Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je ned črc 27, 2025 2:28 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 107  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 12:11 am 
active

CS amateur noob píše:
Will píše:
Ja sem dostal ban za WH a AB wod admina *DwighT*. Omlouwam se a uznawam ze sem mel cheaty a zarucuju ze se to uz nebude opakowat. :wink:
prosim o odbanowani :oops:

Bany za Cheaty nerusime....

Mas smulu, nemel si cheatovat... Pro nas ses jen ubozak, kteryho na sevrru nechcem!!

Jednou cheater, navzdy cheater!!!

milost se za vrazdu taky nedava!!!

takovej divnej pocit mam jestli tenhle player neleze i na HST ^^

<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 07, 2007 10:13 pm 
Beginner
Beginner

Ahoj, dostal jsem poslední ban při nicku "mrdam vas", vím že je to že sem píšu je zřejmě stejně platný jako nosit dříví do lesa... ale... : Mno včera večer (spíš už po půlnoci) jsme hráli na GP^Fun a přišli tam nějaký pos* Poláci a já hrál s "Prc3k" (KaMiKaZe - hraje tam často) proti nim, hrálo se he_tennis2 a my jsme furt na ně ať hrajou jen HE a voni furt jebem ta jebem ta atd... vždycky sme se akorát spawnuli a headshot awpkem :roll: Hráli jsme tenhle styl asi 10minut a potom už mě to fakt totálně nasralo, tak sem vypnul csko, pohledal na netu a našel sem nějaký cheaty... :oops: Použil jsem speedhack a aimbot s mířením na hlavu, vim že to byla blbost, chtěl bych se omluvit a doznat ... jinak hraju za nick "P4priX [666 Powe3r3d]" nebo "P4priX [Reznik Pow3r3d]", sorry moc se omlouvám a slibuju že už nikdy nic takovýho neudělám :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 07, 2007 10:31 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

přimlouvám se a dohlídnu na něho xD

znám ho dýl než sem já začal na GP chodit a poláci sou Z*R*I ;)

CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 07, 2007 10:39 pm 
active

P4priX píše:
Ahoj, dostal jsem poslední ban při nicku "mrdam vas", vím že je to že sem píšu je zřejmě stejně platný jako nosit dříví do lesa... ale... : Mno včera večer (spíš už po půlnoci) jsme hráli na GP^Fun a přišli tam nějaký pos* Poláci a já hrál s "Prc3k" (KaMiKaZe - hraje tam často) proti nim, hrálo se he_tennis2 a my jsme furt na ně ať hrajou jen HE a voni furt jebem ta jebem ta atd... vždycky sme se akorát spawnuli a headshot awpkem :roll: Hráli jsme tenhle styl asi 10minut a potom už mě to fakt totálně nasralo, tak sem vypnul csko, pohledal na netu a našel sem nějaký cheaty... :oops: Použil jsem speedhack a aimbot s mířením na hlavu, vim že to byla blbost, chtěl bych se omluvit a doznat ... jinak hraju za nick "P4priX [666 Powe3r3d]" nebo "P4priX [Reznik Pow3r3d]", sorry moc se omlouvám a slibuju že už nikdy nic takovýho neudělám :(

ja sem ale strasnej polak ....boha.... seš moc skill na to že jeden polak si bral guny ktery se daji koupit ....a to neznamena že zapnes czity.... jakmile zapnes cheaty na netu tak už si cziter ...a doufam že se to stebou ponese hodne dlouho ten pocit ....jaky si žebrak že si to mužeš vubec dovolit to zapinat..... !!! doufam že žadny unban nebude takych trapnych cziteru tu a bude se řešit jedna chudinka nema to vubec zapinat... NO HAX NO CHANCE 0 . Co takhle poslat to demo co sem natocil jak cheatujes ...a poslat to adminum na jiny servery aby ti tam taky dali ban co ty na to ? a jestli hrajes nakou low ligu tak se docela těš......owned :!: :!: :!: :!:

<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 07, 2007 10:49 pm 
Beginner
Beginner

Radioactiv.eraser píše:
ja sem ale strasnej polak ....boha.... seš moc skill na to že jeden polak si bral guny ktery se daji koupit ....a to neznamena že zapnes czity.... jakmile zapnes cheaty na netu tak už si cziter ...a doufam že se to stebou ponese hodne dlouho ten pocit ....jaky si žebrak že si to mužeš vubec dovolit to zapinat..... !!! doufam že žadny unban nebude takych trapnych cziteru tu a bude se řešit jedna chudinka nema to vubec zapinat... NO HAX NO CHANCE 0 . Co takhle poslat to demo co sem natocil jak cheatujes ...a poslat to adminum na jiny servery aby ti tam taky dali ban co ty na to ? a jestli hrajes nakou low ligu tak se docela těš......owned :!: :!: :!: :!:

No jo prosimtě ty kingu jeden, stále jsme lidi, kteří jsou si rovni na to nezapomínej a nepovyšuj se nade mě... to video klidně rozešli je mi to celkem u prdele... já jsem se chtěl jen omluvit ne fňukat jak debílek, ale ty ses toho hnedka chyt, takže všichni víme kdo tady je ten zamindrákovanej :wink: btw.. "owned" - jseš směšnej... kolik ti je? 13? zajímalo by mě spíš video na kterým cheatuješ ty ty ubožáčku :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 1:26 am 
active

P4priX píše:
Radioactiv.eraser píše:

No jo prosimtě ty kingu jeden, stále jsme lidi, kteří jsou si rovni na to nezapomínej a nepovyšuj se nade mě... to video klidně rozešli je mi to celkem u prdele... já jsem se chtěl jen omluvit ne fňukat jak debílek, ale ty ses toho hnedka chyt, takže všichni víme kdo tady je ten zamindrákovanej :wink: btw.. "owned" - jseš směšnej... kolik ti je? 13? zajímalo by mě spíš video na kterým cheatuješ ty ty ubožáčku :wink:

ses moc hlavne nebrec ...protože bez haxu nedas ani ranu a musim se ti jenom smat ....žebraku CmuQ...Tak utikej za maminkou at ti stahne novou verzi cheatu a hura na boty ty luzo ,,, sry pwned melo bejt chudinko ... a na takovy nuly jako ty nepotrebuju cheaty ....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 8:48 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Hele Erasere prosim te muzes prestat mluvit se vsema lidma jako totalni curak? Kvuli tomu ze mas lepsi skill jeste neznamena ze ten clovek je nakej odpad nebo tak neco a ty ses buh. Zacni prosim te trochu premyslet.
Je mi jasny ze mi napises ze jsem nula a pwned by Eraser a podobny sracky ale od tebe se ani nic jinyho cekat neda :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 9:45 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

threeman píše:
Hele Erasere prosim te muzes prestat mluvit se vsema lidma jako totalni curak? Kvuli tomu ze mas lepsi skill jeste neznamena ze ten clovek je nakej odpad nebo tak neco a ty ses buh. Zacni prosim te trochu premyslet.
Je mi jasny ze mi napises ze jsem nula a pwned by Eraser a podobny sracky ale od tebe se ani nic jinyho cekat neda :roll:

možná se era povyšuje na lidi,ale pokud se chováš tak jak máš tak je norm v poho¨a takovýmu cheaterovi to patri,pokud sou na serveru dmnti nemas opravneni uzit cheat,kazdy norm hrac by se odpojil a necheatoval,no unbanned paprix

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 11:17 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Je mily, ze kdyz uz si dostal BAN, ze sis nasel cestu na forum...

Ale promin, tohle se proste neodpousti... Ridim se veto: Jednou cheater, navzdy cheater!!! Pokud bys nekoho zabil, kvuli otmu, ze te treba fakt sral, ale porad budes vrah, prece si nemuzes zabijet jen tak ledakoho...

Pokud tam byl cheater, mel jsi natocit demo, zkusit sehnat nejaky adminy a nebo se proste radeji odpojit... Ale reagovat na dmnci takovou dmnci, ze si das nick MRDAM VAS a zapnes taky cheaty, to je naprosta blbost!!

Proto take UNBAN nedostanes... Takovych lidi jako si ty tu mame tisice a ty tu opravdu nepotrebujeme... Server ma byt pro slusny lidi!!

To eraser:
Prosimte radeji se nevyjadruj, kdyz neumis mluvit vazne a inteligentne a kazdej, kdo se ti nezda je pro tebe jen 0, loser, lama a ja nevim co jeste... Doufam, ze z toho rychle vyrostes a konecne zmoudris... :roll:

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 11:40 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

CS amateur noob píše:
Ridim se vetou: Jednou cheater, navzdy cheater!!!

já se řídím větamy: Odpouštět je lidské!!!(sám prezident je tomu příkladem když dá milost poslušnému který si sedí doživotí), Nikdo není dokonalý!!! :roll: každému můžou rupnout nervy...

CS amateur noob píše:
Takovych lidi jako si ty tu mame tisice a ty tu opravdu nepotrebujeme...

tak tisíce se spojením "TU" si trochu přehnal...

CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 12:02 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Tobe Sm@jli asi vadi, ze uz to nemame takovejch cheatru jako driv co... :roll:

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 5:56 pm 
active

možeš mi řict na co se budu vyjadřovat na dementy cziterský inteligentně ,, _? netreba...... s takovyma žebrakama neni třeba se dohadovat o něčem ...tak at tahne a mlčí !!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 6:08 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Radioactiv.eraser píše:
možeš mi řict na co se budu vyjadřovat na dementy cziterský inteligentně ,, _? netreba...... s takovyma žebrakama neni třeba se dohadovat o něčem ...tak at tahne a mlčí !!!

tak naco si sa vyjadroval? :roll:
ja uz by som mu dal UNBAN len zato ze sa Erovi takmer do veku trafil :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 6:49 pm 
Beginner
Beginner

V klidu, o žádnej vybrečenej unban nestojím... odcházím s tím, že stejně nejsem cheater a jen mi ruply nervy... ale chtěl bych říct ať si kretény jako "Radioactiv.eraser" radši držíte na uzdě když už se neuměj chovat oni... vím že to není lehký, ale něco se snad dělat dá... Jinak ty cheaty včera jsem použil ne pro pobavení, ale proto, že jsem si chtěl v tu chvíli zrovna zahrát... asi sem měl odejít jinam, ale rád hraju na GP, jelikož tam hrajou i někteří kámoši... Ale dot lidí tam je absolutní demence... Jo a k tomu, že kdo to jednou zapne je navždy cheater je taky blbost... skoro každej to jednou zkusil, aspoň aby viděl jak to vypadá a jaký to je... já to zapnul proto, že jsem je chtěl vypudit a zrovna při poprvé a naposled mě čapli.... radši si to tam hlídejte, nebo nasaďte anticheat, protože za dobu co jsem tam hrál jsem tam narazil na spousty cheaterů (když sem hrál dýl tak každej den), který jsem i oznamoval na mail... Jenže vždycky když tam nějakej cheater je tak tam zrovna nejsou admini, a nedá se je sehnat :roll: Mno nic, to je můj poslední příspěvek, tak se tu mějte :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 8:32 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Tak treba me si nikdy nenapsal :roll: anebo co takhle natocit demo, napsat IP a hodit to sem? To je to takovej problem?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 9:49 pm 
active

*DwighT* píše:
Radioactiv.eraser píše:

tak naco si sa vyjadroval? :roll:
ja uz by som mu dal UNBAN len zato ze sa Erovi takmer do veku trafil :lol:

haha o 3 roky je mic vic .... ^^

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 10:16 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Ja nikdy cheaty v CSku nezkousel... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2007 10:21 pm 
Super Admin
Super Admin

ja uz nevim jak vam to mam napsat

nemate ban? nepiste sem
snad to pochopite

<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 09, 2007 1:31 pm 
active

sj-shark píše:
ja uz nevim jak vam to mam napsat

nemate ban? nepiste sem
snad to pochopite

však stale jedem k tematu řeší se tu bany ohledne cheatingu atd...

:lol:
NO HAX NO CHANCE :::: a nwm proc by meli bejt vyjimky jak tu nekdo řekl že když prijde se na forum omluvit tak to by byl rofl ...na to i když ho nekdo zna....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2007 6:20 am 
active

mám BAN na GP^classic

- nejsem v databázy zabanovanejch
- nebyl důvod na BAN
- při změne mapy mně to zabanovalo xD
- moje iP 80.250.6.15

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 107  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]