Sm@jl píše:
threeman píše:
Jo je ale co je mnohem vic unahlene je ze Smajl mu dal ban bez toho aby o tom cokoliv vedel. Uz vidim pristi navrh ve stylu: Hrac XY o mne rekl ze jsem lama.

za 1. hugo tu je dost dlouho a nevim jestli tu byl i prede mnou pod jinym nickem..
a za 2. je cca o 3 roky starsi nez ja a pubertu by uz mohl mit za sebou, tudiz nemam duvod se obavat, ze by nekoho z prdele udal jenom proto, ze ho nejakym luckem dal a hugo se nasral.. mel tedy snad padny duvod ho sem nahlasit.
btw. stejne jedna ta svine mela dynamickou a tejden za camp a dmnci neni moc..
jo a jeste jedna vec.. ja dal za nepotvrzeneho badboye(jenom text v chatu, cheaty jsem nestihl) pred nejakou dobou pul roku(ostatni nemeli nmitky) a hoch se neozval.. klidne si taky mohl jenom hrat a ted je v pici.. a tady ten dostal jenom tyden..
Mas pravdu Bol som tu aj pred tebou na gp hravam uz asi 3rokoy ci kolko to je, proste uz dlho, Viem preco si ma asi nepametas lebo chvilku som nechodil na gp a to z toho dovodu ze "byvali gp admin" hunter spravil vlastny server menom Hunterstrike chodil som iba tam,
Mam uz skoro 19,
A threemen sorry ked to je podla teba unahlene ale ked niekto 3 kola kempi na spawne s awp a ma bombu a ked mu niekto napise napr, ja ze nech prestane kempit a hraje normalne tak ma zacne urazat ze som kkt, ze tu neni admin ze si moze robit co chce atd.... Tak to je podla
mna na vychovny ban!!!.
Preco nedate na server o jeden slot viac a nenapojite tam hltv?
Akoze ja to mam v p... Vam som chcel len pomoct lebo na gp som zacinal a to sa nezabuda pametam si ako rad som chodil na funko ale potom,teraz ma tam uz nic nepritahuje, pametam si ked boli este macko,dwight,eRaser, mage a tak len voteri to boli casi xD