ameriku, Austráliu a Afriku a až koniec spoja je v Česku, sa mi nezdá(udané podľa latency na jednodlivých kontinentoch :P ) :wink:

nezalezi na zemi ale na tom jak maj jednotlivy isp nasmlouvane zahranicni konektivity

nekdy je pravdu levnejsi z cr do cr jezdit pres jiny zeme

<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 4:51 pm 
Beginner
Beginner

A to akože platia tie zahraničné konektivity iba pre váš server, keď u konkurenčných českých serveroch mám latency okolo 20-30???

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 10:27 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Sharku, LAGY nejsou jen o konnektivite... :roll: Proste muzu mit seelepsi internet, a vsihcni ostatni taky, ale kdzy sevrer laguje, tak proste laguje... Pac to nezvlada treba a u hracu se to projevi na pingach..

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 12:04 am 
spammer :-)

Ale me to taky nelaguje. proste kdyz mas internet kde mas upload jen 64kbit/s nebo 128kbit/s tak si musis to csko nastavit :wink: to j eproste fakt. csko beha i po modemu a nelaguje, ale musis vedet jak to nastavit :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 1:57 am 
Super Admin
Super Admin

Hunt3r píše:
Ale me to taky nelaguje. proste kdyz mas internet kde mas upload jen 64kbit/s nebo 128kbit/s tak si musis to csko nastavit :wink: to j eproste fakt. csko beha i po modemu a nelaguje, ale musis vedet jak to nastavit :lol:

hele to neres
nekdo kdo se musel registrovat 3x (2 registrace jsem mu smazal)
ma nick ze to nikdo neumi vyslovit
vubec nepise do spravnyho vlakna i kdyz si to mysli
vi prd o konektivite vlastni natoze mezinarodni
sam napsal ze to vpodstate laguje jen jemu (i kdyz jen na jednom nasem serveru, aspon tak jsem to pochopil)
si neni schopnej precist pravidla a nastavit podpis

to fakt neres pokud to nenapise nekdo kdo ma nejakou vahu
sorry ty ani nevim jak to napsat, res napred sebe a pak se snaz tady

<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 7:56 am 
Beginner
Beginner

sj-shark wrote:
Citace:
hele to neres

No neviem kto tu má bordel. Mal som lepšie povedané predtým nick sa kukni LiL a ak vyťahuješ iba to čo nikoho nezaujímá, tak viem si urobiť o tebe obraz....
Ja som mal predtým normalny nick, keď som sa naň chcel prihlasiť - napísalo nick je v používanií kontaktujte admina servera. Ako je to možné, kto vedel alebo lepšie uhádol heslo a používa ho tak to je lama(a nepíš, že bolo zlé heslo jedine bo iba tu to niekto uhádol nikde INDE a niečo ako trikrát heslo a dosť (čakanie hodinu)alebo príde výstraha na mail tu nieje tak sa to veľmi ľahko háda bez obmedzení)
sj-shark wrote:
Citace:

Ak to nikto nevie vysloviť tak jedine ty neviem koho to napadlo písať si v množnom čísle, jedine teba, keď už :x
sj-shark wrote:
Citace:

A to sa mám ísť pýtať providera, či káble sú cez Ameriku alebo Indiu?
sj-shark wrote:
Citace:
sam napsal ze to vpodstate laguje jen jemu (i kdyz jen na jednom nasem serveru, aspon tak jsem to pochopil)

Áno IBA tam u vás mi to laguje, áno je to môj problém, keď nikde INDE to nelaguje iba u vás
sj-shark wrote:
Citace:

Ak by som si neprečítal pravidlá, tak by som tam asi necitoval tvoje výroky ako vysvetlenie :idea: "hehe" čo s tým dosiahneš alebo mám na to druhé téma dať linK?
Citace:

To akože váha človeka podľa teba závisí od počítača :shock: :shock: :shock:
Tak to je dosť ó2ci :o :o :o
Tak a ešte tebe odpoviem Hunt3r
Hunt3r wrote:
Citace:
Ale me to taky nelaguje. proste kdyz mas internet kde mas upload jen 64kbit/s nebo 128kbit/s tak si musis to csko nastavit to j eproste fakt. csko beha i po modemu a nelaguje, ale musis vedet jak to nastavit

Cs som nastavoval veľmi veľakrát a som rád, že aspoň zatiaľ tie dve čísla loss a choke sú na nule(pred nastaveniami boli odosť vyššie)
Mám upload okolo 128kbit/s ale IBA na tomto serveri to LAGUJE, takže u vás sa mi znižuje upload alebo potom ako to je. Nikde inde sa toto nestáva NIKDE inde!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
Aký je názov tejto témy??? SOm si asi zle prečítal Ako sa vám hrá???
A keď napíšem ako sa mi hrá tak dostanem takúto odpoveď to je veľmi pekné teda od vás :!: :!: :!:
sj-shark wrote:
Citace:

A posledná vec píšem to už asi 3krát a nikto sa to asi nevie naučiť:keď sa niekto na niečo opýta, tak by sa hodila aspoň nejaká odpoveď viď môj post predtým :idea: Ale radšej sa mlčí njn premlčať je ľahšie ako priamo odpovedať(toto už píšem 2x tiež) x)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 8:22 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Já radši nic neříkám... Všechno musíš převrátit naruby... :shock:

CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit

Naposledy upravil Sm@jl dne pon dub 09, 2007 8:27 am, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 8:25 am 
Beginner
Beginner

JJ lebo TUNA je pravda prevrátená NARUBY, preto tak :idea: .
Opak rubov čiže "pravda" čo sa tu píše - sú iba keci a zahováranie pravdy...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 8:43 am 
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
sj-shark píše:
Hunt3r píše:

hele to neres
vubec nepise do spravnyho vlakna i kdyz si to mysli

Ako mojko ty mi chceš nahovoriť že na CS je treba višši upl ako je 128 aby ti to nelagovalo ????(bez nactaveni) mno ta to je pekna KKTINA bo ked sme uz pritom tak kamos ma ete 64Kbit downloand a ne UPLOAD a hra CS a samozrejme ma ping okolo 50-60 ale stakym netom neni divu ta prosim ta NERIEŠ ked NEVIEŠ ....

A to že su na Gameparty lagy spoobuje vaš serwer pretož ked je tam 5 ludi de to ako v pohode , je plný a laguje to ach nejdem povedať ako... tak nehladaj chybu u druhých ale u seba v GP .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 8:49 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Co TO ZerE ??? píše:
Ako mojko ty mi chceš nahovoriť že na CS je treba višši upl ako je 128 aby ti to nelagovalo ????(bez nactaveni) mno ta to je pekna KKTINA bo ked sme uz pritom tak kamos ma ete 64Kbit downloand a ne UPLOAD a hra CS a samozrejme ma ping okolo 50-60 ale stakym netom neni divu ta prosim ta NERIEŠ ked NEVIEŠ....

A to že su na Gameparty lagy spoobuje vaš serwer pretož ked je tam 5 ludi de to ako v pohode , je plný a laguje to ach nejdem povedať ako... tak nehladaj chybu u druhých ale u seba v GP .

višší než 128 ? prdy :lol: já mám teď zrychlenej O2 na 2mb/128kb ale FUP mám pořád stejné :D navíc když mi to FUP spomalí mám ještě lepší pingy než nomal :D nic sem nenastavoval :D raty na max :D žádnej loss ani choke... max mám lagy kvůli menšímu fps :D DSL on 64/64 kb/s 4eveR!!! ;)

CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 8:50 am 
Beginner
Beginner

Headshot nozom vodzad :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 9:06 am 
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
Citace:
višší než 128 ? prdy :lol: já mám teď zrychlenej O2 na 2mb/128kb ale FUP mám pořád stejné :D navíc když mi to FUP spomalí mám ještě lepší pingy než nomal :D nic sem nenastavoval :D raty na max :D žádnej loss ani choke... max mám lagy kvůli menšímu fps :D DSL on 64/64 kb/s 4eveR!!! ;)

mno tak to je dost blbe .... ja mam 256 uploaud tak mi to je šuma fuk ... ale nech admin nevyhladava kde by bola chyba len aby nebola unho .... toš lolec

ja mam ted net 1536/256 a laguje mi to na GP z dwoch dowodov
1) za tento dowod si mozem sam , ked stahujem z netu plnou tak mi to nepisti viac stavy pre CS , teda hlavne IDM bo ten pripaja co najviac portov a blbosti aby to slo stale plnou .
2) serwer na GP ma asi sllaby net bo ked je plno su lagy .... (a aj vtedy ked nestahujem !!! keby sa dakto chce domna obuť )

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 9:13 am 
Beginner
Beginner

Nakoniec prídeme nato, že to všetkým laguje, ale nikto to nexe povedať :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 9:16 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

lOl!l píše:
Nakoniec prídeme nato, že to všetkým laguje, ale nikto to nexe povedať :lol:

občas ;) ale to už stojí za to 8-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 9:21 am 
Beginner
Beginner

Jj aj mne to stojí "občas"zato, keď si xem na ClassiCu zahrať a je tam viac ľudí 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 9:23 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

lOl!l píše:
Jj aj mne to stojí "občas"zato, keď si xem na ClassiCu zahrať a je tam viac ľudí 8)

já myslel ty lagy že stojí za to xDD 150-300 ping... jednou to lítalo k tisícovce :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 9:24 am 
Beginner
Beginner

Aj ja som myslel lagy už okolo 100 nedáš awp nič(alebo veľmi ťažko) a môžeš sa ako xeš snažiť :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 11:06 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

lOl!l píše:
sj-shark wrote:
Citace:
hele to neres

No neviem kto tu má bordel. Mal som lepšie povedané predtým nick sa kukni LiL a ak vyťahuješ iba to čo nikoho nezaujímá, tak viem si urobiť o tebe obraz....
Ja som mal predtým normalny nick, keď som sa naň chcel prihlasiť - napísalo nick je v používanií kontaktujte admina servera. Ako je to možné, kto vedel alebo lepšie uhádol heslo a používa ho tak to je lama(a nepíš, že bolo zlé heslo jedine bo iba tu to niekto uhádol nikde INDE a niečo ako trikrát heslo a dosť (čakanie hodinu)alebo príde výstraha na mail tu nieje tak sa to veľmi ľahko háda bez obmedzení)
sj-shark wrote:
Citace:

Ak to nikto nevie vysloviť tak jedine ty neviem koho to napadlo písať si v množnom čísle, jedine teba, keď už :x
sj-shark wrote:
Citace:

A to sa mám ísť pýtať providera, či káble sú cez Ameriku alebo Indiu?
sj-shark wrote:
Citace:

Áno IBA tam u vás mi to laguje, áno je to môj problém, keď nikde INDE to nelaguje iba u vás
sj-shark wrote:
Citace:

Ak by som si neprečítal pravidlá, tak by som tam asi necitoval tvoje výroky ako vysvetlenie :idea: "hehe" čo s tým dosiahneš alebo mám na to druhé téma dať linK?
Citace:

To akože váha človeka podľa teba závisí od počítača :shock: :shock: :shock:
Tak to je dosť ó2ci :o :o :o
Tak a ešte tebe odpoviem Hunt3r
Hunt3r wrote:
Citace:
Ale me to taky nelaguje. proste kdyz mas internet kde mas upload jen 64kbit/s nebo 128kbit/s tak si musis to csko nastavit to j eproste fakt. csko beha i po modemu a nelaguje, ale musis vedet jak to nastavit

Cs som nastavoval veľmi veľakrát a som rád, že aspoň zatiaľ tie dve čísla loss a choke sú na nule(pred nastaveniami boli odosť vyššie)
Mám upload okolo 128kbit/s ale IBA na tomto serveri to LAGUJE, takže u vás sa mi znižuje upload alebo potom ako to je. Nikde inde sa toto nestáva NIKDE inde!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
Aký je názov tejto témy??? SOm si asi zle prečítal Ako sa vám hrá???
A keď napíšem ako sa mi hrá tak dostanem takúto odpoveď to je veľmi pekné teda od vás :!: :!: :!:
sj-shark wrote:
Citace:

A posledná vec píšem to už asi 3krát a nikto sa to asi nevie naučiť:keď sa niekto na niečo opýta, tak by sa hodila aspoň nejaká odpoveď viď môj post predtým :idea: Ale radšej sa mlčí njn premlčať je ľahšie ako priamo odpovedať(toto už píšem 2x tiež) x)

Uz jen jak vzdycky vidim tyhle prispevky, co tu pises, tak se ani nesnazim je cist... Protoze to je nadlidskej ukol....

Mas to psany divne, nesmysli, zbytecny veci, obcas nesrozumitelny, vsude sama citace.. A tu citace se nauc omfg davat normalne pres quote a ne takhle, ze ti to tam pise nejaky SJ-SHARK WROTe atd... :roll:

:smt104 :confused2: :angry3: :stop:

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 11:38 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

CS amateur noob píše:
:smt104 :confused2: :angry3: :stop:

tohle vystihuje hned můj první dojem z jeho příspěvků 8-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]