Pravděpodobně se budu opakovat, jelikož sem nečetl všechny další příspěvky (přiznávám
), ale určitě bych vymazal teda classic mapy. Velice se mi líbí, že admini mění mapu pokud jsou například 2 knife mapy po sobě, ale myslím, že i přes hojnost je adminů málo na to aby mohli na to neustále dohlížet (to stejně nikdy nepůjde).
Shrnutí:
- vymazat classic mapy (100%)
- více adminů
- anticheat (určitě ne SSC client, někteří ani nevědí co to je a někteří to neumí spustit
já)
- pouze pro CZ a SK (určitě, často jsou tam lidé se kterými se nejde dohodnout, např.: the Rock (v poslední době se, ale za něj vydává nějaký čech, pozná se to podle pingu, IP a toho, že mluví česky))
- zakázání přístupu do zvuků (100%, ruší to hraní)
- zvětšit krvavost
- ty start killy by se docela šikli hlavně v aim_map
- zakázat štít, rychlopalku a awp (vím hodně lidí mě za to bude nenávidět, ale vy jako admini každý dávate svoje pravidla a na serveru je pak z toho zmatek, kdybyste to zakázali pomocí amx a povolili jen když tam budete vy a při odchodu zase zakázali, myslím, že by to nebylo tak špatný a v některých mapách kde je jedna strana v nevýhodě (de_rats) bych zakázal alespoň zvýhodněné straně tyto zbraně)
- ad predchozi vypsani zakazu by bylo taktez uzitecne
- pridani amx_votekick (hodně lidí říká, že na funu je i pro nonadmins, nefunguje mi určitě bych přidal a nastavil tak na 70%) a amx_voteban (třeba jen na 5 minut, ale procenta by byla 90% - 1, protože je tam občas cheater a admin bohužel zrovna nelze sehnat)
- jinak výhrady nemám k ničemu, možná malinko k některým adminům, kteří přijdou a hned si změněj mapu na to co chtějí (nepočítám ty co mění když jsou např. dvě knife mapy po sobě)
Na serveru vystupuji jako Draco - lamim nebo Maestro Draco, rád pomůžu s amx a pluginy, mám svůj malej hamachi server kde právě amx mod x a pluginy do něj používám a přetvářim k obrazu svému
.
EDIT: Ještě jedna připomínka bylo by dobré kdyby admini zaplňovali nejdříve admin sloty protože pak je na serveru 18 lidí z toho 2 admini a ostatní se nemůžou připojit (ostatní = nonadmin hráči)