Zdravím. Chcel by som požiadať o miesto admina na servery - cod2.gameparty.cz:28971 . Dôvod - myslím , že stačí ďalšia včerajšia (dnešná) skúsenosť z tohto servera . Pripojil som sa o cca 12tej hodine (v noci) , mali sme rozohranú parádnu partiu , ale po čase sa k nám pripojili min. 3 hráči s aimbotom , nehovoriac o hráčoch s WH.
Kurňa , chlapi máte parádny server so skvelými módmi a takto sa to tam kur*ý kvôli CHEATEROM . Úprimne .... nemám chuť sa tu s vami naťahovať o tom či ma poznáte a neviem o čom všetkom ešte ( čítal som žiadosti ) , ale chápem vás , kvôli zlým skúsenostiam s predošlými adminami . Som Slovák - možno sa Vám to nebude páčiť , ale môžem Vám zaručiť to , že budem minimálne 5 dní v týždni na tom servery a pri podozreniach na CHEATY by som proste zaviedol povinné zapnutie UAC , čo je o starosti menej , ak tak hráč nespraví bude KICKNUTÝ . Čo viacej odomňa môžete chcieť pre pokoj servera ?

Myslím , že by som zvládol s spravovať jeden server, totiž mám skúsenosti so serveru EXTREME ZOMBIES ako to tam frčí

Je tam admin a tak isto VIP členovia ktorý tam denne 24h robia poriadky , o to viac že ja hrávam COD2 pravidelne , by som nemal problém tento server spravovať. Za odpoveď ďakujem .